Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ayy demee börek olur, pogaça olur.hamur kızartmasi bile olur

vaay kuzum benim.cuma gümbür gümbür gelicen gözüküyo

iyiyim çekirge.sen de iyisin insallah.ben geldim sen gitmişsin
Iyim sukur ise gidecem yemegi hazirliyorum ev temizledim cocugu okula biraktim kosusturmaca yani.
Inshallah cumaya bomba gibi gelcem

ben katılmak isterim nasıl yapacaz
ben hergün yarım saat pilates yarım saat leslie yapıyorum arada fırsat buldukçada yürüyüş yapıyorum
canım kuzum ya
benim de videom jillian nmtz diye bir video tüm vücut komple çalıştırıyor, kardio yok, tamamen kas çalıştırıyor, onu gün aşırı yapmak istiyorum, senin sporun gayet güzel, ben pilates sevmediğimden yapamıyorum, ama bu bahsettiğim video da pilates gibi bir şey aslında,
birbirimizi motive ederek, destek vererek spor arkadaşlığı yapalım ne dersin

Bende 10.cu takima katilabilirim isterseniz

Tebrik ederim canım azmin daim olur inşallah güzel kilo vermişsin bende tatlıya dayanamıyorum ile yüzden kilo alıyorum. inşallah hep birlikte bu kiloların üstesinden geliriz

Sizi seçtiiiiim
Şimdi ne yapmam gerekli moni hanım :)

Hoşgeldin canım mende boğa kadınıyım
Adım fatma

neyse geçmişte kaldı, hadi şimdi yeniden başlamalısın fatmam, sen tanıdığım azimli hanımlardan birisin,

Canım 3 gün spor salonuna gidicem inşallah kalan günler dede lesli veya yürüyüş düşünüyorum

yok yok şubat iyidir iyi, biraz sakin kilo vermek istiyorum

Hedefin kaç 55 olsun

kızlar kendime spor arkadaşı arıyorum, kim katılmak ister bana, gün aşırı 1 saat düşünüyorum

Bende 10.cu takima katilabilirim isterseniz

Hoşgeldin canım

Kilo çok fazla değilmiş mezunmu olduydun canım tekrar diyete hoşgeldin o zaman

Hosbuldummmm.
Ders calisiyorum diye lop löp yedim aldim kilolari. 68 den 60 a dusmeye calisiyordum kiii tam tersi oldu ders=stres=yemek oldu :) vee ben tam 74.3 oldumm

Bu arada arkadaslar nasil yapiyoruz. Sabah ogle aksam yediklerimizi yaziyoruz.
Ve
Pazartesi cuma da kilo kontrolu mu oluyor

aynen canım gün içinde ne yiyip ne içtiysek akşam erken saatlerde menü bildirimi yapıyoruz cuma asıl tartı günü pazartesi günleride kontrol tartımız var bol paylaşım yapıp menülere yorum yapmakda takım kurallarımızdan

Hmmm okey o zamann .
Bugun den baslamiyim cunku bugun biraz sacma bir gun oldu o yuzden yediklerim de sacmaydi :) yarin insallah baslarim yazmayaaa

olur canım bana uyar yaptığımızı sporları yazar birbirimizi motive eder destek oluruz değişik yaptığımız sporlar olursa birbirimize öneririz yaşasın spor arkadaşlığı o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…