Ahahahahhh pırasayı soğanla ovarım öyle de bir değisik yapım vardır gezegenimSoğanla ovuyorsun
Hele öyle de, ötekini gözümde canlandırdımdaAhahahahhh pırasayı soğanla ovarım öyle de bir değisik yapım vardır gezegenim
Tuz olacaktı yanlıs olmuş
Evet yaaa karatay cok iyi olduu onemliside doyuruyor yani corbayi icmesemde olurdu. Yok un yok kullanmiyorumZehraaa eksiler gelmiş
Karatay teyze seni sevdi
Domtis çorbanda beyaz un yoktu demi?
Tamam yazarimSaat daha erken zehracim yatarken adım sayını yaz olurmu
ayy gözünden de bir sey kaçmıyo koçum yaa.ekmek yemiyom ya hani onun yerine şeyetmistimtamam akşam karbon az olacak
yok soğan tadı olmuyor çünkü pişirmeden soğanla ovuyosun.ben elime eldiven geçirip ovdum, elimde kokmadı
o zaman çocuklar yemezdi sarayoksa henüz açılmamıs bir paket yulaf kepeğim var
menün güzel canım.böyle devam cumaya kadar
sen beni bırakma deyu az kilo vericem :)
Akrabalarimla olan bi grubumuz var.Bende p.tesi gunu cumalarini mubarek ettim.Cuma tartilma gunu ya,p.tesi de tartilinca cuma sandim
Kızlar iyi akşamlar yarın ananas alabilirsem ananas diyeti yapacak kilo vermede çok etkiliymis
Bugun ki menü
Sabah
Yarım tabak menemen, 1 dilim ekmek
Oglen
1 tabak yeşil mercimek, salata, 1 dilim ekmek
Ara bir avuç karışık çerez fındık fıstık şam fistik
Aksam
1 tb kabak salatası 1 dilim ekmek
Fazla su icemedim
Yarım saat yürüyüş
Alakası yok. Süt deniyor yine. İçindeki mikroorganizmaları öldürdük diye niye süt olmasın. Gönül rahatlığıyla için, sokaktakilerden çok daha sağlıklılar.Sağlık ve hijen bakımından bakarsak doğrudur fakat o sütlere o gördükleri işlemden sonra artık süt denemiyor diye biliyorum . Bu açıdan demiştim
Yarım saatlik yogam bitmiştir.Yapınca tekrar yaz
İsminiz (İsteğe Bağlı ): Zeynep
Yaşınız :28
Boyunuz: 1.70
Mesleginiz:Özel sektör raporlama analiz birimi
Şu anda çalışıyomusunuz Dogum iznindeyim
Evli/bekar: Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 adet :) 3 aylik
Emziriyormusunuz: Evet gram kalmayacak kadar emiyor
Yaşadığınız şehir: Istanbul
Kilo alma hikayeniz Doğum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Dogum oncesi kiloma dönmek istiyorum fazla kilo kendimi iyi hissettirmiyor.
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :İsmim zeynep 5.5 yildir evliyim 3 aylik tatlimi tatli ama bi o kadar huysuz bi oglum var. Yeni dogum yaptim sayilir o nedenle acelem yok ancak tekrar zayiflama grubunda olmak bana iyi gelecek ve zayiflama anlaminda motivasyon saglayacak. Dogumdan 1 hafta sonra annemi trafik kazasinda kaybettik halen bu anlamda kendimi toplamis degilim sanirim hem kafami toplamak hemde zayiflayarak kendime guvenimi kazanarak guc toplamaya ihtiyacim var ve bu yuzden burdayim.
Daha önce herhangi bir takımda yarıştını mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) 4.takimda yaristim ayni zamanda bi donem kapt. yardmciligi yapmistim. daha once yu_zey kullanici adim vardi zey zey ile degistirdim.
Şu anki kilonuz:Yakin zamanda tartilmadim. cuma bildirsem ?
Hedef kilonuz:Oncelikle hamile kaldigim kilo 64
Sizce burda olmak icin henüz erken mi ?
Bu hafta süpersin -2 kilo bekliyorum fatmam senden . Haftayada başmışız 99 ku rakamlar gelmiş
Not: şu kuruyemişi bırak !
Menün çok güzel afiyet olsun canım
Menümü yazayım
Sabah
Bir kase paça çorbası
Öğle
İki tane alabalık kızartma
Salata
Ara
Bir fincan sade türk kahvesi
20 gr lık sade helva
Akşam
Bir kepçe mercimek çorbası
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu semizotu
İki yemek kaşığı kabak yemeği
Su 1.5 litre spor bir saat yürüyüş yarım saat leslie yarım saat pilates
@aebenAntepia27 yasom7272
Hoşgeldin canım sağlıcakla kilo vermen dileğiyle
vemiOTE="gezegenfeza, post: 57825093, member: 881656"]Suyun sporun yeterliyse
Gecmis olsun canimsaol saracım. midem iyi değil o yüzden yudum yudum içemeye çalışıyorum.
sana da geçmiş oldun yasemincim. diş ağrısı fena. Allah şifa versin.
saol tatlım.
teşekkür ederim canım.
offffff aabenim valla mahvetti benisürekli yatıyom. sıkıldım artık. midem de kötü. gerçi şu saatlerde daha iyi gibiyim. geçer gider inşallah kısa sürede.
mide kötü olunca yumurta, zeytin, ceviz falan yiyemedim. ondan menüyü değiştirdim. bir an önce düzelirim inşallah.
Yaaa kiskandim ama.Banane ben de gormek istiyom sizi.Ozelden no larimizi verelim Whatsapp profilinden gorelim birbirimizi.Kimmiş o casus, yakalanıp huzura getirile, onun boynunu ben furacam.
Sağol canım, seninde maşallahın var
Aa basladigina cok sevindim canim.Cekirdegin iyi geldigini yazdigini kacirmisim.Zaten iki haftadir cok seyi kacirdim.Simdi kac kilosun diye sorucam.Sanki 73.5 gibi hatirliyorum.Hedefin kac??Geç bile kaldım aylinim
Çekirdek bana iyi geliyor dedimya, bugün - 300 çıktım
Yarım saatlik yogam bitmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?