Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Herkesi tebrik ederim

Cuma 73.7 idim haftaya cuma 72.7 hedefim

Ne diyosunuz hiç anlamadım lesl mile ne spordan mı

Tabiki hedef söyleyeceksin. 600 gr çok az çıtayı biraz yükseltelim ve hedefe ulaşmak için gayretin çok olsun
Nerdeydin canım teyzemlerde almanyada
Hedefim azmi ben korkuyorum veremem diye size rezil olmayım sonra o zaman 1kilo diyim 93.1 olsun

şimdi arkadaşlar saracım gezegenim canlarım bir örnek vereyim ben gün içinde 9000 bin adım atmıştım ama gelip spor yaptım yani dşardaki adımları çokta spor sayamayız spor dediğimiz vakit en az 30 dakika ne istiyorlarsa yapsınlar lesli olur pump olur yürüyüş olur cimlastik vs vs onları spordan sayalım benim fikrim

yasom7272 haftaya kadar hedef koyman iyi oldu benimde bir fikrim var hedefine ulasanlar yada ulasamayanlar diye bir liste yap hedefine ulasamayanlara ceza olarak ekstra spor cezası ver böylelikle herkes daha azimli olur takımımizda belki haftaya birinci olur kaptanım moni sence iyi olmazmi

olur tabiki hedefini tutturamayanlara spor cezasını gezegen bacım verecek ben şimdi hedefleri bir not alayım

Bana uyar yasocan, spor yaptırmak konusunda ne kadar zorlanıyorum biliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…