Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Öyle öyle kuzum başındayım ama sadece bu ara yoğunluğum var çok giremiyorum

slm hayırlı akşamlar kızlar dün gecem çok kötü geçti bütün gün ruh gibiydim bugünde bir diş çekildi ama kökü kistleşmiş zor çekti yeri meteor çukuru gibim açıldı çekilen dişlerimden çok 20lik dişim çürük o ağrıyor ve izdırabım ondan neyse akşam yemek yiyemedim sayılr sporda yapmadım şimdi kalkıp yürüyüş yapacam gelince hepsini yazarım.

Kabak spagetti tarifi

Malzemeler
Taze kabak
Maydanoz
Dereotu
Salça
Tuz
Zeytinyağı

Yapılışı
Taze kabakları yıkayıp kabuklarını soyup jülyen soyacağıyla spagetti şeklinde doğuyoruz iki yemek kaşığı zeytinyağı ile 10 dakika soteliyoruz salçasını katıp dereotunu ve maydanozunu doğruyoruz tuzunu atıp bir iki kez çevirip ocaktan alıp sıcak sıcak servis ediyoruz mmmmmm çok nefis oluyor

Allah kabul etsin canım

sara_28 canım o pilates aletletlerini aldığında sana yazacaktım ama hevesini kursağında bırakmamak için yazmadım senin aletli pilatesten çok germe pilates yapan spor salonları var onu yapman gerekiyor yada iyi eğitili birisiyle yapman yoksa biryerini sakatlarsın . tecrübeyle sabit bennn

Apsemi yapmış yasom keşke önce ağrıyan dişine bir çare bulsaydı doktorun 20 lik diş için ne dedi ilaç verdimi

Boynum ağrıyor boynumu fena incittim şu silindirli yapılan hareketle heralde ama çember zevkli onunla sakatlanma şansın yok

Uf uf geçmiş olsun

tebrik ederim canım bu gidişle sen beni geçersin

Canım senin kadar istikrarlı olsam
Ne güzel olur masallah canım benim

Teşekkürler canım

Menün çok güzel Fatmam sporunuda sabah yazmıştın harikaydı su miktarında yazarsan tadından yenmez bu hafta derece yapacaksın bence bunu bekliyorum senden

Canım şu icmede sıkıntım yok çok sşükü 2.5_3 lt olmuş tur

Spagetti yi anlayınca geriye süpersin demek düşer

Ayy canım büyük geçmis olsun

Eline sağlık, birde resim eklesen

Menün güzel özlemim su ve sporda öyle
Sen nasılsın

Kızlar bugün günümüz vardı.dört çeşit hamur işi vardı, hicbirine el sürmedim, sadece salata yedimki bence insanlık için küçük obez icin büyük bir adımdır bu

Bir haberim daha var.aksamüstü evde otururken zil çaldı.aniden kaltım, ayağım uyuşmuştu ters bastım şu an ayağımın üzeri şiş.buz koydum oturuyorum öyle.inşallah yarına düzelir

1. Paragraf
Harikasın

2. Paragraf
Geçmiş olsun
İnşallah yarına bişey kalmaz

Birinci olayın için tebrik ederim
İkinci olayın içinde çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…