Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Herkesciklere gunaydin
Kilomu yazayim kislar

Cuma : 66,3
Bugun : 66.0
Fark : -300

Hedefe 3 kg kaldi simdilik.Bir sonra ki cumaya insallah hedefe ulasicam
Tebrikler canım hedefine kısa zamanda kavuşursun insallah

Tebrik ederim canım azmin daim olur inşallah güzel kilo vermişsin bende tatlıya dayanamıyorum ile yüzden kilo alıyorum. inşallah hep birlikte bu kiloların üstesinden geliriz
ben zaten sekeri hayatımdan çıkardığimdandır belkide tam olarak bilemiyorum ama nedense tatlı istemiyo canım aman istemesin de zaten

Kuzum benim durum karışık:)
Ağrılarım geçti hamdolsun, hareket kısıtlılığı var hala biraz .

Hoşgeldin canım. Birinci sayfada kurallarımız var ve anketi doldurman gerekiyor,

Yaşım 27, kilom 74, boyum 1,57 , evliyim çocuğum yok, ankarada yaşıyorum, gida teknikeriyim çalışmıyorum, ev hanimiyim kilo vermeyi hem gebelik istedigim için hemde insülin direncim var o yüzden istiyorum su anki kilom 74 hedef kilom 60 inşaallah

hoşgeldin canım seninle aynı amaçtan zayıflamak istiyoruz inşallah ikimizde istediğimiz kiloya gelir evlatlarımıza kavuşuruz doğru adrestesin iyiki bizim takımı seçtin

geçmiş olsun canım kaynanamdada hareket kısıtlılığı oldu bir haftadır ilaçlarla bile çok geçmedi havadanmıdır sudanmıdır hastalıklar çok geç iyileşiyor bu sıra
Evet canım ya maalesef her şey geç iyileşiyor dediğin gibi. Havadan mı sudan mı anlamadım bende.

Hoşgeldin canım

Reyyan hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…