Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar iyi akşamlar yarın ananas alabilirsem ananas diyeti yapacak kilo vermede çok etkiliymis
Bugun ki menü
Sabah
Yarım tabak menemen, 1 dilim ekmek
Oglen
1 tabak yeşil mercimek, salata, 1 dilim ekmek
Ara bir avuç karışık çerez fındık fıstık şam fistik
Aksam
1 tb kabak salatası 1 dilim ekmek
Fazla su icemedim
Yarım saat yürüyüş

Ananasın yağ yakma özelliği var özellikle kefirle yulaf kepeği ile karıştırıp sabah kahvaltısında yiyebilirsin

Küçük bir uyarı yapayım çerezi çok yeme yiyeceksende çiğ badem yada fındık ye canım benim

Sağlık ve hijen bakımından bakarsak doğrudur fakat o sütlere o gördükleri işlemden sonra artık süt denemiyor diye biliyorum . Bu açıdan demiştim
Alakası yok. Süt deniyor yine. İçindeki mikroorganizmaları öldürdük diye niye süt olmasın. Gönül rahatlığıyla için, sokaktakilerden çok daha sağlıklılar.

Hoşgeldin canım sağlıcakla kilo vermen dileğiyle
vemiOTE="gezegenfeza, post: 57825093, member: 881656"]Suyun sporun yeterliyse[/QUOTE]

Canım suyum yeterli bugün temizlik yapınca spor yapmadım yarın salona gidicem diye

Bu hafta süpersin -2 kilo bekliyorum fatmam senden . Haftayada başmışız 99 ku rakamlar gelmiş

Not: şu kuruyemişi bırak !

Evet canım kürü yemis kafamdaki menüme uygun değildi onu film izlerken eşimden asirdim yemese nekadar rahat edicem ama bişey de diyemiyorum

Menün çok güzel afiyet olsun canım

Teşekkürler canım

Sabah sabah o pacayi nerden buldun hadi buldun nasıl yedin hiç kelle paça yediğim i hatirlamam aram yoktur ama sana afiyet olsun harikasın canim

Hoşgeldin canım sağlıcakla kilo vermen dileğiyle
vemiOTE="gezegenfeza, post: 57825093, member: 881656"]Suyun sporun yeterliyse

Canım suyum yeterli bugün temizlik yapınca spor yapmadım yarın salona gidicem diye

Evet canım kürü yemis kafamdaki menüme uygun değildi onu film izlerken eşimden asirdim yemese nekadar rahat edicem ama bişey de diyemiyorum

Teşekkürler canım

Sabah sabah o pacayi nerden buldun hadi buldun nasıl yedin hiç kelle paça yediğim i hatirlamam aram yoktur ama sana afiyet olsun harikasın canim[/QUOTE]

Kız paça çorbası yenmezmi

Diyetisyen kontrolünden sonra gidip yedim paça çorbasını çok seviyorum Fatmam ya sarımsaklı limonlu ohhh mis

Gecmis olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…