Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

tebrikler bacılar

Teşekkür ederim canım. Ya işte çok iradesiz biriyim malesef. Ama muthis bir yöntem buldum kendime. Çok eğlenceli geldi. Şimdi ben Ayça KAYA nin 4333 kitabını okudum mantığını kavradim. Instagram sdan da birsürü sayfa takip ediyorum. Bunları birlestirdim. Sabah oturdum bi liste yaptım kendime. Şu saatte şunu yiyeyim bu saatte bunu yiyeyim diye. Yedigimin yanına arti koydum. Başka bişey önüme geldi mi bu benim listemde yok ki diyorum kendime. Bir sonraki saatim 5te mesela. O zamana kadar sadece şu icicem başka bişey yok. Baya eğlenceli geldi bu sistem bana.elime ne geçerse ağzıma atmiyorum artık. Hem buraya menu vermem de kolay olacak ne yedigim belli cunku.hem de saatimi bekleyince hic acikmadim.Inşallah böyle devam eder.

Oy oy oy benim kuzum bizimi düşünüyo ALLAH c.c razı olsun kuzum bakarım benim d vitamini en son 4 yada 8 çıkmış olması gerekiyodu

Sagol canim bir bakiyim bende

Çok pahalıya almışsın canım hayırlı olsun
Aslında daha pahalıları da vardı da bu teknosanın markası diye uyguna geldi.
Bluetoothla bağlanıyo telefon uygulaması da var. Ordan takip edebiliyorum unutmadan. Güzel oldu da boşu boşuna eskisinin günahını almışım. Onun hakkına girmek istemezdim

hoşgeldin canım, bebişini güle güle büyüt.
Anneciğinede rahmet diliyorum. Başın sağolsun.

Evet bak bakalım.
Tesadüfen karşıma cıktı, baktımki ne görem, benim tespit yüzde yüz doğru. Et yersem kilo veriyorum
AB Grubu: 7. Yüzyıl'dan sonra doğudaki istilacı güçlerin, batıdaki ülkeleri ele geçirmeleri üzerine, farklı ulusların birbirine karışması neticesi oluşmuş çağdaş bir uyarlamadır. Bu kan grubundaki insanlar dünya nüfusunun yüzde 5'i kadardır. A ve B'nin modern karışımıdır. İki grubun da özelliklerini taşır. Bazen A Grubu'na, bazen B Grubu'na benzer, bazen de iki grubun bileşimidir. Sırrı henüz tam olarak bilinmiyor. Sindirim sistemi çok duyarlıdır. Mide asidi çok az olduğundan, mide kanserine yakalanma olasılığı fazladır. Bu nedenle C vitamini takviyesi yapmaları çok yararlı olur. Bağışıklık sistemi çok güçlüdür. A ve B Grupları için sakıncalı olan yiyecekler, AB Grubu için de sakıncalıdır. Ancak diğer gruplara önerilmeyen domates; AB Grubu'na öneriliyor. Et yerken yanında mutlaka sebze bulundururun ve etin miktarının çok az olmasına dikkat edin. Kilo vermek istiyorsanız, et yemekten kaçınmalısınız. Çok fazla hayvansal protein almanız sindirim sisteminizi zorlar. Hayvansal yağları kesinlikle kullanmamalısınız. Yerine bitkisel yağları ve bilhassa zeytinyağını kullanmalısınız.

Çok şaşkınım şu an baya baya doğru bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…