Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kolay gelsin canım koçum menün her zamanki gibi güzel bu yoğunlukta spor da yapıyosun ya şapka çıkarıyorum maşallah

Evet bende o yüzden kafma 2 battaniye gecirip oyle yattim ssimdi daha iyiyim çok şükür gozume gurunca gozum yerinden cikacakmis gibi ağrıyor

Evet bende o yüzden kafma 2 battaniye gecirip oyle yattim ssimdi daha iyiyim çok şükür gozume gurunca gozum yerinden cikacakmis gibi ağrıyor
Bende de var migren çok kötü bi hastalık ya. Başım ağrımasın grip olup tüm vücudum ağrısın diyorum olmuyor geçmiş olsun. Şimdi iyiysen sıkıntı yok

Aysem canim benim.Iki gun emek verdigin koc kuzu morti listene cok fazla uyamadigim ve emegine saygisizlik ettigim icin ozur dilerim.Nolur hakkini helal et arkadasim.Sebebini biliyorsunuz Bizim icin ugrasiyorun biliyorum Allah senden razi olsun.Ama diyetimi ve sporumu cok guzel yapiyorum.Ama simdiye kadar hep eksiyle geldimCumaya yine eksiyle geliyorum Allahin izniyle.Belki gonlunu alabilmisimdir canim kaptanim

Bende de var migren çok kötü bi hastalık ya. Başım ağrımasın grip olup tüm vücudum ağrısın diyorum olmuyor geçmiş olsun. Şimdi iyiysen sıkıntı yok
İyiyim canim çok şükür gerçekten berbat bir hastalık
İyiyim canim çok şükür gerçekten kötü bir durum bir ömür bizimle maalesef

Oyy ince düşünceli kuzum benim
Biliyorum yoğunluğunu bitanem

bende hep kiloluydum ilk oğlum olduktan sonra diyet yaptım yaklaşık 20 kilo verdim 57 kiloydum sonrasında ikinci hamilelik ve çok kilo aldım ama eski motivasyonum yok o yüzden buraya katılmak istedim
akşamları bende çok yoğunum malum yemek ev işleri bizim akşama kalıyor

merhabalar herkese uzun zamandır sessiz sessiz takımları takip ediyordum motive olmak için ama yarışmaya katılmadan bu iş olmayacak anladım eğer uygunsa bende bu takımda zayıflama serüvenine katılmak isterim

Hoşgeldin canım
İsmin oğlumu cagristirdi adı Kerem erdem dir kerdem der takılırım bazen

Tünaydınlar efenim . Çoçuklaro gönderip tekrar uyuya kalmışım , eşimde yeni çıktı . Ve ben yarım saat sonra evden sohbete çıkmalıyım

Dünki menümle bugunkini akşam bir yazarım inş .
Hfmen kuxularımın menüsüne bakayım inşallah beni etiketlemişlerdir . Obeztom ve fulyam

Obezim menün güzel canım . Ama bir uyarı akşam yediğim karbonu gün içinde yemeye çalış akşama bırakma emi birde çorban varmış zaten onuda ekmekden sayıyok biliyon

Bugun tam not alamadın kuzum bendem

Fulyam çok geçmiş olsun canım benim

Koçun olarakta menünü begendim canım aynen devam cumaya çok güzel bir rakamla geleceksin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…