Reyyancım sizlerin yeni merhaba diyenlerin 2 haftalık deneme süreci var . Bu tüm takımlar için geçerliliste her hafta yenileniyor mu isim olarak da
Hadi bakalım inşallah bol eksiler görürüzVerdiğimiz yada aldığımız kilolara göre yenileniyor listemiz
Tamam teşekkür ederimTatlım öncelikle deneme süreciyle başlıyorsunuz bol paylaşım yapıp hergün menü bildirimi yaparsanız kaptanımızda uygun gördüğü taktirde listeye giriyorsunuz
Yarışmaya buraya gelerek dahil oldunuz zaten
Sizi seçtiiiiim
Şimdi ne yapmam gerekli moni hanım :)
Bende 10.cu takima katilabilirim isterseniz
Merhaba arkadaşlar bende katılmak istiyorum 27 yasindayim 1.57 boy ve kilom da 74 evliyim çalışmıyorum 5 dusuk yaptım ve ilac tedavilerinde de kilo aldim airde insülin direncim var diyetle tedaviye basladik kilo verme istegim hem insuinsden hemde gebelik istememden kaynakli
Kızlar ben de size katılmak istiyorum gördüğüm kadarıyla bu grup çok aktif bu da motivasyon kaynağı.
Yaşım 25
Boyum 170
Öğretmenim
Çalışıyorum (Doğum iznindeyim)
Evliyim 45 günlük bir bebeğim var
Emziriyorum
Hamilelik döneminde 19 kilo aldım zaten kilolu hamile kalmıştım. Kendimi iyi hissetmiyorum bunun için kilo vermek istiyorum kilo verirken sütümün etkilenmesini de istemiyorum tabii daha önce hiçbir takımda bulunmadım
Güncel kilom 79
Hedefim 65
slm hgdiniz arkadaşlar takımımızı ve bizi seçtiğinize pişman olmayacaksınızDiğer takımlarla hemen hemen aynı kurallar olmasına rağmen yazım üslubundan dolayı buraya gelmek istedim.
Anket sorularına cevap vereyim o zaman.
27 yaşındayım
1.68 boyundayım
Veteriner hekimim
Evet çalışıyorum
Evliyim
Çocuk yok, 3 kedim var :)
İstanbulda yaşıyorum
Hashimoto tiroidim var, buna bağlı bir iki ayda 10 kilodan fazla aldım ve vermem çok zor oluyor. Tedavim devam ediyor. Destekle daha kolay üstesinden geleceğimi düşünüyorum.
Eski halime dönmek istiyorum, göbeğim çıktı ve ondan nefret ediyorum.
Daha önce hiç bir takımda yarışmadım. İlk defa başvuru yapıyorum.
Şu anki kilom 62 ve hedef kilom 48-50 civarı
Aynıları bende de varevet kızlar dişetim yara olmasının sebebi benim çünkü ihmal ettim dişçi koltuğu ve jinokoloji masasi fobim var panik atağa giriyorum kalbim dışarı çıkacak sanıyom o yüzden kaçıyorum
Benimde disci fobimvar korkuyorum cokevet kızlar dişetim yara olmasının sebebi benim çünkü ihmal ettim dişçi koltuğu ve jinokoloji masasi fobim var panik atağa giriyorum kalbim dışarı çıkacak sanıyom o yüzden kaçıyorum
Gelelim bugünun menüsune;
Sabah 11
Yarım simit, peynir, zsytin, domates, salatalık, roka
Ara: bir trabzon hurması , iki bardak ayran
Ara: türk kahvesi, bir parça bitter
Akşam 19.00
Bir kepçe çorba, haşlanmış sebze, bir etli biber doması
Su: 2 litre
Spor: 3 mil leslie+ mekik+kol hareketleri vs..
evet kızlar dişetim yara olmasının sebebi benim çünkü ihmal ettim dişçi koltuğu ve jinokoloji masasi fobim var panik atağa giriyorum kalbim dışarı çıkacak sanıyom o yüzden kaçıyorum
afiyet olsun saracımMenümü yazayım
Sabah
İki haşlanmış yumurta
Bir domates bir salatalık
10 tane zeytin
Bir dilim süzme peynir
Bir fincan şekersiz çay
Ara
Bir tatlı kaşığı zeytinyağı
Bir bardak su
Öğle
Bir tabak zeytinyağlı patlıcan yemeği
Bir kase yoğurt
Ara
Bir fincan hindistan cevizi yağlı sade türk kahvesi
Üç tane kuru kayısı
15 tane çiğ badem
Ara
Bir bardak kefir
Akşam
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu bol baharatlı kinoa
İki kaşık kabak yemeği
Su 3.5 litre spor yarım saat pilates yarım saat leslie
aeben Sarayca Antepia27 yasom7272
afiyet olsun saracımşu ikinci aran yani kefir diyette varmı senmi içtin 2. sorumbugün ceviz suyu içmedinmi?
Aynıları bende de vartansiyonum ďüşüyo nefes alamıyorum.disci idare ediyo yine digeri en kötüsü
Benimde disci fobimvar korkuyorum cok
Yirmilik dişlerimin üç tanesini farklı zamanlarda ameliyatla aldırdım beş dikiş düştü her birine bir dişimdede implant var ama yinede her seferinde korkarım o koltuğa oturmaktan dişim ağrıyınca ödüm kopar
Jinekoloji koltuğuna gelince en nefret ettiğim koltuk olmasına rağmen bebek tedavileri sebebiyle sıkça görmek zorunda olduğum bir koltuk
Ben hic duymadim ve bilmiyorumBana bilgi verecek olan var mı Dr pape diyeti nasıl bişey bugün uygulamaya çalıştım yiyecek seçerken zorlandim. Aksam protein sabah karbonhidrat li öğlen karışık beslenecek misiz öyle anladım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?