Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Geçmiş olsun çok. Ne teşhisi koydular? Önemli bişeyin yoktur işalla
Önemli bişey değilmiş ELHAMDÜLİLLAH kuzum da karin ağrısı ishal biraz ağır geçiriyomuşum tansiyonum düşüyormuş su kaybından o yüzden baygınlık geçirmişim yalan yok bende çok korktum o ağrıya ya mide kanaması yada delindi dedim

Ay bide hiç yoktan gidip tartı aldım 100 liraya

Gezegen ablaya katiliyorum, benim kan grubum ayni ve et yumurta yogurt yedikce daha kolay oluyor kilom, mesela bu hafta karatay diyeti yapiyorum, tavuk yumurta ceviz vs vs yiyorum gercektende ise yariyor

Gecmis olsun

Çarşamba menüm

Sabah : 1 yumurta
Peynir 5-zeytin
Domates salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara: 1 buyuk bardak yeşil çay

Akşam : 2 ince dilim etli pide
1 kase ayran çorbası
1 mandalina

Su 2.5 lt
Spor yok
aeben

Saol monim nazarım değdi benim kendime hastalandım ya ben ambulansla hastaneye kaldırdılar daha yeni eve geldim mide ağrısı kusma baş dönmesi bayılma

çok geçmiş olsun canım önemli bişeyin yoktur inşallah dikkat et kendine

Oy oy oy benim kuzum bizimi düşünüyo ALLAH c.c razı olsun kuzum bakarım benim d vitamini en son 4 yada 8 çıkmış olması gerekiyodu

tatlım D vitamini çok önemli bir vitamin aslında vitamin dendiğine bakma vücutta kandan salgılanan bir hormon ve 30 ila 100 aralığında olması gerekiyor kilo verememekten tutta hamile kalamamaya kadar bir çok şeyin sebebi D vitamininin düşük olması ki sende çok düşükmüş benimde 8 lere düştüğünde kolum çok ağrımıştı öyleki kazağımı bile giyinemez olmuştum ayda bir içilen bir iğnesi var doktorum onu verdi altı ay kadar kullandım onun sayesinde değerim 50 lelere çıkınca ağrım sızımda kalmamıştı sende ihmal etme baktır gülüm benim

güle güle kullan canım

Evet bak bakalım.
Tesadüfen karşıma cıktı, baktımki ne görem, benim tespit yüzde yüz doğru. Et yersem kilo veriyorum

bende öyle et yiyince kilo veriyorum bende araştırayım bu kan grubuna göre diyet işini

Hayırlı olsun bol eksiler gör inşallah yağ kas falan da olcuyor mu ben de öyle bişey istiyorum.
Ay bu arada hosgeldin ben büşra

Hayırlı olsun bol eksiler gör inşallah yağ kas falan da olcuyor mu ben de öyle bişey istiyorum.
Ay bu arada hosgeldin ben büşra
Teşekkür ederim canım. Ödem bitince de görebilirim işalla eksileri.
Evet ölçüyor her şeyi. İnternetten baktım şimdi tam ölçüm yaptıklarına. Copy-paste yapayım.
Yağ düzeyi ölçümü, Kemik ağırlık ölçümü, Su yüzdesi ölçümü, Bmr ölçümü, Protein yüzdesi ölçümü, İç organ yağ ölçümü, Kas yüzdesi ölçümü, Obezite ölçümü.

Süpersin canım böyle devam edersen hedefine çok kısa zamanda ulaşırsın

Çok teşekkürler canım

Maşallah canım supersin

Çok teşekkürler canım

Sağolasın gezegenim

Saol monim nazarım değdi benim kendime hastalandım ya ben ambulansla hastaneye kaldırdılar daha yeni eve geldim mide ağrısı kusma baş dönmesi bayılma

Ayy canım geçmiş olsun iyisindir İnşallah

Ilaçlari kullanıyorum ablam hem damla hem iğne olarak saol ablam ALLAH razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…