Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hiii iyii iştahta acıyormuş
Tam benlik
Adını duydum kendini hiç yemedim
Bi tanışalım bakalım kişniş efendiyle

biyopsi sonucu inşallah güzel gelir canım.çok geçmiş olsun

gezegenim cok az yemişsin yahu

şaka yaptım yasocan ayağima bir seyler oldu ama daha iyiyim şükür
Sağolasın Allah razı olsun obezim
Profiline de bayiliyorum çok sempatik
Sanki karşımda öyle elini beline koymuş aşırı fit bir kadınla sohbet ediyor gibi hissediyom kendimi

Kızlar yazılanları okuyamadım inşaallah sabah okurum su 2,5 lt icildi 6000 adim atildi migrenim tuttu gozume vuruyor bu yüzden giremedim yarin görüşürüz inşallah herkese hayırlı geceler
Geçmiş olsun canım, sabaha bişey kalmaz inşallah

burkulma değil gibi yasocum ama halen ağrısı var.çok ciddi bir şey gibi gözükmüyor ssğolasın..

Sağolasın Allah razı olsun obezim
Profiline de bayiliyorum çok sempatik
Sanki karşımda öyle elini beline koymuş aşırı fit bir kadınla sohbet ediyor gibi hissediyom kendimi
:)) ne fit ne fit..fitlikten ölücem :) profildeki kadın anoreksiya olmuş divi, pek fit gibi durmuyo.çok merak ediyosan sana da telimi atıyorum ekle bacım..

Aşırı fitimi? Bacı iyi bak
:)) ben ve fit likadım obez bi kere :)

Babana geçmis olsun canım
İnşaallah temiz çıkar sonuclari

Kızlar yazılanları okuyamadım inşaallah sabah okurum su 2,5 lt icildi 6000 adim atildi migrenim tuttu gozume vuruyor bu yüzden giremedim yarin görüşürüz inşallah herkese hayırlı geceler

Geçmiş olsun canım

Esim konyali ben kayseriliyim.Ama esum emekli olduktan sonra konyaya yerlestik.8 senedir burda yasiyorum.Sen nerelisin?
Uzun suredir kk ya duzenli giremiyorum.Yeni gelen arkadaslari da huc tanimiyorum.
Ben de konyaliyim evlenince Ankara ya geldim bende gruba pazartesi günü katildim yani yeniyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…