Bugün daha çok yazacaz, sende çok erken yatıyım ayolyahu gezegen benim bu spor olayinda kafam çok karıştı.dakika yazıyoruz bu sefer de kaç dakika gercek yürüyüs diyosunbence önce bir sporun tanımını yapalım ha ne diyosun??
Bak canım, eğer tam yürüyüş yaparsak 1 saatte ortalama 7.500,8.500 adım atılıyor, kişinin adımına göre değişir. Evde tel. Cebimizdeyken odadan odaya giderkende telefon adım sayısı sayıyor, vücut bunu spor olarak görmüyor. Vücudun gerçekten hareket sayması için extra hareket yapmamız lazım.
ayy sonra bir dilim daha yedim dilimi esek arısı soksun benim
Aminbenimde
ay bende diyordum nasıl farketmedi :) dün bugün hiç vaktim yok ama bakalım hayırlısı..
Ay onun gözünden kaçarmı?
gezegenim orada tek rakibin kayseri yağlısı.hepsine on çeker bacım.yok böyle bir lezzet fakat yapan hatun tavada yapmış saç da pişecek yufkası.o yüzden yine seni oyluycam
Evet onun tadınıda biliyorum, kayserili bi arkadaş yapmıştı. Hepside harika yemekler, ellerine sağlık.
yaa sen her seyi güzel yaparsın yasooo.aklima düsürüp durmayın şunları sabah sabah sonra kilo veremiyom bak
Toplaşıp gidelim, dolma yemeye
ah o eşini bi bulaydım gitme derdim bu kadını da tek bırakma derdim :))oku oku bitmedi
Hadi yaa, bugün pijama partisini eşinlemi yapacanMoninin yazısına ilk Aklımdan geçen ve direk yazacaktım bu kadar olur
Neyseki eşim bugun geliyor
Oldu, Gayette güzel olduHanımlar spor işi karışık değil aslında .
Yürüyüşe çıktınız yahut bantta yürüdünüz dk tutun onu şu kadar dk diye yazarsınız spor olarak.
Onun dışında Adım sayınız 10000 bini geçerse Bu da spordan
Onbin altı spor sayılmasın rutin çünki .
Ha burda kafanız karışmasın bu adımın içide saatli yürüyüşünüz olmasın !
Yani yürümeye vaktiniz olmadı ama adım sayınız 10,000 bini geçti bu spor sayılsın
Açıkkayıcı olmuştur inş
gezegenfeza
Allah ın bir işareti demekki
Hadi yaa, bugün pijama partisini eşinlemi yapacan
Benimkide bugün işe gitmiyor
Bari 1 saat yazsak olmazmireyyan için yazmıyom zehrayada cevap olarak yazayım zehra yamışki 7 saat ayaktayım bende 7 saat ayaktayım ama spor olarak kabul edemiyoz niye bir efor sarfetmiyoz çünkü spor efor sarfetmek değilmi?
Bugunu lavaş arasına koymuş yemiş bu bacı , bol buldu zarr
Çok sevindim
Resmen kocanla paylaşmak istemiyoruz
Sağdaki kesin benim
Arkada ortadakide benpijamalarımızda ne güzelmiş
Tebrikler canım darısı bize inşallahgamze21 Gamze'min karnesi hazır.
darısı hepimizin başına.
@seaBahAR püsküütüm eline emeğine sağlık canım.
CUMA Zayıflama Yarışması Mezunları
gamze21 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Ağustos / 7,9
Eylül / 3,1
Ekim / 0
Kasım / 0
2018 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 11 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (579. Etap) ( 72,0 )
Bitiş Kilosu (595. Etap) ( 61,0 )
Verilen Toplam Kilo ( 11 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 15,28% )
Toplam Süre ( 16 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,95% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 688 )
Bilgi:
Sevgili Gamze21 13 Temmuz 2018 tarihinde (579. etap) deneme sürecine alınmış ve 581. Etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
9 Kasım 2018 tarihinde (595. etap) toplam 11 kilo vererek ve 62 kilo olan hedefini 110% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece üyesi olduğu 10. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
10. Takımdangamze21 16 haftada 11 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.
Akşam bişey yememissin canım acıkmadin mi güzel menü afiyet olsunYok alıntılayamadim
bebegimin cok gazi var ve cikarirken sorun yasiyor surekli agliyor zeytinyagiyla masaj yaptim rezene anason kimyon karisimi verdimvs ama yok.aglayisindan belli caninin yandigi elimden geldiğince masaj yapiyorum gezdiriyorum seviyorum emziriyorum gunum cok yogun geciyor gece zaten ayaktayiz. menumu yazim uygun bi zamanda gelicem.
Zeynebin dünkü menüsü
Sabah
Domates salatalik peynir zeytin
1 haslanmis nyumurta
1tk labne 1 dilimden az cavdar ekmegi
sekersiz cay
Ara
nescafe sekersiz
Ara 1 mandalina
Oglen aksam arasi
3 kofte
1 turşu
sögüs domates biber( kofteler olurken icine attim.ole pisirdim kendi yaginda)
1 bardak ayran
1 dilim cavdar ekmegi
Aksam
1 turk kahvesi
1 kucuk gofret
Allah kolaylık versin canimGünaydın
2 gecedir benimki kök soktürüyor uykusuzluk direnc kaybim had safhada. oyleki dun babami cagirdim biraz aliylr ilgilensin biseyler yiyebileyim biraz dinlenebileyim diye ama yinr yemek yeme disinda dinlenemedim yinede sagolsun. gecmisi okuyup geliyorum hemen insallah gelebilirim tabi
Sende evine geçince yaparsınben malesef halen kaynanamlardayım değil pijama hiç bir parti yapamıyoz
Ay su evin bir bitse artık sara çim ben catladim buradaAynen canım
Mezun oluncada mı dayak yiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?