kıran hesaplasınSen sporunu diyetini yap, yüzdeni aeben yapar
Sen sözümü dinle, ben hesapĺarimkıran hesaplasın
Önümüzdeki hafta günlük 30 dakika yürüyüş, 50 şerden 100 ip atlama. Ama hergün
Sen sözümü dinle, ben hesapĺarim
Oldu canımSen sporunu diyetini yap, yüzdeni aeben yapar
Ip atlama 1 hafta sonra olsun. Dahada inmem nokta.Pazarlığa oturmamız lazım in biraz
Sadece yürüyüş anlaştıkIp atlama 1 hafta sonra olsun. Dahada inmem nokta.
Onuda her hafta artıracam haberin olaSadece yürüyüş anlaştık
Inşallah canımKaptanlarım,yarın eğer fırsat bulursam (sabah kızımı birine bırakabilirsem ) dr ye gidip tetiklerimi yapacağım diyetisyenimden bir liste alıp en kısa zamanda başlayacağım.tüm bilgilerimi ve başlama forumda ondan sonra yazarımherşey güzel olcak iyi geceler herkese
Biz senle anlaşacağa benziyoruzOnuda her hafta artıracam haberin ola
Inşallah, alınmaca gücenmece yok deyilmiBiz senle anlaşacağa benziyoruz
Inşallah, alınmaca gücenmece yok deyilmi
Dışarda yürüyüş, evde zıplama benim favorim. Her zaman yapılabilecek hareketlerHerşey bizim sağlığımız için niye güceneyim
Gecen zayıflama serüveninde spor salonuna 3 hafta gittim beni bir daha o mengenelerele kaşı karşıya getirme yeter
YürürümDışarda yürüyüş, evde zıplama benim favorim. Her zaman yapılabilecek hareketler
Zıplama işini 10 kilo verdikten sonraya erteleyelim, ben wc de yada mutfakta zipliyordum, fayans olan yerlerde ses olmuyorYürürümzıplama konusu bende biraz zor üst katımda kayınvalide oturuyor eve filmi aldın deyip aşağıya iner
Zıplacaksın yaniZıplama işini 10 kilo verdikten sonraya erteleyelim, ben wc de yada mutfakta zipliyordum, fayans olan yerlerde ses olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?