Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bu arada kahvaltim domates, salatalık, peynir , zeytin, havuc , mmaydanoz ,yarim muz ,yesilcay, ac ken tarçın li suyumuda ictim
Tarcinli suyuna limon da sıkarsan daha guzel olur cnm.Airobik hocam hep derde ki: Hanimlar limonlu suyunuzu icmiyorsunuz,metaniz calismiyooorr.Spora gelmeden once icinde gelin derdi

Tarcinli suyuna limon da sıkarsan daha guzel olur cnm.Airobik hocam hep derde ki: Hanimlar limonlu suyunuzu icmiyorsunuz,metaniz calismiyooorr.Spora gelmeden once icinde gelin derdi
Onu düşündüm ama ters etki yapar mi vvucudumda diye denemedim bende insülin direnci var tarctarçsuyu o yüzden iciyorui dusurmeye yardimci oluyor

Inşallah yaa. Alışık deyiliz babamı öyle görmeye, çok zoruma gitti
çok geçmiş olsun kızlar,yakışmıyor dağ gibi babalara hastalıkkonduramıyoruz ama herşey Allahtan,düzelir şifa bulur inşallah

Tebrik ederim yemedigin icin irade onemli :)
Ayagin icinde uzuldüz geçmis olsun

Hayirli ve mutlu sabahlar canim arkadaslarim.Insallah hepiniz iyisinizdir. Hepinizi cok ozledim.Ama inanin ki zamanim yetmiyor.Dun aksam leslie mi yaptim yattim.Menumu baari yazayim dedim.Inanin ki yarisini yazmisim uyuyakalmisim.Sabah bir baktim menu yarida bekliyor.Simdi yazayim

Uyaninca : 1/2 lt limonlu tarcinli su
1 kupa yesil cay

Sabah : 2 hş yumurta
2 y.kasigi lor ( op oldugum dr un lorun kalsiyumunun daha fazla oldygunu soylemisti.Bu ara lora taktim)
Kucucuk bir domates ve salatalik

Oglen : 2 mandalina (onu da pazarda yedim)

Aksam : Kucuk bir tabak etli guvec
2 kasik yogurt ve salata
1 kupa mate cayi

Su : 2 lt Spor : 45 dk (3mil) leslie
Leslie bitimi 300 ip atlama
1 saat yuruyus (12 355 adim)
aeben obezzto ozlemkartal moni
Etiketliyorum ama dogrumu bilmem

Çarşamba geleneksel balkon konuşmamı yapayım
kızçelerim,
cumaya kaldı 2 gün.
bu 2 günü çok güzel değerlendirip hedeflere ulaşalım.
cuma günü kutlamamızı yapalım inşallah.

yediğimize içtiğimize azami özen lütfen, sporlar yapılsın bugün, yürüyüşler hiç bişi olmassa açın müziği oynayın
karbonhidratlardan uzak duralım, ucundan bile olsa bakmak kan şekerimizi oynatıp bizi acıktırır ve daha kötü sonuçlarla karşılaştırır, göz dönmesi gibi
suyumuzu ihmal etmeyelim
hedeflerinizi düşünün, kilo verdikten sonra yaşayacağınız güzellikleri
bol bol hayal kurun, isteyin ve evrene yollayın
akşam yemekleriniz hafif ve mümkün olabildiğince erken saatte olsun
sakın aç bırakmayın kendinizi, metabolizmanızı bozmaktan başka hiçbir işe yaramaz
az az sık sık yiyebilirsiniz eğer acıkmıyorsanız, hafif ara öğünler mesela
şeviyoyum şiji minnak ejderyalayımı menim

Evet yaa, çekirdek bana kilo aldırmıyorda kurabiye facia
çiğ çekirdeği önüme alır bir kilo yerim o kadar seviyorum ama tuzluyu yiyemiyorum

Kızlar yazılanları okuyamadım inşaallah sabah okurum su 2,5 lt icildi 6000 adim atildi migrenim tuttu gozume vuruyor bu yüzden giremedim yarin görüşürüz inşallah herkese hayırlı geceler
geçmiş olsun canım migren ağrısı varken ışıklı bişeye bakamıyosun şimdi nasılsın
Bu arada kahvaltim domates, salatalık, peynir , zeytin, havuc , mmaydanoz ,yarim muz ,yesilcay, ac ken tarçın li suyumuda ictim
canım menülerini akşam su ve sporunla birlikte toplu yazarsan daha iyi yorum yapılır

merhabalar herkese uzun zamandır sessiz sessiz takımları takip ediyordum motive olmak için ama yarışmaya katılmadan bu iş olmayacak anladım eğer uygunsa bende bu takımda zayıflama serüvenine katılmak isterim
hoş geldin kendini tanıtsana

bu arada ben de tanıtayım,48 yaşındayım,kamuda çalışıyorum 2 kızım var ergenlikten beri kilo alır veririm,yoğunluktan ve akşamları yorgunluktan takıma fazlaca giremeyenlerden ve aklı burda kalanlardanım
görüşürüz yine kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…