hayırlı geceler yanlız gezegen yatakta yer bırakmadı nerde yatacaksam kız az öte gitBenimde. hadi hazır gecelikleride giymişken yatalım.
Hayırlı geceler olsun
Ben her türlü yerim hic affetmemAma ben patlıcanı sevmem, biber ve kabak olacak
Benimde. hadi hazır gecelikleride giymişken yatalım.
Hayırlı geceler olsun
Ya bak senin dolma aşkını unuttum saram affola
gezegen acurda bilinmi kurusunu ben onuda çok severim.
yapalım saracım fatma kuruları yollasın bizeBende çok güzel yaparım yasom bir gün dolma partisimi yapsak
hayırlı geceler yanlız gezegen yatakta yer bırakmadı nerde yatacaksam kız az öte git
Ben bilmiyorum hiç duymadımYeni gelmiştim nereye gidiyonuz diyecem de yarın mesai var bende uyumalıyım
Ben biliyom ve çok seviyom
Çok güzel oluyo reyyanımBen bilmiyorum hiç duymadım
Merak ettim ben bi arastiriyim bulursam bi tadina bakarimÇok güzel oluyo reyyanım
Ay bilmiyorum ben utanıyorum bişey demeye.Söyle büşram .
Geçen yaz banada olmuştu . Önce bozmadım , sonra sırdum kaç yaşındasın diye meger benden büyükmüş . Aslında görünüştete büyükde. Sonra ismimle hitap etmeye başladı .
Ama bazan benden baya büyükte olsa yaşıtımmış gibi hissedip ismini söylediklerim var ama . Abla deyip yaşlandırmak istemiyorum Öylede değiller çünki
Yok onu sadece turşu olarak bilirimgezegen acurda bilinmi kurusunu ben onuda çok severim.
Yahu daha yatmadımki,bisiklet sürüyomhayırlı geceler yanlız gezegen yatakta yer bırakmadı nerde yatacaksam kız az öte git
Olmaz, yatağın 3 te biri benim bikere, geri kalan yeri paylaşınEn şişmanınız benim bana daha çok yer açın
Bizde onları öperizYarın geçmişi okumaya çalışan bayanlar bize baya öpücük atacak
Akşamın biraz agır olmuş habibemSabah
1tutam maydanoz
Ufak salatalık
1biber
Beyaz peynir
Ara
1mandalina
Öyle
Kabaklı yogurt dereotu
1kucuk dilim patatesi börek
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Az miktarda fıstık
Saat 4gibi
2mandalina
1kupa bitki cayi
Akşam
1bucuk kepçe yayla çorbası
6 adet lahana dolması
Salata
1ince dilim ekmek
Spor
15dk ağırlık
200ip atlama
3 litre su
Evet ablacim haklısın en yakın zamanda telafisini yapacamAkşamın biraz agır olmuş habibem
Kendine vakit ayırıp spor yaptıgın içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?