Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sağol canım teşekkür ederim aslinda ekmek ve patates bana yasak azaltmaya calisiyorum kendimce daha dikkatli olurum inşaallah

Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin birbirimize destek olursak kilolar daha kolay gidecek inanıyorum

Bitanem basen ve sezeryan göbeği var azıcık kurtulmam lazım ve yemeye çok istekli iradesiz bir bunyem var diyetle dengeliyorum hiç yoktan tesekkurler mortimm

Popo yazan ben değil elimdeki tel valla benim suçum yok

slm arkadaşlar geçmişe bakmadan bir slm vereyim dedim umarım herkes iyidir?
benim moral tavan ama ağzımın içi berbat dişetlerim yara oldu ihmalkarlığımdan bugün dişimi çekti yarın bir diş daha çekilecek iş uzun anlayacağınız hayırlısı bakalım. diyetisyenede gittim bugün bir tartılam dedim dedimki önce ara öğün yapamıyom önce onu diyim tamam dedi tarttı tabi toktum ve 2 lt su içmiştim 1 kilo fazla geldim abla dedi tbr ederim çok iyi vermişsin diğer tartımla karşılaştırdı genelde yağdan vermişim böyle devam dedi

Eti canga yiyen sensin demek evde
Amin canım inşallah çok sağol

Amin canım sağolasın

Pamukçum çok güzel görünüyorsun diyete ihtiyacın yok bence

İyiyim ben canım misafirlerini Allah kavuştursun
Tesekkurler tatlım benim gibi cozutmayi seven biri biraz daha zayıflamali ipin ucu kaçmasın diye

Eti canga yiyen sensin demek evde
Amin canım inşallah çok sağol

Amin canım sağolasın

Pamukçum çok güzel görünüyorsun diyete ihtiyacın yok bence

İyiyim ben canım misafirlerini Allah kavuştursun
Tesekkurler tatlım benim gibi cozutmayi seven biri biraz daha zayıflamali ipin ucu kaçmasın diye

Geçmiş olsun yasocum
Kilon içinde tebrik ederim harikasın canım benim

Kaç kişi oldugumuzu sormuş arkadaşlar

Bunlar görünür liste hanımlar . Birde benim gibi hayalet demirbaşlar var

Geçmiş olsun bacım .
Dişeti iltihabımı oldun sen ?

Bu arada biz bu haftaki yarışmaya dahil miyiz? Ben yarın başlıyorum da inşallah

Tatlım öncelikle deneme süreciyle başlıyorsunuz bol paylaşım yapıp hergün menü bildirimi yaparsanız kaptanımızda uygun gördüğü taktirde listeye giriyorsunuz

Yarışmaya buraya gelerek dahil oldunuz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…