Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Diyetisyeninle aynı fikirdeyim ekmegi yani karbonu mutlaka almalısın , bünyenin karbona ihtiyacı var .ama sabah , diger öğünlerde arada baklagil yeterli ekmege gerek yok bence

Paylak nee??anlamadı ben

Ne güzel yapmışsın.okutmadılar deyip bırakabilirdinde..benim bir arkadaşımda dışardan lise bitirip üni ye girdi.şu an kendi muayahanesi var.azim olsun yeter ki , insan isterse her seyi her yaşta yapar

Ben kaçar akşama 10 kişilik misafir var ne ikram edicem ben daha düşünmedimde

Kuzularım fulyam ve obezim gözüm üstünüzde bu hafta süper kilolar gelecek sizden eminim

Mortilerim gezegen ve divi yiıin anacım bugunde relax olun nolcek

Fatma gözüm seninde üstünde bilesin

Karabugday patlagı
Harf hatası hızlı yazıp çokıyorum harf hatalarım oluyor kusuruma bakmayın

Haklısın bernacim başta güzel gidiyordu kilolar değişiklik arayışına girdikçe bozdum bu işi ben sık ve az yemeye devam edeceğim büyük ihtimalle

yaa dur etme eyleme zaten hamur işine aşeriyom cok severim o cısı saranın tarifleri bile okumuyorum gider yapar yerim diye..

Yaşim 43 divi. 3 yaşımdan beri dietdeyim :)
Bende severim ..rahmetli annem çok yapardı biz çok yemek seçerdik herşeyi yemezdik..tek biz yemek yiyelim diye erinmez yapar yedirirdi
Esim evde kızartma yaptırmaz ..son 3 yıldır küçük kızım için evde patates kızartıyoruz
Şimdi yine küçük kız için hamur kızarttim büyük kız bayram etti
Ben seni benden küçük saniyodum :)
3 yaşından beri nasıl diyettesin hepmi kiloluydun
Ben yiyip kilo almayanlardandım
Bebek tedavilerinden hormon ilaçlarından kilo aldım hep
Şimdi bitti tedavi olayı
1 seneye kalmaz yine eski yiyip kilo almayan halime dönerim
gezegenfeza dimi benim yemeye 100 kilo olmam lazım

En çok beni seviyormuş yani
Aranızda ayrim yapamam hepinizi çok seviyom..seni yaşıma yakın buluyom

Kolay gelsin canım. ben ufak ufak gitsem olma mı aybencim??hani her hafta bir bir??çok beklentiye sokmak istemiyorum seni..

gezegeni bilmem ama divi den bugün de bir action bekliyorum, öyle hissediyorum:)) Hadi utandır beni divinity

Benim de bissürü bissürü isim var.ben de kaçtım.bu kadar konuşmak yeter

çok zordur kulak ağrısı en iyisi doktora götürsün geçmiş olsun

oy geçmiş olsun kuzulara benimde diş fena çok ağrıdı 2 tane ağrı kesici içtim buz koydum inş braz azalırda uyuyrum
diş çekiminden sonra iyileşme süreci zonklama filan inşallah çabuk geçer yasemincim

canım hoşgeldin öncelikle,karatay diyetini birebir yapmak zorunda değilsin mantığı düşük glisemik endeksli beslenmek,fazla öğün yapmamak, akşam yemeğinden sonra birşey yememek annen de yapmış bilirsin,devamlı et yemek zorunda değilsin ben de et sevmem evde ne varsa onu yiyorum,baklagiller de protein kaynağı,burada önemli olan kalori hesabı değil glisemik endeks,baklagillere karbon gözüyle bakmamalı mesela

Geçmiş olsun

Obezim beynine ne komut verirsen o yönde çalışır.
Beklentimi yüksek tutmuyorum menülerinize göre beklenti içine giriyorum . Olursa ne ala az olursada ne ala , kasma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…