Tebrikler canımAa ben kilomu yazmayı unuttum
Cuma: 84
Bugün: 83.8
Tebrikler canımCuma gugü 104.0
P.tesi 103.3
Kilomuzun birbirine yakınmış bol su iç ödemdir canKilom 73,5
Din hiç su içmemiştim, yarın çoğu gider diye umuyorum
Tebrikler canımCuma:92.8 kg
P.tesi: 92.5 kg
-300 kg
Tebrikler canım hedefine kısa zamanda kavuşursun insallahHerkesciklere gunaydin
Kilomu yazayim kislar
Cuma : 66,3
Bugun : 66.0
Fark : -300
Hedefe 3 kg kaldi simdilik.Bir sonra ki cumaya insallah hedefe ulasicam
Waav maşallah canım tebrikler
Eksi eksidir tatlım en azından artık değilsin tebriklerkilomuda yazam
cuma 66 800
pazartesi 66 700
düne göre 100 gr vermişimkesin temizlik yaptım ya bu tembellikle ondan vermişimdir
ben zaten sekeri hayatımdan çıkardığimdandır belkide tam olarak bilemiyorum ama nedense tatlı istemiyo canımTebrik ederim canım azmin daim olur inşallah güzel kilo vermişsin bende tatlıya dayanamıyorum ile yüzden kilo alıyorum. inşallah hep birlikte bu kiloların üstesinden geliriz
Kuzum benim durum karışık:)
Ağrılarım geçti hamdolsun, hareket kısıtlılığı var hala biraz .
Hoşgeldin canım. Birinci sayfada kurallarımız var ve anketi doldurman gerekiyor,Merhaba arkadaşlar bende katılmak istiyorum 27 yasindayim 1.57 boy ve kilom da 74 evliyim çalışmıyorum 5 dusuk yaptım ve ilac tedavilerinde de kilo aldim airde insülin direncim var diyetle tedaviye basladik kilo verme istegim hem insuinsden hemde gebelik istememden kaynakli
Evet kuzum oBu anket dediginiz isim,yaş, yasadigim sehir yaziyor o mu ben baska goremedim goremedim çünkümoni
Kuzum benim durum karışık:)
Ağrılarım geçti hamdolsun, hareket kısıtlılığı var hala biraz .
Yaşım 27, kilom 74, boyum 1,57 , evliyim çocuğum yok, ankarada yaşıyorum, gida teknikeriyim çalışmıyorum, ev hanimiyim kilo vermeyi hem gebelik istedigim için hemde insülin direncim var o yüzden istiyorum su anki kilom 74 hedef kilom 60 inşaallah
Evet canım ya maalesef her şey geç iyileşiyor dediğin gibi. Havadan mı sudan mı anlamadım bende.geçmiş olsun canım kaynanamdada hareket kısıtlılığı oldu bir haftadır ilaçlarla bile çok geçmedi havadanmıdır sudanmıdır hastalıklar çok geç iyileşiyor bu sıra
Hoşgeldin canımYaşım 27, kilom 74, boyum 1,57 , evliyim çocuğum yok, ankarada yaşıyorum, gida teknikeriyim çalışmıyorum, ev hanimiyim kilo vermeyi hem gebelik istedigim için hemde insülin direncim var o yüzden istiyorum su anki kilom 74 hedef kilom 60 inşaallah
Reyyan hoşgeldinYaşım 27, kilom 74, boyum 1,57 , evliyim çocuğum yok, ankarada yaşıyorum, gida teknikeriyim çalışmıyorum, ev hanimiyim kilo vermeyi hem gebelik istedigim için hemde insülin direncim var o yüzden istiyorum su anki kilom 74 hedef kilom 60 inşaallah
Hos buldumReyyan hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?