Adam caydıYürüyüşten gelince yaziver
yani haksızmıyım şimdi 25 yaşında ki bana canım demesin garip geliyorBizim bir tanıdık vardı, gezegen abla yada gezegen ablacım derdi. Aramızda 7, 8 yaş var. 2 senedir yüzyüze görüşemiyoruz, arada msj laşıyoruz. Bazen bana canım diyor, içimden sensin canım diyesim geliyor . Gerçekten alışmayınca çok tuhaf oluyor
Haklısınyani haksızmıyım şimdi 25 yaşında ki bana canım demesin garip geliyor
mezun oldu unuttu bizi@MorVampirella Kuzum kaç zamandır aklımdasın nerelerdesin ?
Valla siz sukredin. Bizim komşunun boyu kadar oğlu var. Bana abla diyor yani benim ondan büyük olmam için en fazla 10 yaşımda çocuk dogurmam lazım. Ki benim kızım 6 yaşında. Insan azcık mantık yurutur dimi.iste bunlar hep kilodan. Kaç yaşında gösteriyorum artık kadın bunu layık goruyor bana. Bişey dice olmayacak zor sabrediyorum.Bizim bir tanıdık vardı, gezegen abla yada gezegen ablacım derdi. Aramızda 7, 8 yaş var. 2 senedir yüzyüze görüşemiyoruz, arada msj laşıyoruz. Bazen bana canım diyor, içimden sensin canım diyesim geliyor . Gerçekten alışmayınca çok tuhaf oluyor
Ama birsey soylemek istiyorum burda konusurken yas farki esasen cok belli olmuyor yani herkes ayni yastaymis gibi hissediliyor nacizane fikrimyani haksızmıyım şimdi 25 yaşında ki bana canım demesin garip geliyor
Söyle büşram .Valla siz sukredin. Bizim komşunun boyu kadar oğlu var. Bana abla diyor yani benim ondan büyük olmam için en fazla 10 yaşımda çocuk dogurmam lazım. Ki benim kızım 6 yaşında. Insan azcık mantık yurutur dimi.iste bunlar hep kilodan. Kaç yaşında gösteriyorum artık kadın bunu layık goruyor bana. Bişey dice olmayacak zor sabrediyorum.
Bizim atom karınca var, en küçüğümüz, annemle pazara çıkmışlar, arkadan biri gelmiş, teyze geçebilir miyim demişValla siz sukredin. Bizim komşunun boyu kadar oğlu var. Bana abla diyor yani benim ondan büyük olmam için en fazla 10 yaşımda çocuk dogurmam lazım. Ki benim kızım 6 yaşında. Insan azcık mantık yurutur dimi.iste bunlar hep kilodan. Kaç yaşında gösteriyorum artık kadın bunu layık goruyor bana. Bişey dice olmayacak zor sabrediyorum.
Tabiki nerden bileceksinizAma birsey soylemek istiyorum burda konusurken yas farki esasen cok belli olmuyor yani herkes ayni yastaymis gibi hissediliyor nacizane fikrim
Bende eşimin köyden akrabasına abla dedim, sonra öğrendim ki benden küçükmüşSöyle büşram .
Geçen yaz banada olmuştu . Önce bozmadım , sonra sırdum kaç yaşındasın diye meger benden büyükmüş . Aslında görünüştete büyükde. Sonra ismimle hitap etmeye başladı .
Ama bazan benden baya büyükte olsa yaşıtımmış gibi hissedip ismini söylediklerim var ama . Abla deyip yaşlandırmak istemiyorum Öylede değiller çünki
nilişim akşam niye yemedin?:iyi akşamlar kızlar menüyü yazıp çıkacam çok yorgun ve uykusuzum
Bugünki menu
Sabah
4 kaşık menemen zeytin peynir 1 dilim ekmek
Oglen
1 krep 3 kaşık bezelye salata
Aksam
Yok
2 lt su
Bol bitki çayı
30 dk yürüyüş
gezegenfeza aeben
BiliyomBende eşimin köyden akrabasına abla dedim, sonra öğrendim ki benden küçükmüş. Ama ben bunu hep yapıyom
Boşver canım, sen yasomla bana abla de,gerisi takıntılı. Hele heleAma birsey soylemek istiyorum burda konusurken yas farki esasen cok belli olmuyor yani herkes ayni yastaymis gibi hissediliyor nacizane fikrim
DiyecemmiBiliyombıraksam yasemine fatmaya moniye hatta ses etmesem banada apla diyecen
Boşver canım, sen yasomla bana abla de,gerisi takıntılı. Hele heleaeben e sakın deyim. Hayatının hatasını yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?