Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

liste her hafta yenileniyor mu isim olarak da
Reyyancım sizlerin yeni merhaba diyenlerin 2 haftalık deneme süreci var . Bu tüm takımlar için geçerli
Günlük listeli şekilde menü ,su ve spor bildirimi, pazartesi ve cuma kilo bildirimleri zorunlu .
Ayrıca katılımda önemli menünber git yok .
Bu şartları yerine getirdiğinizde tabi kilo veriminizde göz önünde olarak listeye alır kaptanımız moni

Menümü yazayım
Sabah
İki haşlanmış yumurta
Bir domates bir salatalık
10 tane zeytin
Bir dilim süzme peynir
Bir fincan şekersiz çay

Ara
Bir tatlı kaşığı zeytinyağı
Bir bardak su

Öğle
Bir tabak zeytinyağlı patlıcan yemeği
Bir kase yoğurt

Ara
Bir fincan hindistan cevizi yağlı sade türk kahvesi
Üç tane kuru kayısı
15 tane çiğ badem

Ara
Bir bardak kefir

Akşam
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu bol baharatlı kinoa
İki kaşık kabak yemeği

Su 3.5 litre spor yarım saat pilates yarım saat leslie

aeben Sarayca Antepia27 yasom7272

Sizi seçtiiiiim
Şimdi ne yapmam gerekli moni hanım :)

Bende 10.cu takima katilabilirim isterseniz

slm hgdiniz arkadaşlar takımımızı ve bizi seçtiğinize pişman olmayacaksınızinşallah

evet kızlar dişetim yara olmasının sebebi benim çünkü ihmal ettim dişçi koltuğu ve jinokoloji masasi fobim var panik atağa giriyorum kalbim dışarı çıkacak sanıyom o yüzden kaçıyorum

Gelelim bugünun menüsune;

Sabah 11
Yarım simit, peynir, zsytin, domates, salatalık, roka

Ara: bir trabzon hurması , iki bardak ayran

Ara: türk kahvesi, bir parça bitter

Akşam 19.00
Bir kepçe çorba, haşlanmış sebze, bir etli biber doması

Su: 2 litre
Spor: 3 mil leslie+ mekik+kol hareketleri vs..

Aynıları bende de var tansiyonum ďüşüyo nefes alamıyorum.disci idare ediyo yine digeri en kötüsü

Sabah simit yemesen çok daha güzel menün olacaktı canım ama yinede süpersin

gezegenfeza bacım çoçuk nasıl oldu kulağı geçmiş olsunöp yerime
ozlemkartal bacım benim sıkıntılı anımdaki kurtarıcı duam inşirah süresi çok faydasını görüyom telefonumda pcde yüklü canım sıkıldıkça açıp dinliyom ezberede biliyomda dinlemek çok iyi geliyor.
Antepia27 fatmacım bak diyete uyunca nasıl kilo veriyon lütfen böyle devam
Sarayca hgdin bacım hadi başlasın senin sporun inanıyrum sana
Pamukprncess evet O ETİ CANGA BENİMMM
obezzto bence diyetini bozma böyle devam et canım gayat güzel kilo veriyorsun
@Aylin42Konya sinir oluyom sana beni nasıl geçersin 66 olmuş bide hava atıyor 3 kilom kaldı diye kaybol gözüm görmesin
@aeben bacım sen bu işin pirisin biz senin cırakların ama sizi takip edecem karataydan anlamasamda araştırır gene yorum yaparım

Yirmilik dişlerimin üç tanesini farklı zamanlarda ameliyatla aldırdım beş dikiş düştü her birine bir dişimdede implant var ama yinede her seferinde korkarım o koltuğa oturmaktan dişim ağrıyınca ödüm kopar
Jinekoloji koltuğuna gelince en nefret ettiğim koltuk olmasına rağmen bebek tedavileri sebebiyle sıkça görmek zorunda olduğum bir koltuk

afiyet olsun saracım şu ikinci aran yani kefir diyette varmı senmi içtin 2. sorumbugün ceviz suyu içmedinmi?

afiyet olsun saracım şu ikinci aran yani kefir diyette varmı senmi içtin 2. sorumbugün ceviz suyu içmedinmi?

Aaaaaa cevizi yazmayı unuttum içtim canım içmezmiyim bu hafta ceviz suyunu ve detoks suyunu hiç aksatmadım
Kefiri ben içtim canım onu istediğin kadar içebilirsin demişti diyetisyenim

Aynıları bende de var tansiyonum ďüşüyo nefes alamıyorum.disci idare ediyo yine digeri en kötüsü

Benimde disci fobimvar korkuyorum cok

yanlız değilmişim şükür saracım benim 20lik diş yanagıma girdi 10 dikiş atıldı yanağıma korkum şöyle başladı bir iğne yaptı dişçi elektirikmi desem garip çarpılma oldu anında dişetlerim morardı kendide korktu 1 hafta mor dişetleriyle gezdim.o korku içimde kaldı.jinekolojik masada 23 sene evvel demir spekülümler vardı ria takılırken canım yandı ordan kaldı.

Bana bilgi verecek olan var mı Dr pape diyeti nasıl bişey bugün uygulamaya çalıştım yiyecek seçerken zorlandim. Aksam protein sabah karbonhidrat li öğlen karışık beslenecek misiz öyle anladım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…