- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Dur bakıyorum hemen
valla gezegenim tabiki herkesin kendine göre sorunu var çoluk çoçuk koca işe git ama sadece yarım saatlerini kendilerine ayırabilirler biliyom çok yoruluyorlar bazıları ama tutup aktif spor istemiyoz nitekim bende yapamıyomyürüyüş dışında onlarda lesli yapabilir herkes kimseyi yormazBana uyar yasocan, spor yaptırmak konusunda ne kadar zorlanıyorum biliyorsun.
2.5 saat uzaklıkta yasocan, buyur gel beklerim
min gülizarmıydı canım tam hatırlayamadım şimdi senle vaktin varsa haftalık plan yapalımBen dün 1 ceviz bide çeyrek kurabiye yemiştim unutmuşum şimdi aklıma geldi
Babama sorayım akşam emin olamadım zürik vardı dimi orası galiba ama taşınacaklardıAlmanyadayim, şehri söylemeyim çok kalabalık biyer deyil, deşifre olmayım
Teyzenler hangi şehirde
Artık kurabiyeyle arana biraz mesafe koymanın vakti gelmiş, zira sana dost gibi gözüküp düşmanlık ediyorBen dün 1 ceviz bide çeyrek kurabiye yemiştim unutmuşum şimdi aklıma geldi
tm canım geliyom cıs hazırlama istemiyom bana çay yap yeter2.5 saat uzaklıkta yasocan, buyur gel beklerim
Gülizaris
min gülizarmıydı canım tam hatırlayamadım şimdi senle vaktin varsa haftalık plan yapalım
Evet dayanmam lazımArtık kurabiyeyle arana biraz mesafe koymanın vakti gelmiş, zira sana dost gibi gözüküp düşmanlık ediyor
Zürih isviçrede canımBabama sorayım akşam emin olamadım zürik vardı dimi orası galiba ama taşınacaklardı
zaten 2 gündür kızmayım diye menüne yorum yapmıyom cıslar kalkacak gezegenimArtık kurabiyeyle arana biraz mesafe koymanın vakti gelmiş, zira sana dost gibi gözüküp düşmanlık ediyor
Ne çeşit istersentm canım geliyom cıs hazırlama istemiyom bana çay yap yeter
Zürih isviçrede canım
Bugün hiç yok, akşam ziyarete gidecem, elimi sürmemeye çalışırımzaten 2 gündür kızmayım diye menüne yorum yapmıyom cıslar kalkacak gezegenim
Aman keşke sormayaydım rezil oldum neyse sormadım varsay gezegen canım
maddi durumunu bilmiyom gülizarım ama önce senden şöyle bişey almanı istiyomGülizar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?