- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
kolay gelsin canım koçum menün her zamanki gibi güzel bu yoğunlukta spor da yapıyosun ya şapka çıkarıyorum maşallahHayirli ve mutlu sabahlar canim arkadaslarim.Insallah hepiniz iyisinizdir. Hepinizi cok ozledim.Ama inanin ki zamanim yetmiyor.Dun aksam leslie mi yaptim yattim.Menumu baari yazayim dedim.Inanin ki yarisini yazmisim uyuyakalmisim.Sabah bir baktim menu yarida bekliyor.Simdi yazayim
Uyaninca : 1/2 lt limonlu tarcinli su
1 kupa yesil cay
Sabah : 2 hş yumurta
2 y.kasigi lor ( op oldugum dr un lorun kalsiyumunun daha fazla oldygunu soylemisti.Bu ara lora taktim)
Kucucuk bir domates ve salatalik
Oglen : 2 mandalina (onu da pazarda yedim)
Aksam : Kucuk bir tabak etli guvec
2 kasik yogurt ve salata
1 kupa mate cayi
Su : 2 lt Spor : 45 dk (3mil) leslie
Leslie bitimi 300 ip atlama
1 saat yuruyus (12 355 adim)
aeben @obezzto ozlemkartal moni
Etiketliyorum ama dogrumu bilmem
çiğ çekirdeği önüme alır bir kilo yerim o kadar seviyorum ama tuzluyu yiyemiyorum
geçmiş olsun canım migren ağrısı varken ışıklı bişeye bakamıyosun şimdi nasılsın
canım menülerini akşam su ve sporunla birlikte toplu yazarsan daha iyi yorum yapılır
hoş geldin kendini tanıtsana
bu arada ben de tanıtayım,48 yaşındayım,kamuda çalışıyorum 2 kızım var ergenlikten beri kilo alır veririm,yoğunluktan ve akşamları yorgunluktan takıma fazlaca giremeyenlerden ve aklı burda kalanlardanım
görüşürüz yine kızlar
Evet bende o yüzden kafma 2 battaniye gecirip oyle yattim ssimdi daha iyiyim çok şükür gozume gurunca gozum yerinden cikacakmis gibi ağrıyorçiğ çekirdeği önüme alır bir kilo yerim o kadar seviyorum ama tuzluyu yiyemiyorum
geçmiş olsun canım migren ağrısı varken ışıklı bişeye bakamıyosun şimdi nasılsın
canım menülerini akşam su ve sporunla birlikte toplu yazarsan daha iyi yorum yapılır
hoş geldin kendini tanıtsana
bu arada ben de tanıtayım,48 yaşındayım,kamuda çalışıyorum 2 kızım var ergenlikten beri kilo alır veririm,yoğunluktan ve akşamları yorgunluktan takıma fazlaca giremeyenlerden ve aklı burda kalanlardanım
görüşürüz yine kızlar
Bende de var migren çok kötü bi hastalık ya. Başım ağrımasın grip olup tüm vücudum ağrısın diyorum olmuyorEvet bende o yüzden kafma 2 battaniye gecirip oyle yattim ssimdi daha iyiyim çok şükür gozume gurunca gozum yerinden cikacakmis gibi ağrıyor
Aysem canim benim.Iki gun emek verdigin koc kuzu morti listene cok fazla uyamadigim ve emegine saygisizlik ettigim icin ozur dilerim.Nolur hakkini helal et arkadasim.Sebebini biliyorsunuzÇarşamba geleneksel balkon konuşmamı yapayım
kızçelerim,
cumaya kaldı 2 gün.
bu 2 günü çok güzel değerlendirip hedeflere ulaşalım.
cuma günü kutlamamızı yapalım inşallah.
