Hadi bakalım saracim güzel haberlerle gel..
Benimki bir ay sonra..
Oy maşallah sen bunu hakediyorsun bence çoktan2600 yağdan gitmisti canım
Yorgun ama umutluMenün güzel özlemim su ve sporda öyle
Sen nasılsın
Ay çok geçmiş olsun ablam dış ağrısı kötüdür bilirim.slm hayırlı akşamlar kızlar dün gecem çok kötü geçti bütün gün ruh gibiydim bugünde bir diş çekildi ama kökü kistleşmiş zor çekti yeri meteor çukuru gibim açıldı çekilen dişlerimden çok 20lik dişim çürük o ağrıyor ve izdırabım ondan neyse akşam yemek yiyemedim sayılr sporda yapmadım şimdi kalkıp yürüyüş yapacam gelince hepsini yazarım.
Ay çok geçmiş olsun inşallah geçer.Kızlar bugün günümüz vardı.dört çeşit hamur işi vardı, hicbirine el sürmedim, sadece salata yedimki bence insanlık için küçük obez icin büyük bir adımdır bu
Bir haberim daha var.aksamüstü evde otururken zil çaldı.aniden kaltım, ayağım uyuşmuştu ters bastım şu an ayağımın üzeri şiş.buz koydum oturuyorum öyle.inşallah yarına düzelir
Geçmiş olsun obezim gecmezse dojtora git yarim alçı filan yapiyorlar doku zarar gormusse basmamak lazim inşallah geçerKızlar bugün günümüz vardı.dört çeşit hamur işi vardı, hicbirine el sürmedim, sadece salata yedimki bence insanlık için küçük obez icin büyük bir adımdır bu
Bir haberim daha var.aksamüstü evde otururken zil çaldı.aniden kaltım, ayağım uyuşmuştu ters bastım şu an ayağımın üzeri şiş.buz koydum oturuyorum öyle.inşallah yarına düzelir
Ben İyiyim obezim ablacım cok şükür
Inşallah yaa. Alışık deyiliz babamı öyle görmeye, çok zoruma gittiBen İyiyim obezim ablacım cok şükür
Babam için gittik
Güya refakatçi kalacaktım yanında ama kimseyi istemedi babam
Yatmakta hiç yakışmamıştı
İnşallah bir sıkıntı çıkmaz yarın eve götürecez hayırlısıyla
insallah gezegenim1. Paragraf
Harikasın
2. Paragraf
Geçmiş olsun
İnşallah yarına bişey kalmaz
sagol saracım..Birinci olayın için tebrik ederim
İkinci olayın içinde çok geçmiş olsun canım
15 te bir gidiyordum bu sefer bir ay sonraya verdi.utanmasa gelme diyecekti kadın :)Ben her hafta gidiyorum canım sen ayda birmi gidiyorsun
herkes biliyordu diyetisyene gittiğimi, kimse de ısrar etmedi gayet güzel geçti valla.yavaş yavaş da yeyince başardım :)Ay çok geçmiş olsun inşallah geçer.
Cuma da beni çağırdı arkadaş şimdiden ne yaparım onu düşünüyorum
gitmedim buz koydum oturuyorum şimdilik.sabaha düzelmezse giderim canım sağolasın..Geçmiş olsun obezim gecmezse dojtora git yarim alçı filan yapiyorlar doku zarar gormusse basmamak lazim inşallah geçer
Ben İyiyim obezim ablacım cok şükür
Babam için gittik
Güya refakatçi kalacaktım yanında ama kimseyi istemedi babam
Yatmakta hiç yakışmamıştı
İnşallah bir sıkıntı çıkmaz yarın eve götürecez hayırlısıyla
Yok onun nazari değmez
HatırlıyorumBen bide çıkarken esip gürlediydim
Mesajı yazarken nikin gittiBende ayni hataya düştüm canım 64 kiloya kadar inmiştim diyeti bozdum senin dediğin gibi kıtlıktan çıkmış gibi yemeye başladım doymuyordum sonuçok 10 kilove birden geri aldım diyette hedefe ulaşınca nasıl olsa zayıfladım rahatlığı var o yanılgıya dusuyoruz maalesef
Allah razı olsun canıminsallah gezegenim
sagol saracım..
15 te bir gidiyordum bu sefer bir ay sonraya verdi.utanmasa gelme diyecekti kadın :)
herkes biliyordu diyetisyene gittiğimi, kimse de ısrar etmedi gayet güzel geçti valla.yavaş yavaş da yeyince başardım :)
gitmedim buz koydum oturuyorum şimdilik.sabaha düzelmezse giderim canım sağolasın..
ben kaçırmısım orayı, babana ne oldu canım? Gecmis olsun sizede, Allah başımızdan eksik etmesin babalarımızı..
Hmm bide onlar vardı deyilmiHatırlıyorum
Bana aldırdiğin tunikleri götürmedin bide
Mesajı yazarken nikin gitti
Zararin neresinden dönersek kardir
Tilki misali geri dönüp geldik
Hatta hiç gitmemiştik
Allah razı olsun canım
Babamda gözle görülür bişey yok
Sagligida gayet iyi
En son 9 sene önce gitmiş doktora
O zamanda fıtık ameliyatı olmuştu
Bi gidip baktıralım ne var ne yok demişler eşiyle beraber
Oda kan değerleri çok yüksek çıkınca bırakmamışlar
Biyopsi yapıp teşhis koyup tedavi yapacaklar
Sanada geçmiş olsun
Geçmişi tam okuyamadım kızımla ponicilik oynuyoruz ..telefonu elime aldırmıyor
Erken yat dinlen bacıİyi akşamlar
Misafirler vardı malum gelemedim
Yarın menümü yazarım kuzularıöında menüsüne bakarım
Çok yorgunum
Sana dedim götür diyeHmm bide onlar vardı deyilmi
Niye zorla vermedin
Bari sen giy
İyi geceler ortimİyi akşamlar
Misafirler vardı malum gelemedim
Yarın menümü yazarım kuzularıöında menüsüne bakarım
Çok yorgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?