- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Tarcinli suyuna limon da sıkarsan daha guzel olur cnm.Airobik hocam hep derde ki: Hanimlar limonlu suyunuzu icmiyorsunuz,metaniz calismiyooorr.Spora gelmeden once icinde gelin derdiBu arada kahvaltim domates, salatalık, peynir , zeytin, havuc , mmaydanoz ,yarim muz ,yesilcay, ac ken tarçın li suyumuda ictim
Hoşgeldinizmerhabalar herkese uzun zamandır sessiz sessiz takımları takip ediyordum motive olmak için ama yarışmaya katılmadan bu iş olmayacak anladım eğer uygunsa bende bu takımda zayıflama serüvenine katılmak isterim
teşekkür ederim hoşbuldumHoşgeldiniz
Onu düşündüm ama ters etki yapar mi vvucudumda diye denemedim bende insülin direnci var tarctarçsuyu o yüzden iciyorui dusurmeye yardimci oluyorTarcinli suyuna limon da sıkarsan daha guzel olur cnm.Airobik hocam hep derde ki: Hanimlar limonlu suyunuzu icmiyorsunuz,metaniz calismiyooorr.Spora gelmeden once icinde gelin derdi
şimdi nasıl oldu canım artma var mıgitmedim buz koydum oturuyorum şimdilik.sabaha düzelmezse giderim canım sağolasın..
Kendinizi tanitirsaniz daha rahat iletişim kurabiliriz :) ben ankarada yaşıyorum evliyim 27 yasindayim 74 kiloyum grubada yeni katildimteşekkür ederim hoşbuldum
Ben İyiyim obezim ablacım cok şükür
Babam için gittik
Güya refakatçi kalacaktım yanında ama kimseyi istemedi babam
Yatmakta hiç yakışmamıştı
İnşallah bir sıkıntı çıkmaz yarın eve götürecez hayırlısıyla
çok geçmiş olsun kızlar,yakışmıyor dağ gibi babalara hastalıkInşallah yaa. Alışık deyiliz babamı öyle görmeye, çok zoruma gitti
Tebrik ederim yemedigin icin irade onemli :)Kızlar bugün günümüz vardı.dört çeşit hamur işi vardı, hicbirine el sürmedim, sadece salata yedimki bence insanlık için küçük obez icin büyük bir adımdır bu
Bir haberim daha var.aksamüstü evde otururken zil çaldı.aniden kaltım, ayağım uyuşmuştu ters bastım şu an ayağımın üzeri şiş.buz koydum oturuyorum öyle.inşallah yarına düzelir
bende ankaradayım 30 yaşında evli iki çocuk annesiyim öğretmenim ve bugün tam 68 kiloyu gördüm 57 kiloydum bir zamanlarKendinizi tanitirsaniz daha rahat iletişim kurabiliriz :) ben ankarada yaşıyorum evliyim 27 yasindayim 74 kiloyum grubada yeni katildim
Bransiniz ne bu arada tanistigima da memnun oldumbende ankaradayım 30 yaşında evli iki çocuk annesiyim öğretmenim ve bugün tam 68 kiloyu gördüm 57 kiloydum bir zamanlar
Hosgeldin bitanem.Boy kilo hedef ne ?Ben de konyaliyim evlenince Ankara ya geldim bende gruba pazartesi günü katildim yani yeniyim
Cok güzelrehber öğretmeniyim okul psikolojik danışmanı
Hoşgeldin canımmerhabalar herkese uzun zamandır sessiz sessiz takımları takip ediyordum motive olmak için ama yarışmaya katılmadan bu iş olmayacak anladım eğer uygunsa bende bu takımda zayıflama serüvenine katılmak isterim
çiğ çekirdeği önüme alır bir kilo yerim o kadar seviyorum ama tuzluyu yiyemiyorumEvet yaa, çekirdek bana kilo aldırmıyorda kurabiye facia
geçmiş olsun canım migren ağrısı varken ışıklı bişeye bakamıyosun şimdi nasılsınKızlar yazılanları okuyamadım inşaallah sabah okurum su 2,5 lt icildi 6000 adim atildi migrenim tuttu gozume vuruyor bu yüzden giremedim yarin görüşürüz inşallah herkese hayırlı geceler
canım menülerini akşam su ve sporunla birlikte toplu yazarsan daha iyi yorum yapılırBu arada kahvaltim domates, salatalık, peynir , zeytin, havuc , mmaydanoz ,yarim muz ,yesilcay, ac ken tarçın li suyumuda ictim
hoş geldin kendini tanıtsanamerhabalar herkese uzun zamandır sessiz sessiz takımları takip ediyordum motive olmak için ama yarışmaya katılmadan bu iş olmayacak anladım eğer uygunsa bende bu takımda zayıflama serüvenine katılmak isterim
Hoşbuldum ablacim ablacimdememde sakinca yoktur herhalde benden büyük olduğunu düşünüyorum boyum 1.57 hedef 60 insaallahHosgeldin bitanem.Boy kilo hedef ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?