Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Haydaa gözünü seveyim o zaman bizim sağlık sistemimizin..

Ağrı kesici almaya, sarı seron taktırmaya acile gidiyoruz da kimse çıkıp niye geldin demiyo:)
obezim sabah sabah epey güldüdün teşekkürler sarı serum aha aha bi onu takmada gör gününü hemen şikayet önce hasta hakları canım sorgulayamassın niye geldin diyemessin müşteri herzaman haklıdır.hatta istanbul kalabalık sadece serumla geçiştiriliyor küçük yerlerde film kan tahlili tomografi ultrason çekilmeden gidilmez.bu arada kv geçmiş olsun şimdi moralini bozacak şeyler düşünme hepimizin düzeni bozulunca morali bozuluyor kilo veremeyince bozuluyor ama en azından rabbime şükür sağlıklıyız çoçuklarımız sağlıklı gerisini boşver ameliyat olacaksada olacak geri evine döneceksin canım ve oda iyileşecek şimdididen bunu kaygısını yapıp kendine hayatı zehir etme

Gunaydin hayırlı sabahlar arkadaşlar.
Rabbim hasta olanlara safi ismiyle şifa versin ıns. Sıkıntıda olana da gönül ferahlığı hiçbirşey için kendinizi hırpalamayın lütfen herşey gelip geçici bakın ben umutla kilo vermek istiyom ama kilo aliyom bide yesem gam yemem ama üzülmüyorum verecem ben o kiloları ve mezun olacam allahim izniyle.

@Hannereyyan kızım sende mi uyumadın

Hadi sabaha bol msj bekliyorum. Doktorda beklerken canım sıkılmasın
gezegenim benim sarj bitti, bi iyi geceler diyemeden tel kapandı.neyse günaydın diyeyim bari :)

hee ok.kısaltma yaptın yani?

sağolasın yasocan ama rahat biri değilim, elimde değil kaygılanmamak.bakalım sonumuz hayr olsun..

yahu şunun surasında kac kilo kaldı ki endişe ediyosun.gram gram ver ki hemen mezun olmayasın :) mezun oldun mu daha da buraya gelmezsin sen

Ay cok gecmisnolsun, dis benimnkorkulu ruyam 20lik dislerimi cektirmem lazim korkumdan hala randevu alamadim senelerdir
Benimde damağımdan fazladan bir diş çıkmıştı. Korkudan çektiremedim direndim. Şimdi o çıkan diş önündeki iki dişi çürütmüş. Orda üçgen bi çürük diş alanı oluşturmuş. Dayanamayacağım ağrılara sebep oluyor. Keşke zamanında halletseymişim. Cumaya kanal tedavisi için randevu verdi. Şimdi de ondan korkuyorum ama mecbur gidicem tekrar aynı şeyleri yaşamaktansa kanal yaptırayım diyorum.

Günaydın 10.takım

Herkese umut dolu bir gün diliyorum
Okudum acil maceralarınızı

Bu sarı seron ne olaki bende kv yok ya bilmiyom

Kilon için üzülme obezim egerki kıyafetler bollaştı ise kas kazanıp yağdan veriyorsun sporlada . Biliyorum baskülüde görmek istiyorsun ama biraz zaman ver kendine

Geçmiş olsun şimdiden fastaktikom

Yasemin durumunu biliyorsun canım sabırlı olmalısın. Sebepsiz pat diye gelen artı sebepsiz pat diyede gider
Nar suyu içtinmi sen?

İçine B vitamini katılmış serum oluyor abla. Şu bi gerçekki her hastalığa iyi geliyor bziim memlekette :)))

Ben az yediğine kızıyorum obezim
Misal akşam sadece kereviz hani salata yogurt
Sonra gidip 1 paket sunta yemişsin
5 adat sulu köfte ne allah aşkına 1-2 lokma böyle ögünmü olur

Senin ilk geldiğinde menülerin dolu doluydu , şimdi yok oldu iyce menün bünyen kıtlık piskolojisine girip kilo korumaya geçmişte olabilir .
Kv canını sıksada yemek yemelisin

Ben gece kestaneli pastayı küçük bir dilim yedim siz durun baskül dövdü zaten

Bugunde sohbet var . Perşembede arkadaşlar bana gelecek eşime geçmiş olsuna , aşure yapayım dedim. Bu hafta anca sabit gelirim zannımca

Dip not: hanımlar benim menüleri özellikle listedeki bagyanlara örnek teşkil etmesin , ben bu sefer hızlı vermeye niyetim yok , çümki hayatım hep böyle ev disi yemelerde çok geçiyor . Bu yüzden menülerim serbest . Bu şekilde korumaya azda olsa vermeye çabalıyorum .
Bunu göz önünde bulundurup örnek almayım lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…