Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Niliş kuzum senin şu pilavları napacaz?
Olmaz böyle diyetde
Kabagı yarım tabak yiyene kadar 1 tb ye yanına yogurt ekle salata ekle oh mis pilav olmazzzzz!!!

Herşey ilk diyet günününü bekledi yani
Bugun daha iyi menüyle gel

Koçum kuzum benim koçlar kuzular karıştı haha
Beslenme listesinde dün pişi vardı valla resmini çekip atıyim listenin
İnternetten tarif aldım tarifte 4-5 su bardağı un yazıyordu 1 su bardağı unla yaptım iki kızım yedi bana bile kaldı
Büyük kızım çok beğenince merak ettim yedim :/
Bir arkadaşımız da ismi lazım değil nicki divinity dietin ilk günu pişi mi yemiş bana mı öyle geldi

40 yıllık dietçiyim böyle diet görmedim
Beni gör ben sana daha ne menüler gösteririm obezcim bu arada yaş kaç

Teşekkür ederim canım

yaa dur etme eyleme zaten hamur işine aşeriyom cok severim o cısı saranın tarifleri bile okumuyorum gider yapar yerim diye..

Yaşim 43 divi. 3 yaşımdan beri dietdeyim :)

Amanın ben bile korktum

Bende tanıtayım 43 yaşındayım yeni dogum günüm oldu
Gezegenden küçüğüm yani aplam oluyor o vakit

3 çoçukda bende var hepsi ünili nerdeyse hatta büyük kızım üni. Bitirdi çalışıyor .
15 yaşından bı yane diyet içindeyim 10 yıldırda buralardayım başka takımlardada bulundum . 3 kez mezun oldum ilk öezuniyetim 80 den 58 eydi.
Bu yaşta o kilo artık olmuyor 65 iyi duruyor bende . Ara ara 70 şe dayanır tekrar diyete başlarım ( dün tekrar başladım)
Böyle böyle kilomu koruyorum işte.

Takımdad elimden geldiğince menülere bakıyorum. Birikmiş bilgi birikimim var hanhi diyet ne nekadar verdirir vs. Vs.
Genelde kişiyi tanır ona göre yorummysparım diyet öyle herkese aynı olmuyor .
Ev hanımıyım ama evde durmayan cinsinden kurslar dohbetler gezmelerim var , diyet zor benim için yani .

Doğru takımdAsınız burda kArşılığı olmadan sizler için çaba harcayan insanlar var bence bunu degerlendirin

aylinim nerdesin dünden beri soruyorum seni niye böyle durgunsun sen gelmeyincede biz eksiğiz

Menüde veermemişsin dün .

üstadım öz geçmişiniz beni benden aldı hele ki üc mezuniyeti görünce gözlerim faltaşı gibi açıldı.maasallah..

yaşıt olmamıza karşın kızın uni bitirdiğine göre sen de gezegen gibi erken evlenmişsin herhalde degil mi?

Aylin konyadA , burdada heryerde yok sanırım .

Seviyorsan yollayım obezim
yok canım estağfurullah, sağolasın, şaka yaptım

Patlak olmadan olmuyor mu diet.ben ekmek yemiyorum aybenim sen daha patlaktasın

Of vurdu gol oldu haklısın ben daha paylaktayım
Evet canım bende koca kaçmasın diye erken evlenenlerdenim ,18 de evlendim.
Okullu değildim ,okutmadılar zamanında, bende önce çoçuk sonra kariyer yaptım lise üni dışardan bitirdim , geçen yıl ilahiyat önlisanstan mezun oldum ...

Arkadaşlarım aklıma simdi geldi, dün diyetisyene ekmek işinide sordum.direk sosyal medyada takip ettiğim kişiler yemiyor demedim de dolaylı yoldan sordum.sabak kesinlikle bırakamazsın, muhakkak ye dedi ama ögle ve akşam istersen , açlık hissetmiyeceksen yeme dedi

Yağ olayını da bir dahaki gitmeye sorarım artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…