Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

hosbulduk canim tesekkur ederim

amin canim sagolasin
Evet takım banada sicak geldi

isteyen herkesmi ozelden sey ediyor
Sormak istediğin bişey varsa özelden kk da yazabilirsin. Whats. Yasak canım[/QUOTE]

sormak istediğim bisey yok eskiden vardi demekki yasaklandi

kızçelerim, bireysel sılama listesinde ilk 10 a 5 üyemiz girmiş.
takımımı başarımızdan dolayı tebrik ediyorum.
püsküütümden alıntıları sizinle paylaşmak istiyorum.

@seaBahAR

tum takimi tebrik ederim

kilo vermek isteyince insan kendisine iyi gelecek yöntemler bulabiliyor. zaten belli bi zaman sonra burdaki sistemide benimseyerek kopamiyorsun ben 2014 beri takimda olayim olmim ki mezun olduktan sonra halaaa persembeleri hafif gecirirp cuma sabahi tartilirim ve cevremde bunu boyle bilir bisey ikram edio siparis verirken aa bugun persembe dimi derler

hoşgeldin canım, bebişini güle güle büyüt.
Anneciğinede rahmet diliyorum. Başın sağolsun.

tesekkur ederim canim hosbuldum

arada ağzımıza attıkları durdurabilsek zaten kilo almayız bence.en cok abur cubur mahvetti beni iyi bir yöntem bulmuşsun eminim faydasını göreceksin..

Oy oy oy benim kuzum bizimi düşünüyo ALLAH c.c razı olsun kuzum bakarım benim d vitamini en son 4 yada 8 çıkmış olması gerekiyodu
başka vitaminle karıştırıyo olmayasın? Dörde düsmesi için zindanda yaşıyor olman lazım..tekrar baktır ve muhakkak destek al..

30-100 aralığı düsük degerler.karatay 800 den aşağı düşürmeyin diyo ki benimki 200 olduğu halde şu anda takviye alıyorum

O KAN GURUBUNA GÖRE BESLENME

Genellikle metabolizma hızları düşük olan 0 kan grubuna sahip olan kişilerde tiroid hormonu üretmekle görevli olan tiroid hormonu iyot eksikliği nedeniyle yediklerinin yakılmasını zorlaştırmaktadır. İyot eksikliği nedeniyle 0 grubuna ait olan kişilerin bolca deniz ürünleri, karaciğer, kırmızı et, ıspanak ve brokoli tüketmeleri önerilmektedir. Metabolizma hızını düşürücü etkiye sahip olan süt ve yumurta, 0 kan grubuna sahip olan kişiler için önerilmeyen besinler listesinde yer alır.

0 grubu kişilerin kilo vermelerinde engel teşkil eden başlıca unsur buğdayın içinde yer alan glutendir. Bu nedenle 0 grubu kişilerin tahıl, ekmek ve taneli sebze tüketimini kısıtlamaları önerilmektedir. 0 grubu kişilerinin yemeklerinde sıvı yağ kullanmaları özellikle tavsiye edilir. Özellikle zeytinyağı tüketimine ağırlık vermeleri ile kalp ve damar sağlıklarına katkıda bulunabilecekleri gibi kolesterollerinin de düşmesini sağlayacaklardır.

0 kan grubunun özellikleri nelerdir?

* Et yemeklerini severler.

* Sindirim sistemi güçlü bir gruptur.

* Bağışıklık sistemleri düzensizdir.

* Zayıflamak için metabolizma hızına ihtiyaç duyarlar.

* Ülser ve mafsal iltihabı gibi sağlık sorunlarından şikayetçidirler.

0 kan gurubunun yemesi gereken besinler;

* Kırmızı et

* Karaciğer

* Beyaz et

* Balık ve deniz ürünleri

* İyotlu tuz

* Ispanak ve brokoli

0 kan grubunun yememesi gereken besinler;

* Tahıl ürünleri

* Ekmek

* Taneli sebzeler

* Buğday

* Süt ürünleri ve yumurta

* Sıvıyağ
Allahım beni nelerle sınıyosun yareppim

Eminim kuzum dr uzun tedavi verdi iki ayrı ilaç kullanıyorum

Kızlar yorumlarınızı bekliyorum ben mumumkun oldugunca cevaplamaya çalışıyorum ama benim paylaşımlarıma gezegenfeza dan başka kimse cevap vermiyor bu şekilde ben motive olamam. gururumuz aktif ama benim paylaşımlarımi kimse umursamıyor galiba
Bugun ki Menüm
Sabah
Çeyrek simit 1 bardak kahve
Öğlen
1 tb ananas 1 kase yoğurt
Aksam
Bir tb karnabahar bol salata
1lt su
1 saat yürüyüş

Menülerine aebeni etiketle, fırsat buldukça dönüş yapacaktır.
Menün sporun gayet güzel, suyunu artırırsan süper olur

Bende o dan ama yumurta yiyorum ve hic sIkInti cekmiyorum bu ana kadar :)))

Nilişim geçen gün yeni üye sendromu diye birşey yazmıştım okumuşmuydun gruba ilk gelen ve biraz çekingen bacılar bunu hisseder .

Direk sohbete dal alıntı yap cevap ver derken kaynaş .

Menülere gelince ben dürekli yorum yaptım sana birçok kezde öneride bulundum . Ana gördümki menülerinde çok değişiklik yok . Hele dünmüydü menünü gördüm her öğün ekmek. Gene yazacaktım ama zamanım olmuyor herkesin menüsüne bakamıyorum . Birde beni etiketlerseniz demiştim . Etiketde görenedim .

Üzülme zamabla alışır kaynaşırsın, ilkaki sana mesaj yazılmasını bekkeme sende alıntı yap soru sor

Dip not olarakta bu hafta listeye girmek için gerçekten öaba gösteriyorsun gem menün hem paylaşım olarak bunu görebiliyorum , monimde degerlendirecektir

Menü veriyorum bugün sporunda etkisi herhalde son günlerde en acıktuhim gundu

Sabah
2hs yumurta

Öğle
Ton balıkli salata

Akşam
3 kaşık kuru fasulye
Yoğurt lu kabak

aeben sara_28
Oyyy fatma bu nasiii menü ?
4 günlük başlanmış akşam fasulyeye dayanamamışsın .

Bence hiç gerek yoktu hergünki doyurucu ama güzel menünle devam edip sadece ekmegi kesmeliydin .

Yarın güzel bir eksiyle geleceksin inş FAKAT BEN ÖZELLİKLE YARINKİ MENÜNÜ İSTİYORUM ! Bu sçlıktan sonra cuma yemekerin bir çuval inciri berbat ediyor .

Unutmam yarın akşam menü bekliyorum pazarteside kilo vermiş görmek istiyorum seni 100 gr da olsa sende biliyorsunki hafta sonu kaçirmazsan pazartesi eksiyle gelirsin . Hadi bakalım top sende

ne o öorti can sendemi mevlide gittinmde neyin hayırdır
Bu hafta diyete adepte olamadın sen anlaşıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…