Gurubumuza Hoşgeldin canım30 yaşındayım. Hemşireyim. 2 oğluşum var biri 5 yaşında, biri 6 aylık. 99 kilo civarlarında dolanıyorum. Daha önce yarışmalara katılmak istemiştim fakat nasip olmamıştı. Temmuzda oğluşlarıma sünnet yapmak istiyorum. Sünnet de 69 kilo olmayı hayal ediyorum. Yani önümde 8 ay ve verilmesi gereken 30 kilom var. Bu arada 6 aylık bebişimi emziriyorum ve haftanın en az 3 günü spor salonuna gidiyorum. Umarım başarabilirim. Uzun olsuysa kusura bakmayın.
Sağol ablam
Sende hiç bişey yememissin gurumuşsun az bişeyler yede kilo al :)Menünü begenmedim maalesefsu az, kahvaltı yok, protein yok
Bir daha da benden yorum istemezsin herhalde :))
Bana çok tanıdık geliyor.Hanımlar efser bizim eski 7. Takımdan
suyu ılık içiyorum azar azar arttiriyorum tatlım teşekkürlerMenülerine aebeni etiketle, fırsat buldukça dönüş yapacaktır.
Menün sporun gayet güzel, suyunu artırırsan süper olur
Artık burdaysan hoşgeldin canımHiç üşenmeden hepsini geri aldım90 lardayım
nilcim senin bugünki menün az bana göre ben yorum yapmadan önce menülere insanları tanımaya çalışıyorum alınırmı gücenirmi diye aslında o yüzden çok yorum yapmadım 2 3 gündürde rahatsızdım canım zaten ilk geldiğindede çok karbon tüketiyordun 3 dilim 2 dilim heröğünde ekmek yiyordun bişey demek istemedim ama bugünde sadece kahvaltıda 1 dilim ekmek yemişsin hani yumurtan peynirin zeytinin canımKızlar yorumlarınızı bekliyorum ben mumumkun oldugunca cevaplamaya çalışıyorum ama benim paylaşımlarımagezegenfeza dan başka kimse cevap vermiyor bu şekilde ben motive olamam. gururumuz aktif ama benim paylaşımlarımi kimse umursamıyor galiba
Bugun ki Menüm
Sabah
Çeyrek simit 1 bardak kahve
Öğlen
1 tb ananas 1 kase yoğurt
Aksam
Bir tb karnabahar bol salata
1lt su
1 saat yürüyüş
31 kilo geri alınırmı kızım96 ile başladım 65 ile ayrıldım 1 yıl içinde hepsini geri aldım
Canım mumkun oldugunca soh beter katılmaya çalışıyorum yarından itibaren menülere seni etiketliyecem menülerimi düzeltmeye çalışacam inşallahNilişim geçen gün yeni üye sendromu diye birşey yazmıştım okumuşmuydungruba ilk gelen ve biraz çekingen bacılar bunu hisseder .
Direk sohbete dal alıntı yap cevap ver derken kaynaş .
Menülere gelince ben dürekli yorum yaptım sana birçok kezde öneride bulundum . Ana gördümki menülerinde çok değişiklik yok . Hele dünmüydü menünü gördüm her öğün ekmek. Gene yazacaktım ama zamanım olmuyor herkesin menüsüne bakamıyorum . Birde beni etiketlerseniz demiştim . Etiketde görenedim .
Üzülme zamabla alışır kaynaşırsın, ilkaki sana mesaj yazılmasını bekkeme sende alıntı yap soru sor
Dip not olarakta bu hafta listeye girmek için gerçekten öaba gösteriyorsun gem menün hem paylaşım olarak bunu görebiliyorum , monimde degerlendirecektir
Al bi sopalık dahaAbboww
Olsun bir daha dene..biz sağlıklı yaşamayı ögrenene kadar böyle sil baştan başlıycaz herhalde..
Bende 73 le izne ayrılip 90 döndüm.yok birbirimizden farkımız
monim bu hatun kişiler çok tatlılar
Kilosunu mezuniyette koruyamayan hatun kişiler :)
aeben(/)
gezegenfeza(/)
divinity(/)
Herşey tam olsun istedim31 kilo geri alınırmı kızım
Yarından itibaren düzeltecem tatlım bu hafta çok fazla evde olamadım menülerde dağıldı sizlerin desteği ve yorumuyla kendime çeki düzen verecem inşallahnilcim senin bugünki menün az bana göre ben yorum yapmadan önce menülere insanları tanımaya çalışıyorum alınırmı gücenirmi diye aslında o yüzden çok yorum yapmadım 2 3 gündürde rahatsızdım canım zaten ilk geldiğindede çok karbon tüketiyordun 3 dilim 2 dilim heröğünde ekmek yiyordun bişey demek istemedim ama bugünde sadece kahvaltıda 1 dilim ekmek yemişsin hani yumurtan peynirin zeytinin canım
TabikiiiiAkrabayiz canım, 1. Dereceden öz kardeşiz. Ama ona sorarsan önce aeben, sonra yasom, sonra ben gelirim
Sende bendenmisin bende 64 e kadar kilo verdim geri kilo aldim hemde 11 kilo birdenHerşey tam olsun istedimsanırım fazla tam oldu.
Neden olmasınHanımlar akşamları çay kahve içebiliyoruz mu?
[/QUOTE]monim bu hatun kişiler çok tatlılar
Kilosunu mezuniyette koruyamayan hatun kişiler :)
aeben(/)
gezegenfeza(/)
divinity(/)
Canım çok hızlı verdiğim gibi aynı hızda geri alıryorumSende bendenmisin bende 64 e kadar kilo verdim geri kilo aldim hemde 11 kilo birden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?