Diyetisyeninle aynı fikirdeyim ekmegi yani karbonu mutlaka almalısın , bünyenin karbona ihtiyacı var .ama sabah , diger öğünlerde arada baklagil yeterli ekmege gerek yok benceArkadaşlarım aklıma simdi geldi, dün diyetisyene ekmek işinide sordum.direk sosyal medyada takip ettiğim kişiler yemiyor demedim de dolaylı yoldan sordum.sabak kesinlikle bırakamazsın, muhakkak ye dedi ama ögle ve akşam istersen , açlık hissetmiyeceksen yeme dedi
Yağ olayını da bir dahaki gitmeye sorarım artık..
Paylak nee??anlamadı benOf vurdu gol oldu haklısın ben daha paylaktayım
Evet canım bende koca kaçmasın diye erken evlenenlerdenim ,18 de evlendim.
Okullu değildim ,okutmadılar zamanında, bende önce çoçuk sonra kariyer yaptımlise üni dışardan bitirdim , geçen yıl ilahiyat önlisanstan mezun oldum ...
Karabugday patlagıPaylak nee??anlamadı ben
Ne güzel yapmışsın.okutmadılar deyip bırakabilirdinde..benim bir arkadaşımda dışardan lise bitirip üni ye girdi.şu an kendi muayahanesi var.azim olsun yeter ki , insan isterse her seyi her yaşta yapar
Haklısın bernacim başta güzel gidiyordu kilolar değişiklik arayışına girdikçe bozdum bu işi ben sık ve az yemeye devam edeceğim büyük ihtimalletelini at bana, gösterteyim kendimi sana
aslında tatli değil de muffin gibi birsey.tam ölçü vermedi canım.trabzon hurması, istersen bal, yulaf kepegi, tarçın hepsini karıştır fırında pişir dedi.çayın yanında istersen ye dedi ama tarifi yapamadan hurmalar bitti :))
proteini öğle alsan daha cok tok tutar pamuşum ama çalışıyosun ne cıkarsa bahtına diye bir şey diyemiyorum.sen en iyidi bu zamana kadar ne dieti yapıysan onla devam et.en iyi diet en yapabildiğin diet bence..
vaay sunuma gel koçumaeben ilk güne oranla iyi bir menü canım.zaten iki kilo yağın var.her hafta 500 gr versen bir ayda tamam..
hanne ismini çok seviyorum:)) günaydın
Bende severim ..rahmetli annem çok yapardı biz çok yemek seçerdik herşeyi yemezdik..tek biz yemek yiyelim diye erinmez yapar yedirirdiyaa dur etme eyleme zaten hamur işine aşeriyomcok severim o cısı saranın tarifleri bile okumuyorum gider yapar yerim diye..
Yaşim 43 divi. 3 yaşımdan beri dietdeyim :)
Aranızda ayrim yapamam hepinizi çok seviyom..seni yaşıma yakın buluyomEn çok beni seviyormuş yani
Maşallah ilk günden -500Bu aradagezegenfeza divinity Morilerim bende eksi başladı -500 gezegen menümü begenmesede
Ödemleri atıyorum
Kolay gelsin canım. ben ufak ufak gitsem olma mı aybencim??hani her hafta bir bir??çok beklentiye sokmak istemiyorum seni..Ben kaçar akşama 10 kişilik misafir var ne ikram edicem ben daha düşünmedimde
Kuzularım fulyam ve obezim gözüm üstünüzde bu hafta süper kilolar gelecek sizden eminim
Mortilerim gezegen ve divi yiıin anacım bugunde relax olun nolcek
Fatma gözüm seninde üstünde bilesin
çok zordur kulak ağrısı en iyisi doktora götürsün geçmiş olsunAkşamdan beri birkaç sefer kulağına sarımsak koydum, ağrı kesici ve burun damlasıyla iltihabı biraz akıttık.
Daha iyiydi, evlerine gitmek üzereyken yine kulağım ağrıyor diyordu. Yarın annesi doktora götürecek.
Küçük de ateşliydi bugün
diş çekiminden sonra iyileşme süreci zonklama filan inşallah çabuk geçer yasemincimoy geçmiş olsun kuzulara benimde diş fena çok ağrıdı 2 tane ağrı kesici içtim buz koydum inş braz azalırda uyuyrum
canım hoşgeldin öncelikle,karatay diyetini birebir yapmak zorunda değilsin mantığı düşük glisemik endeksli beslenmek,fazla öğün yapmamak, akşam yemeğinden sonra birşey yememek annen de yapmış bilirsin,devamlı et yemek zorunda değilsin ben de et sevmem evde ne varsa onu yiyorum,baklagiller de protein kaynağı,burada önemli olan kalori hesabı değil glisemik endeks,baklagillere karbon gözüyle bakmamalı meselaBenim annemin durumu seninki gibi çok benzer. Onda kilo alımı çok yavaş oldu bana göre birden almadı kilo ama kronik hastalık gibi ilerlemişti. Hashimoto teşhisi konduğunda tiroid bezleri kalmamıştı, vücut operasyonla alınmış gibi yok etmiş onları.
Menapoz vs de aynı hatta. O canan karatayla kilo verdi ama onu ben uygulayamıyorum. Et sevmiyorum bi kere hayvansal ürün çok az yerim uzun süre aç kalamam derken o verdi kiloları ben kaldım böyle
Geçmiş olsunAkşamdan beri birkaç sefer kulağına sarımsak koydum, ağrı kesici ve burun damlasıyla iltihabı biraz akıttık.
Daha iyiydi, evlerine gitmek üzereyken yine kulağım ağrıyor diyordu. Yarın annesi doktora götürecek.
Küçük de ateşliydi bugün
Olabililr bazen sikma caniniBugün kilo bildirimi yapmadım erken unutmuşum
Cuma 62.3
Bugün 62.8
+500 gr
Obezim beynine ne komut verirsen o yönde çalışır.Kolay gelsin canım. ben ufak ufak gitsem olma mı aybencim??hani her hafta bir bir??çok beklentiye sokmak istemiyorum seni..
gezegeni bilmem ama divi den bugün de bir action bekliyorum, öyle hissediyorum:)) Hadi utandır benidivinity
Benim de bissürü bissürü isim var.ben de kaçtım.bu kadar konuşmak yeter
Aşagıda dosya yükle kısmı var ordanBirşey sorcam biz resmi buraya nasil atıyoruz telefon dan
Teşekkür ederim canimAşagıda dosya yükle kısmı var ordan
Telefonunda java proğramı açık olmalı reyyancım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?