Ay bunların hepsi aynı herhalde :))Spor yaptığın zaman kasların su tutar obezim, ertesi gün eksi çıkmaman ondandır.kayinvalidenede geçmiş olsun. Benimkide gezmeyi çok severdi. Gidecek kapı bitti mi doktora gidelim derdi
Anne ne için gidecez, ne söyleyecez derdim, önceleri bişey bulamazdı, sonra soruma hazırlıklı olur bişey bulurdu.
Sonuç: giderdik saçma sapan bir sebepten
Ben cevap vermiyordum canım, canları sıkılıyor napacan? Senin evin ayrıymış, biz beraber oturuyordukAy bunların hepsi aynı herhalde :))
Yahu gezegenim pazar günü maratondan gelirken balık kızarttırdım, kp çok sever kv yapmaz ev kokuyo diye.kızla yolladım babanem yok dedi.pazartesi sabahı beni arıyo ki ölüyom ağrıdan dr gidelim.anne dün nerdeydin evde yoktun dedim ki bu demekki " anne dün ağrın yok muydu" e dün agrım yoktu akşam 11 de başladi diyor :)) güler misin ağlar mısın :))
Cok sinir bozucular ya , hatta suan duzelmis hali eskiden daha beterdi nobetcilerBirgün havuç yedim, meğer dokunuyormuş
Başladım kaşınmaya
Ama öyle bir kaşıntı, dokunduğum yeri istila ediyor
En son dayanamadım acile gittik, ne deseler beğenirsin. Böyle önemsiz şeyler için buraya niye geldiniz
ölmeden gelmeyin diyolar kısaca :))Evett cok acil olunca hastanedeki nobetci doktoru ariyabiliyoruz tabiki onlarda zaten telefonda soru sorup duruyorlar, gercektwn acilmi diye anlamak icin sonra gidebiliyorsun zaten vok acil olursa 112 varAllah korusun :)) normal gunlerdede kendi ev doktorumuz
aaa :)) yıkarlar o acili :))Birgün havuç yedim, meğer dokunuyormuş
Başladım kaşınmaya
Ama öyle bir kaşıntı, dokunduğum yeri istila ediyor
En son dayanamadım acile gittik, ne deseler beğenirsin. Böyle önemsiz şeyler için buraya niye geldiniz
biz aynı apartmandayız canim.Allah razı olsun çok emeği vardır çocuklarımda..Ben cevap vermiyordum canım, canları sıkılıyor napacan? Senin evin ayrıymış, biz beraber oturuyorduk
ben o sır kapısını hep çok korkarak seyrederdimYaşlılara hürmette küsur etmeyiniz. Allah'ın rahmeti üzerinize sağanak sağanak yağar.
Bir zamanlar sır kapısı diye bi program vardı. Orda söylediler. Bugünümde onunda payı var diye düşünüyorum
Bana havucun dokunduğunu bilmiyordum. Birgün yine yedim, bu sefer 1 gözüm şişmeye başladıCok sinir bozucular ya , hatta suan duzelmis hali eskiden daha beterdi nobetciler
Kayinvalideyi acilin kapısına bağlayıp geleydinölmeden gelmeyin diyolar kısaca :))
aaa :)) yıkarlar o acili :))
Kız ayağım ağrıyo diye acile gitti kv ötesi var mı? Anne polikliniğe gitseydik diyorum yok acilde her şeyime baktırırım diyo.en son acildeki ortepedi doktoru " teyze niye buraya geldin ben burada alçı yapıyorum sadece, polikliniğe gel" dedi de öyle çıktık oradan.yoksa bırakmıyoduk acili :)
Aminbiz aynı apartmandayız canim.Allah razı olsun çok emeği vardır çocuklarımda..
ben o sır kapısını hep çok korkarak seyrederdimjenerik müziği falan bir tuhaftı..
Doğru söyluyosun canım.bunu yakın zamanda cok iyi test etmiştim ki beni bırakıp gitti babanemAllah rahmetiyle muamele etsin..
Bana havucun dokunduğunu bilmiyordum. Birgün yine yedim, bu sefer 1 gözüm şişmeye başladıbiraz zaman geçti, öteki şişmeye başladı . Hadi hoop acile
1 saat dr bekledik. Geldi , ilaç yazdi . Bu sefer nöbetçi eczane aradık .
Onuda bulduk. Malesef ilaç yok . Sabahı bekledim, inat ettim o ilacı alacam . Birde yolu karıştırdım
10 dakikada gidip döneceğim eczaneden 40 dakikada döndüm. Eve geldimki, azalan şişlik tamamen inmiş
Bi sussan yatıp uyuyacak, sabah erken kalkmam lazımGezegen de hayde git bak muhabbet muhabbeti açıyo :))
Anam divide uyumamış, kız yat uyu mü kızacak
Evet yaabide turkiyede suan saat 2 heralde
Sassy su Salatalık, limon,maydanoz ,zencefilli ödem söktürücü su obeztome iyi ettin! Kim dedi sana durduk yere davşanları ürküt diyeşimdi işin yoksa derece kas
sassy su nedir divi? Pek cahil hissettim kendimi
benim kp de yetiştiriyo bunu kilerde.biraz karanlık ve nemli bir ortam olması gerekiyomuş.ben hiç tadına bakmadım ama onlar cayır cayır yiyo
oo cuk oturmuş :)) gezegenim lahmacun yiyerek derece yapan ilk takım olabilirizgezegenfeza bütün takım senin iki dudağının arasından çıkacak kelimeye kitlendik.ye de yiyelim!
aylin bu kadar dakikayı nerde yüruyon bacım??
gezegenim nöbetçi meemur gibisin anında yakaladın :)) aksam yorgunluktan sızdım, yatsıyı kılmamıştım namaza kalktım.bi bakiyim takıma dedim yakaladın :)
Pelinin yatağında uyumuş kalmışımAnam divide uyumamış, kız yat uyu mü kızacak
Sanki çağırınca geliyonSassy su Salatalık, limon,maydanoz ,zencefilli ödem söktürücü su obeztom
Pelinin yatağında uyumuş kalmışım
Şimdi kendi yerime geçtim
İyikide uyanmisim pijama partisine katilmak istiyom bende yaa banane beni hiç cagirmiyonuz
Sanki çağırınca geliyon
Yok pijama, enişten uyuyor. Üstümle yatacam
Evden yuruyerek gidip geliyorum.Otobusr binmiyorum.Obezim ben yurumeyi severim.Ama kisin da evde sıkıntıdan patliyorume iyi ettin! Kim dedi sana durduk yere davşanları ürküt diyeşimdi işin yoksa derece kas
sassy su nedir divi? Pek cahil hissettim kendimi
benim kp de yetiştiriyo bunu kilerde.biraz karanlık ve nemli bir ortam olması gerekiyomuş.ben hiç tadına bakmadım ama onlar cayır cayır yiyo
oo cuk oturmuş :)) gezegenim lahmacun yiyerek derece yapan ilk takım olabilirizgezegenfeza bütün takım senin iki dudağının arasından çıkacak kelimeye kitlendik.ye de yiyelim!
aylin bu kadar dakikayı nerde yüruyon bacım??
gezegenim nöbetçi meemur gibisin anında yakaladın :)) aksam yorgunluktan sızdım, yatsıyı kılmamıştım namaza kalktım.bi bakiyim takıma dedim yakaladın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?