yediğimize içtiğimize azami özen lütfen, sporlar yapılsın bugün,yürüyüşler hiç bişi olmassa açın müziği oynayın
karbonhidratlardan uzak duralım, ucundan bile olsa bakmak kan şekerimizi oynatıp bizi acıktırır ve daha kötü sonuçlarla karşılaştırır, göz dönmesi gibi
suyumuzu ihmal etmeyelim
hedeflerinizi düşünün, kilo verdikten sonra yaşayacağınız güzellikleri
bol bol hayal kurun, isteyin ve evrene yollayın
akşam yemekleriniz hafif ve mümkün olabildiğince erken saatte olsun
sakın aç bırakmayın kendinizi, metabolizmanızı bozmaktan başka hiçbir işe yaramaz
az az sık sık yiyebilirsiniz eğer acıkmıyorsanız, hafif ara öğünler mesela
şeviyoyum şiji minnak ejderyalayımı menim
İyiyim canim çok şükür gerçekten berbat bir hastalıkBende de var migren çok kötü bi hastalık ya. Başım ağrımasın grip olup tüm vücudum ağrısın diyorum olmuyorgeçmiş olsun. Şimdi iyiysen sıkıntı yok
İyiyim canim çok şükürBende de var migren çok kötü bi hastalık ya. Başım ağrımasın grip olup tüm vücudum ağrısın diyorum olmuyorgeçmiş olsun. Şimdi iyiysen sıkıntı yok
Oyy ince düşünceli kuzum benimAysem canim benim.Iki gun emek verdigin koc kuzu morti listene cok fazla uyamadigim ve emegine saygisizlik ettigim icin ozur dilerim.Nolur hakkini helal et arkadasim.Sebebini biliyorsunuzBizim icin ugrasiyorun biliyorum Allah senden razi olsun.Ama diyetimi ve sporumu cok guzel yapiyorum.Ama simdiye kadar hep eksiyle geldimCumaya yine eksiyle geliyorum Allahin izniyle.Belki gonlunu alabilmisimdir canim kaptanim
O zaman bisey diyemem canim.Diyetisyen kadar bilgili arkadaslar var.Onlar yardimci olurlarOnu düşündüm ama ters etki yapar mi vvucudumda diye denemedim bende insülin direnci var tarctarçsuyu o yüzden iciyorui dusurmeye yardimci oluyor
bende hep kiloluydum ilk oğlum olduktan sonra diyet yaptım yaklaşık 20 kilo verdim 57 kiloydum sonrasında ikinci hamilelik ve çok kilo aldım ama eski motivasyonum yok o yüzden buraya katılmak istedimhoş geldin kendini tanıtsana
görüşürüz yine kızlar
merhabalar herkese uzun zamandır sessiz sessiz takımları takip ediyordum motive olmak için ama yarışmaya katılmadan bu iş olmayacak anladım eğer uygunsa bende bu takımda zayıflama serüvenine katılmak isterim
Obezim menün güzel canım . Ama bir uyarı akşam yediğim karbonu gün içinde yemeye çalış akşama bırakma emiBugunku menum
Sabah 10.30
Iki yumurta, peynir, zeytin, roka, domates, salatalık
Ara 15.00
Üç kaşık karnabahar kısırı, üç kaşık kereviz salatası, turk kahvesi
Aksam 19.00
Bir kepçe çorba, yumurtalı ıspanak, üç kasık bulgur pilavı
Su:2 litre
Spor: 20 dk . Pump it up+100 mekik+kol hareketleri
Fatmam bende yeni yaptım eşimi bekleyim diye ama aç kurtlar gibi oldum, eger sendede bu oluyorsa bu saate kalmaBu saat oldu daha kahvaltı yapmadım şükür temixlugi bitirdim şimdi rahat rahat yaparım inşallah
Fulyam çok geçmiş olsun canım benimsabah-öğle 11.30
1,5 kk peynir çeşitleri
1 tk petekli çiçek balı
2 çeri, 2 biber
1/4 simit
akşam 18.20
1 kepçe yoğurtlu kırık yarma çorbası
2 yk kıymalı yumurtalı ıspanak kavurması (yumurtasından 1 çatal aldım sadece)
2 minik kornişon turşu
ne kadar su içtiğimi saymadım. yavaş yavaş içiyorum.
midem kötü o yüzden bugün menümü değiştirdim. bunları da zorla yedim.
aeben moni
benim iki oğlum var biri erdem biri keremHoşgeldin canım
İsmin oğlumu cagristirdi adı Kerem erdem dir kerdem der takılırım bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?