- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Ivit, erkeklere şiş köfte yaptım, adana gibi. Yesinler kalası dondurucuya atmam lazımBugunu lavaş arasına koymuş yemiş bu bacı , bol buldu zarr
Hee pestil olaydı, ikisini birbirine sarar yerdimbi ara pestile sardıydı simdide lavaşa akşama lavaş yemiş
Ha o yüzden karbona talim ettinIkisi de hasta malesef. Bi de öğlen doğalgaz kesildi biraz evde ne bulduysam yedim biraz dışardan söyledik böyle oldu malesef. Şükür şimdi geldi en azından ev ısındı. Yarın sırf pro ve sebze yemeliyim dimi telafi için bildiğim kadarıyla
60 dakika yaptim tum 8 biniTüm adım sayısının dakikasımı? Sen gerçek yürüyüşü kaç dakika yaptım onu yaz
Ellerine sağlık bacımIvit, erkeklere şiş köfte yaptım, adana gibi. Yesinler kalası dondurucuya atmam lazım
Tmm canım60 dakika yaptim tum 8 bini
Çok sevindimBugun iyisiniz hadi enişteniz şehirdışında size kaldım
Sende işemi yolluycan enişteyi pijama partisi yapalımÇok sevindim
Resmen kocanla paylaşmak istemiyoruz
Posta koydun napsın
Abla dememek için takıma gelmiyor yani
OlaarSende işemi yolluycan enişteyi pijama partisi yapalım
Yasemin giy gel ayucuklu pijamaları
ya ne yapayım çoçuğum yaşındaki birinin bana canım diye konuşması garip geliyor.Posta koydun napsın
Bizim bir tanıdık vardı, gezegen abla yada gezegen ablacım derdi. Aramızda 7, 8 yaş var. 2 senedir yüzyüze görüşemiyoruz, arada msj laşıyoruz. Bazen bana canım diyorya ne yapayım çoçuğum yaşındaki birinin bana canım diye konuşması garip geliyor.
Sağdaki kesin benim
Arkada ortadakide benSağdaki kesin benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?