- 31 Ekim 2018
- 1.679
- 2.360
- 83
- 33
Sağol canım teşekkür ederim aslinda ekmek ve patates bana yasak azaltmaya calisiyorum kendimce daha dikkatli olurum inşaallahCanım ilk günkü menün hayırlı olsun ilk eleştirimi yapayım öncelikle öğün atlamamalısın imkanların ölçüsünde ve akşam hem patates hem pilav hem ekmek yemişsin bunların glisemik indeksi yüksek olduğundan kan şekerinin dalgalanması a ve çabuk acıkmana sebep olur ve buda kilo almana sebeb olur sana tavsiyem nişaştalı ve karbonhidratlı yiyecekleri bir arada yeme hele akşamları hiç yeme canım
Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsinHoş geldin aramıza bende haşimato troidi hastasıyım yasom7272 arkadaşımızda öyle burada doğru adresten inan bana birlikte güzel kilolar verecez
Hoşgeldin canım Allah analı babalı büyütsün bebeğini darısı biz evlat isteyenlerin başına burada güzel kilo vereceğine eminim
Ben bugün den başlıyorumBu arada biz bu haftaki yarışmaya dahil miyiz? Ben yarın başlıyorum da inşallah
Bitanem basen ve sezeryan göbeği var azıcık kurtulmam lazım ve yemeye çok istekli iradesiz bir bunyem varyaseminim çok güzel yazıyorsun arada vakti olanlar lütfen paylaşsın böyle şeyleri günlük hayatın koşturmacasında neleri atlıyoruz da mutsuz oluyoruz hatırlamak için..benim de bazan göğsüm öyle sıkışır ki ölecem sanırım bunlar iyi geliyor,rahatlatıcı bir dua var mı ben kısa dualar okuyorum gün içinde
ahan da buldum,mortim harikasın hala diyet mi yapıyosun,maşallah diyimgaza geldim bak şimdi
Yeni canım 62 yım benim hedef 57 :)En son resimde çok zayifsin yenimi o resim şuan kaç kilosun canim
Popo yazan ben değil elimdeki telPopo ne kız gramlar savaşıyor resmen
Geçmiş olsun aebenim erkekler hasta olmasın aman naz niyaz bitmez
Oo aylinim cok geçmiş olsun kötü olmus zonklama fena ama tez geçer inşallah islatma fazla canım
Benim bildiğim bütün de yeniyor çiğnemek lazım biraz ama ogutursen hemen tuketmeliymis bozuluyormus omega 3 yağı
Liste hayırlı olsun fulyacim daha iyi olacak böyle
Mezuniyetin hayırlı olsun kuzum Şansın bol olsun
Sagol canım iyiyim çok dolu geçti bu haftasonu teşekkür ederim merak ettigin için
Eti canga yiyen sensin demek evdeinşallah hepimiz için dularımhepimiz istediğimiz bedene sahip oluruz evet haşimato başımızın belası rabbimden geldi çekeceğiz rabbim başka acı keder vermesin inşalllah bunada hamdolsun.
aynen hiç yalan yok çok güzel dağırım benim oğlan diyoki anne nasıl beceriyon böyle dağıtmayı
Tesekkurler tatlım benim gibi cozutmayi seven biri biraz daha zayıflamali ipin ucu kaçmasın diyeAmin canım inşallah çok sağol
Amin canım sağolasın
Pamukçum çok güzel görünüyorsun diyete ihtiyacın yok bence
İyiyim ben canım misafirlerini Allah kavuştursun
Eti canga yiyen sensin demek evdeinşallah hepimiz için dularımhepimiz istediğimiz bedene sahip oluruz evet haşimato başımızın belası rabbimden geldi çekeceğiz rabbim başka acı keder vermesin inşalllah bunada hamdolsun.
aynen hiç yalan yok çok güzel dağırım benim oğlan diyoki anne nasıl beceriyon böyle dağıtmayı
Tesekkurler tatlım benim gibi cozutmayi seven biri biraz daha zayıflamali ipin ucu kaçmasın diyeAmin canım inşallah çok sağol
Amin canım sağolasın
Pamukçum çok güzel görünüyorsun diyete ihtiyacın yok bence
İyiyim ben canım misafirlerini Allah kavuştursun
slm arkadaşlar geçmişe bakmadan bir slm vereyim dedim umarım herkes iyidir?
benim moral tavan ama ağzımın içi berbat dişetlerim yara oldu ihmalkarlığımdan bugün dişimi çekti yarın bir diş daha çekilecek iş uzun anlayacağınız hayırlısı bakalım. diyetisyenede gittim bugün bir tartılam dedim dedimki önce ara öğün yapamıyom önce onu diyim tamam dedi tarttı tabi toktum ve 2 lt su içmiştim 1 kilo fazla geldim abla dedi tbr ederim çok iyi vermişsin diğer tartımla karşılaştırdı genelde yağdan vermişim böyle devam dedi
Kızlar kac kişiyiz sayi olarak liste varmı yani
slm arkadaşlar geçmişe bakmadan bir slm vereyim dedim umarım herkes iyidir?
benim moral tavan ama ağzımın içi berbat dişetlerim yara oldu ihmalkarlığımdan bugün dişimi çekti yarın bir diş daha çekilecek iş uzun anlayacağınız hayırlısı bakalım. diyetisyenede gittim bugün bir tartılam dedim dedimki önce ara öğün yapamıyom önce onu diyim tamam dedi tarttı tabi toktum ve 2 lt su içmiştim 1 kilo fazla geldim abla dedi tbr ederim çok iyi vermişsin diğer tartımla karşılaştırdı genelde yağdan vermişim böyle devam dedi
Kaç kişi oldugumuzu sormuş arkadaşlar***10. Takım 595. ETAP ***
Moni(95,3///% )
zhre_ (92,8///% )
evinizinmimari(72,7//%)
Sara_28(86,0///%)
Gamze21(61,0///% )
Aylin42konya(66.3///% )
Antepia27 (104,0///% )
Yasom7272(66,8///%)
Pamukprncess(62,3///% )
ozlemkartal(97,1///% )
Obezzto( 84,0///% )
60kiloyum(81,8///% )
10. Takım Ortalaması : %
10. Takım, takım içi üyeler
Gitsinkilolar01(80,1/)570. Etapta 79,3 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye. (b.kilosu:81 h:65)
ya habibi(96/)593. etapta 95,3 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye.
nellie01(75,8/)denemedeki izinli üye.
liste her hafta yenileniyor mu isim olarak daİlk sayfada listemiz var canım
Geçmiş olsun bacımslm arkadaşlar geçmişe bakmadan bir slm vereyim dedim umarım herkes iyidir?
Bu arada biz bu haftaki yarışmaya dahil miyiz? Ben yarın başlıyorum da inşallah
liste her hafta yenileniyor mu isim olarak da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?