Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

yani haksızmıyım şimdi 25 yaşında ki bana canım demesin garip geliyor

Valla siz sukredin. Bizim komşunun boyu kadar oğlu var. Bana abla diyor yani benim ondan büyük olmam için en fazla 10 yaşımda çocuk dogurmam lazım. Ki benim kızım 6 yaşında. Insan azcık mantık yurutur dimi.iste bunlar hep kilodan. Kaç yaşında gösteriyorum artık kadın bunu layık goruyor bana. Bişey dice olmayacak zor sabrediyorum.

Söyle büşram .
Geçen yaz banada olmuştu . Önce bozmadım , sonra sırdum kaç yaşındasın diye meger benden büyükmüş . Aslında görünüştete büyükde . Sonra ismimle hitap etmeye başladı .
Ama bazan benden baya büyükte olsa yaşıtımmış gibi hissedip ismini söylediklerim var ama . Abla deyip yaşlandırmak istemiyorum Öylede değiller çünki

iyi akşamlar kızlar menüyü yazıp çıkacam çok yorgun ve uykusuzum
Bugünki menu
Sabah
4 kaşık menemen zeytin peynir 1 dilim ekmek
Oglen
1 krep 3 kaşık bezelye salata
Aksam
Yok

2 lt su
Bol bitki çayı
30 dk yürüyüş
gezegenfeza aeben

Bizim atom karınca var, en küçüğümüz, annemle pazara çıkmışlar, arkadan biri gelmiş, teyze geçebilir miyim demiş. Bizimki 14, 15 yaşlarında heralde, divinity daha iyi bilir. Öyle kilolu, iri yarı da deyil. Ufak tefek, zayıf. Sadece annem kendi giyim tarzında giydirirdi.
Işte arada dengenizler çıkıyor napacan

Bende eşimin köyden akrabasına abla dedim, sonra öğrendim ki benden küçükmüş. Ama ben bunu hep yapıyom

nilişim akşam niye yemedin?:
Azalttın iyce menülerini

Ama birsey soylemek istiyorum burda konusurken yas farki esasen cok belli olmuyor yani herkes ayni yastaymis gibi hissediliyor nacizane fikrim
Boşver canım, sen yasomla bana abla de,gerisi takıntılı. Hele hele aeben e sakın deyim. Hayatının hatasını yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…