- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Geçmiş olsun fatmam üşüttünmü sen ?
@gamze21 Gamze'min karnesi hazır.
darısı hepimizin başına.
@seaBahAR püsküütüm eline emeğine sağlık canım.
CUMA Zayıflama Yarışması Mezunları
@gamze21 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Ağustos / 7,9
Eylül / 3,1
Ekim / 0
Kasım / 0
2018 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 11 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (579. Etap) ( 72,0 )
Bitiş Kilosu (595. Etap) ( 61,0 )
Verilen Toplam Kilo ( 11 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 15,28% )
Toplam Süre ( 16 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,95% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 688 )
Bilgi:
Sevgili Gamze21 13 Temmuz 2018 tarihinde (579. etap) deneme sürecine alınmış ve 581. Etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
9 Kasım 2018 tarihinde (595. etap) toplam 11 kilo vererek ve 62 kilo olan hedefini 110% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece üyesi olduğu 10. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
10. Takımdan @gamze21 16 haftada 11 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.
Bugün daha iyisindir inşallahİyi geceler sevgili takımım bugün Dr gittim ilaçlarımi aldım ama uyuyamadım
e iyi ettin! Kim dedi sana durduk yere davşanları ürküt diyeKızlar tavşanlara meydan okudum, bu cuma birinci olmalıyız . Az yiyor, bol hareket ediyorsunuz
Hadi görüyüm sizi
sassy su nedir divi? Pek cahil hissettim kendimiBugünkü menüm ()
Sabah :1 bardak limonlu sıcak su
Kahvalti : peynir -5 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara : 1 domates gibi hurma varya ondan
3 yemek kaşığı yogurt
Akşam : haşlanmış göğüs eti
1 tatlı kaşığı pilav
1 büyük tabak salata
Su: 1.5 lt sassy su +1 litre su
Spor : yokgezegenfeza
aeben begeneceginden eminim
benim kp de yetiştiriyo bunu kilerde.biraz karanlık ve nemli bir ortam olması gerekiyomuş.ben hiç tadına bakmadım ama onlar cayır cayır yiyoevet nemli olmalıymış
Eşimin ilginç bir ahbabı var . Bi önceki hobisi solucan gübresiydi
Geçen nigdeye gidincede bi torba verdi , gölge nemli bi yere koyacakmışız , bende severim böyle alengirli şeyleri aslında
Antreye dogal gaz borusuna astım tık yok . Patlayan mantarlarda kurudu
Sonra netden video izledim yarım günfıs fısla suladım sonra tekrar patlamaya başladı . Gelip gidip bakıyoz eşcazla , tabi çoçuklar halimize gülüyo
Baktım tekrar kuruyo bu sefer banyoya astım iki kök büyüdü bugun yedik afiyetle
Resim çekmiştim du atayım
oo cuk oturmuş :)) gezegenim lahmacun yiyerek derece yapan ilk takım olabilirizSen verirsen bizde lahmacun yiyelim
aylin bu kadar dakikayı nerde yüruyon bacım??Bugunku menum (Sali)
Maydonoz suyu - 1/2 lt tarcinli limonlu su
Sabah : 2 hş yumurta
2 kk peynir yesillik
Ogle : Z.yagli kereviz
Yogurt
Aksam : 1 tavuk but haslama
Salata 1 yk avakado
Su : 2 lt
Spor : 115 dk yuruyus
gezegenfeza Pamukprncess obezzto
gezegenim nöbetçi meemur gibisin anında yakaladın :)) aksam yorgunluktan sızdım, yatsıyı kılmamıştım namaza kalktım.bi bakiyim takıma dedim yakaladın :)Obezim yatmadinmi sen
Davşanları bizden haberdar ettime iyi ettin! Kim dedi sana durduk yere davşanları ürküt diyeşimdi işin yoksa derece kas
sassy su nedir divi? Pek cahil hissettim kendimi
benim kp de yetiştiriyo bunu kilerde.biraz karanlık ve nemli bir ortam olması gerekiyomuş.ben hiç tadına bakmadım ama onlar cayır cayır yiyo
oo cuk oturmuş :)) gezegenim lahmacun yiyerek derece yapan ilk takım olabilirizgezegenfeza bütün takım senin iki dudağının arasından çıkacak kelimeye kitlendik.ye de yiyelim!
aylin bu kadar dakikayı nerde yüruyon bacım??
