Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Diğer takımlarla hemen hemen aynı kurallar olmasına rağmen yazım üslubundan dolayı buraya gelmek istedim.
Anket sorularına cevap vereyim o zaman.
27 yaşındayım
1.68 boyundayım
Veteriner hekimim
Evet çalışıyorum
Evliyim
Çocuk yok, 3 kedim var :)
İstanbulda yaşıyorum
Hashimoto tiroidim var, buna bağlı bir iki ayda 10 kilodan fazla aldım ve vermem çok zor oluyor. Tedavim devam ediyor. Destekle daha kolay üstesinden geleceğimi düşünüyorum.
Eski halime dönmek istiyorum, göbeğim çıktı ve ondan nefret ediyorum.
Daha önce hiç bir takımda yarışmadım. İlk defa başvuru yapıyorum.
Şu anki kilom 62 ve hedef kilom 48-50 civarı

Kızlar ben de size katılmak istiyorum gördüğüm kadarıyla bu grup çok aktif bu da motivasyon kaynağı.
Yaşım 25
Boyum 170
Öğretmenim
Çalışıyorum (Doğum iznindeyim)
Evliyim 45 günlük bir bebeğim var
Emziriyorum
Hamilelik döneminde 19 kilo aldım zaten kilolu hamile kalmıştım. Kendimi iyi hissetmiyorum bunun için kilo vermek istiyorum kilo verirken sütümün etkilenmesini de istemiyorum tabii daha önce hiçbir takımda bulunmadım
Güncel kilom 79
Hedefim 65

İyi akşamlar sevgili takımım
Menü veriyorum
Sabah
2 dlm çok tahilli ekmek
Yumurta
Peynir
Domates
5zeytin
Dereotu maydanoz

Öğle
1 bardak süt
3 ceviz
1 muz

Akşam
4 kaşık mercimekli bulgur pilavı
Kabak yemeği
Salata
Yoğurt

Şu 2.5 lt civarında

Spor yapmadım yapınca yazarım inşallah

moni aeben sara_28

yasom7272 canım yeni haşimoto geldi

Hoşgeldin tintin

Ooo fatmam pilav yediğin ikin ekmegi kaldırmışdın akşamından
Bu sefer 99 lar geliyor bak demedi deme birkaç haftası var inş

yasom7272 canım yeni haşimoto geldi

Hoşgeldin tintin
hoşbuldum canım.
süper, kardeşimi bulmuşum gibi hissettim hiç hastalığa sevineceğim aklıma gelmezdi
nasıl verilir bu hastalıkla bu kadar kilo diye düşünüp duruyordum artık mentörümü buldum o zaman

Hoş geldin aramıza bende haşimato troidi hastasıyım yasom7272 arkadaşımızda öyle burada doğru adresten inan bana birlikte güzel kilolar verecez

Hoşgeldin canım Allah analı babalı büyütsün bebeğini darısı biz evlat isteyenlerin başına burada güzel kilo vereceğine eminim

Sabah sucuklu yumurta peynir zeytin 3 dilim ekmek yedim
Oglen birsey yemedim
Aksamda 6kasik patlıcanlı patates yemeği 4 kasik bulgur pilavı
Yoğurtlu dereotu ve kozlenmis biber 2 dilim ekmek

Canım ilk günkü menün hayırlı olsun ilk eleştirimi yapayım öncelikle öğün atlamamalısın imkanların ölçüsünde ve akşam hem patates hem pilav hem ekmek yemişsin bunların glisemik indeksi yüksek olduğundan kan şekerinin dalgalanması a ve çabuk acıkmana sebep olur ve buda kilo almana sebeb olur sana tavsiyem nişaştalı ve karbonhidratlı yiyecekleri bir arada yeme hele akşamları hiç yeme canım

Menün çok güzel canım afiyet olsun 9 lu rakamlar çok yakın Fatmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…