Hemide spor bakanı
Benden duymuş olmada bi uçan bi kaçan kurtuluyoHemide spor bakanıbenim gibi spor yapmayanların en sevdiğinden o oklara çok kafama düşer
senden korkuyor benden tırsıyor aebendende çekiniyor kız daha ne yapsınnn
Hadi yaBenden duymuş olmada bi uçan bi kaçan kurtuluyo
2 hafta sonra demişlergezegenfeza bacım babanın biyopsi sonucu nezaman çıkacak?
Sopan eksik kalmış, kafanı kırıyımda tam olsunHerşey tam olsun istedimsanırım fazla tam oldu.
Kilo vermeye başlayayım daha hızlı koşarımKaç
Kurtar kendini azcıkta
Acayip dengesiz ve sağlıksız beslendiğim doğru. Diyet değil de beslenme düzenimi değiştiriyorum gibi bakıyorum olaya. Burdan da gaz alıyorum çok iyi oluyor. Bugün pizza söylediler bi dilim ye diyo eşim dedim ben onu listeye yazarsam beni topa tutarlar, yemedim. Yoksa tek başıma yapsam 2 dilimi gömmüştüm bişey olmaz diye.zaten çok kilolu değilsin tintincim gün içindede çok hareketlisn sanırsam sen biraz aburcuburu ve şarabı kesersen zaten tıkır tıkır gider kiloların.
Kafam bana lazım onu kırmaSipan eksik kalmış, kafanı kırıyımda tam olsun
Bu ara bende yapamıyorum, belim düzelsin hemen başlayacağımHemide spor bakanıbenim gibi spor yapmayanların en sevdiğinden o oklava çok kafama düşer
Ya bak bide kocaman kocaman rengarenk yazmış, kimsenin gözünden kaçmasın diye[/QUOTE]İnddddaaaaattt piskolojik şiddete maruz kalıyoruzzzz
Az sabret, şimdilik 10 dan furuyom, haftaya 12 den furacam@aben nişancılığı nasıl
Ben kilo verirken spor kullanmıyorumBu ara bende yapamıyorum, belim düzelsin hemen başlayacağım
Sen sporunu diyetini yap, yüzdeni aeben yaparKafam bana lazım onu kırmasonra yüzdelik hesapları sen yaparsın
Azcık bana bıraksan yeter bakanımAz sabret, şimdilik 10 dan furuyom, haftaya 12 den furacam
Önümüzdeki hafta günlük 30 dakika yürüyüş, 50 şerden 100 ip atlama. Ama hergünBen kilo verirken spor kullanmıyorumkafam için azıcık yürürüm olur mu
Nereye daha menü yazacaktımhaydin iyi geceler yarın ola hayrola inşallah kilo vermiş olarak uyanayımyoksa rezillik diz boyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?