gezegenim nöbetçi meemur gibisin anında yakaladın :)) aksam yorgunluktan sızdım, yatsıyı kılmamıştım namaza kalktım.bi bakiyim takıma dedim yakaladın :)
Geçmiş olsun canım salgın var galiba. Kimi duysam hastaKizlar halen karin agrim var sanciyo sanki, bide calisiyorum yarinda caliscam sonra 1 bucuk hafta tatilim, virusmudur nedir anlamafim aglicam simdii sinirden
Ay cok gecmisnolsun, dis benimnkorkulu ruyam 20lik dislerimi cektirmem lazim korkumdan hala randevu alamadim senelerdirBugün için sadece doymak için yedim. O kdr fazla ağrım ve zonklamam varki diyet aklımda hiç yoktu abla. Sadece doyabilmek için yedim
belin için mi?Davşanları bizden haberdar ettim
Ben size lahmacun yiyin der miyim, ben açken siz yediniz, şimdi sıra bende
Yemeyin
Yatmak uzereyim, sabah dr gidecem
yahu sen hemşire degil miydin? Yaptıraydın bir kan bir idrar niye bu kadar bekledin?Kizlar halen karin agrim var sanciyo sanki, bide calisiyorum yarinda caliscam sonra 1 bucuk hafta tatilim, virusmudur nedir anlamafim aglicam simdii sinirden
Heraldeki sadece karin agrim var ve az mide bulantim, tam salgin zamani havalarda soguk Esimde isten app atmis oda rahatsiz cocuklara degmese bari ya yoksa ailece dokulcez yineGeçmiş olsun canım salgın var galiba. Kimi duysam hasta
Burasi cok farkli ya oyle hemmen yaptiramiyoruz, yarinda beklicem gecmesse ertesi gun ev doktorumu ariyacagim, ondan izinsiz tahlil yaptiramiyorumbelin için mi?
yahu sen hemşire degil miydin? Yaptıraydın bir kan bir idrar niye bu kadar bekledin?
Spor yaptığın zaman kasların su tutar obezim, ertesi gün eksi çıkmaman ondandır.kayinvalidenede geçmiş olsun. Benimkide gezmeyi çok severdi. Gidecek kapı bitti mi doktora gidelim derdiaeben cim sabah okuduğunda yapacağın yorumları biliyorum ama oklavayı eline almadan açıklayayım..
pazartesi sabahından beri kv nin pesindeyim.dizi rahatsız ameliyat olmasi gerekiyo ama bizimki o avm benim bu avm senin gezdiğinden mütevellit erteliyodu.hafta sonu yine gezdi gezdi pazartesi sabah hoop obez dizim ağrıyo acile gidelim dedi.acili türk halkı genellikle ağrı kesici bir sağlık birimi gördüğünden mütevellit bir iki tahlil ve akabinde bir serum yedik geldik.geldik ama geleni gideni akraba ı taallukatı bitmiyor bir türlü.obez onu yap obez bunu yap imanım gevredi yahuspor yapamıyorum yorgunluktan
Artı bu pazartesi tartılmayı unuttuğumdan salı tartıldım kilomda tık yoktu.pazar 19 bin adım atmışım gram oynama yok ki ne yediysem harfiyyen yazıyorum artısı yok yanihaa olmayan pantolonum oluyor ama tartı eksilmeyince bende moral bozukluğu, motivasyon kaybı oluyor. bir de bu kv nin ameliyat isi çıkarsa bütün düzenim berbat olacak ki düzen benim hayatım, belirsizlik ve spontone yaşamaktan nefret ederim
Sonuç; obez karışık, obez ekside değil, obez mutsuz
HaydaaBurasi cok farkli ya oyle hemmen yaptiramiyoruz, yarinda beklicem gecmesse ertesi gun ev doktorumu ariyacagim, ondan izinsiz tahlil yaptiramiyorum
Belim için, birde gitmişken kan değerlerime baktiracambelin için mi?
yahu sen hemşire degil miydin? Yaptıraydın bir kan bir idrar niye bu kadar bekledin?
Evett cok acil olunca hastanedeki nobetci doktoru ariyabiliyoruz tabiki onlarda zaten telefonda soru sorup duruyorlar, gercektwn acilmi diye anlamak icin sonra gidebiliyorsun zaten vok acil olursa 112 varHaydaagözünü seveyim o zaman bizim sağlık sistemimizin..
Ağrı kesici almaya, sarı seron taktırmaya acile gidiyoruz da kimse çıkıp niye geldin demiyo:)
Birgün havuç yedim, meğer dokunuyormuşHaydaagözünü seveyim o zaman bizim sağlık sistemimizin..
Ağrı kesici almaya, sarı seron taktırmaya acile gidiyoruz da kimse çıkıp niye geldin demiyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?