Öyle öyle kuzum başındayım ama sadece bu ara yoğunluğum var çok giremiyorumsağolasın koçum
oo harikasın canım.gözlerim kamaştı spordan
fasılalı orucu anlatıyordu.if dieti yani..
off çok kötü yainşallah bugün yoktur ağrın..
ne yaptığımı bende bilmiyorum :)) ortaya karışık bir seyler yapmaya çalışıyorum
eveet :) ama senin torunun var benim yok
ne oldu divişime @divinity ses veer
evet evet benim koçum aeben olsun kaptanımmoni ama eski koçumda beni bırakmayacak, öyle söz verdi demi Hercai91
menüne bayıldım kuzum. Bu hafta fırtına gibisin elem tere fiş kem gözlere şis :)
Geçmiş olsun fulyamtek tek etiketleyemedim. takıma yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. ben fulya.
Allah kabul etsin canımÇok şükür ilk orucunu tuttummenu vereyim.
Sahur 1 yumurta kk peynir 1 dilim tb maydanoz 5 zeytin 1 kase yoğurt
Iftar 1 kase tarhana 3 yk karnabahar yemeği salata toplam 10 tane kadar mantı ekmek yerine sayılır mi bilmem.
Şimdi de çay demliyorum eşim nöbetçi inşallah çocuklar uyur ve sık uyanmazlarbi tv keyfi yapayim
slm hayırlı akşamlar kızlar dün gecem çok kötü geçti bütün gün ruh gibiydim bugünde bir diş çekildi ama kökü kistleşmiş zor çekti yeri meteor çukuru gibim açıldı çekilen dişlerimden çok 20lik dişim çürük o ağrıyor ve izdırabım ondan neyse akşam yemek yiyemedim sayılr sporda yapmadım şimdi kalkıp yürüyüş yapacam gelince hepsini yazarım.
sara_28 canım o pilates aletletlerini aldığında sana yazacaktım ama hevesini kursağında bırakmamak için yazmadım senin aletli pilatesten çok germe pilates yapan spor salonları var onu yapman gerekiyor yada iyi eğitili birisiyle yapman yoksa biryerini sakatlarsın . tecrübeyle sabit bennn
Uf uf geçmiş olsunslm hayırlı akşamlar kızlar dün gecem çok kötü geçti bütün gün ruh gibiydim bugünde bir diş çekildi ama kökü kistleşmiş zor çekti yeri meteor çukuru gibim açıldı çekilen dişlerimden çok 20lik dişim çürük o ağrıyor ve izdırabım ondan neyse akşam yemek yiyemedim sayılr sporda yapmadım şimdi kalkıp yürüyüş yapacam gelince hepsini yazarım.
tebrik ederim canım bu gidişle sen beni geçersin
sağolasın koçum
oo harikasın canım.gözlerim kamaştı spordan
fasılalı orucu anlatıyordu.if dieti yani..
off çok kötü yainşallah bugün yoktur ağrın..
ne yaptığımı bende bilmiyorum :)) ortaya karışık bir seyler yapmaya çalışıyorum
eveet :) ama senin torunun var benim yok
ne oldu divişime @divinity ses veer
evet evet benim koçum aeben olsun kaptanımmoni ama eski koçumda beni bırakmayacak, öyle söz verdi demi Hercai91
menüne bayıldım kuzum. Bu hafta fırtına gibisin elem tere fiş kem gözlere şis :)
Menün çok güzel Fatmam sporunuda sabah yazmıştın harikaydı su miktarında yazarsan tadından yenmez bu hafta derece yapacaksın bence bunu bekliyorum senden
Menümü yazayım
Sabah
İki haşlanmış yumurta
Bir domates bir salatalık
10 tane zeytin
Bir dilim süzme peynir
Bir fincan yeşil çay
Öğle
Bir tabak zeytinyağlı patlıcan yemeği
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu bol baharatlı kinoa
Ara
Bir fincan sade türk kahvesi
Üç tane kuru kayısı
15 tane çiğ badem
Akşam
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu bol baharatlı kinoa
Bir tabak kabak spagetti
Su 3 litre spor 30 dakika leslie 30 dakika pilates
@aeben
yasom7272
Antepia27
@Sarayca
slm hayırlı akşamlar kızlar dün gecem çok kötü geçti bütün gün ruh gibiydim bugünde bir diş çekildi ama kökü kistleşmiş zor çekti yeri meteor çukuru gibim açıldı çekilen dişlerimden çok 20lik dişim çürük o ağrıyor ve izdırabım ondan neyse akşam yemek yiyemedim sayılr sporda yapmadım şimdi kalkıp yürüyüş yapacam gelince hepsini yazarım.
Eline sağlık, birde resim eklesenKabak spagetti tarifi
Malzemeler
Taze kabak
Maydanoz
Dereotu
Salça
Tuz
Zeytinyağı
Yapılışı
Taze kabakları yıkayıp kabuklarını soyup jülyen soyacağıyla spagetti şeklinde doğuyoruz iki yemek kaşığı zeytinyağı ile 10 dakika soteliyoruz salçasını katıp dereotunu ve maydanozunu doğruyoruz tuzunu atıp bir iki kez çevirip ocaktan alıp sıcak sıcak servis ediyoruz mmmmmm çok nefis oluyor
Afiyet olsun canım kabak spagetti için kesme aleti almıştım özel öylece duruyor bi yapamadim menün her zamanki gibi çok güzel
Iyi akşamlar hanimlar cok yorgunum menü vereyim
08.00 2 yumurtalı peynirli omlet
1 kk kaşar
Koz biber birkac tane
Domates salatalık
1 ufak muz
18.00 yarimsar tabak kabak ve nohut
2 kaşık yoğurt
Salata
Su 2 litre spor 15 dakika yürüyüş
Eline sağlık, birde resim eklesen
Canım senin kadar istikrarlı olsam
Ne güzel olur masallah canım benim
Teşekkürler canım
Canım şu icmede sıkıntım yok çok sşükü 2.5_3 lt olmuş tur
Spagetti yi anlayınca geriye süpersin demek düşer
Ayy canım büyük geçmis olsun
Hadi bakalım saracim güzel haberlerle gel..Çok sevindim canım yarında benim kontrolüm var bakalım ben ne yapmışım
TmmYedikten sonra aklıma geldi ama kalmamıştı söz bi daha ki sefere resim çekip atacam canım
1. ParagrafKızlar bugün günümüz vardı.dört çeşit hamur işi vardı, hicbirine el sürmedim, sadece salata yedimki bence insanlık için küçük obez icin büyük bir adımdır bu
Bir haberim daha var.aksamüstü evde otururken zil çaldı.aniden kaltım, ayağım uyuşmuştu ters bastım şu an ayağımın üzeri şiş.buz koydum oturuyorum öyle.inşallah yarına düzelir
Kızlar bugün günümüz vardı.dört çeşit hamur işi vardı, hicbirine el sürmedim, sadece salata yedimki bence insanlık için küçük obez icin büyük bir adımdır bu
Bir haberim daha var.aksamüstü evde otururken zil çaldı.aniden kaltım, ayağım uyuşmuştu ters bastım şu an ayağımın üzeri şiş.buz koydum oturuyorum öyle.inşallah yarına düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?