Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aminn yasemincim.Herkese hayirli sabahlar hayirli gunletr canlar

gunaydın bayanlar..
sabah menüm ;yeşilçay,bir haş yumurta,sıcak su.
öğlen ;haşlanmış patates,bır dılım ekmek,bı kaç parca peynir,kaymak(ekmek üstune surdum)bi kaç çatalda biber kızrtması aldım abartmadım.çay.
akşam ;mantar,yanında haş patates yarım porisyon bır tabakta.2 bardakda su
yatsı ;bır dılım küçük yuvarlak vafıl,beş tane fıstık,çay,bır tanede hurma yedim

akşam beşten sonra; pilates+koşu+spor salonunda aletlerde çalışma yaptım toplamda 2,5 saat.

Aylin ben seni evde çalısıyir biliyirdum.sen başka bir yerde mi çalışıyosun?
Yok canim dogru biloyorsun.Ben eksík yazinca oyle anlamakta cok haklisin.Evden carsiya,merkeze yuruyerek giderim dicektim.Gidis donus 1.5 2 saat suruyor.Bide carsida yurudugunu sayarsak 4 saati bile buldugu oldu.

Aylinnnnnnnn kuzum gene yorgunluktan uyuyamı kaldın?
Evet aebenim.Ama buna ragmen yuruyusumu ve diyetimi hiiicc ihmal etmiyorum.Bu hafta guzel bir eksiyle geliyorim Allahib izniyle.
Gecmisi yeni okuyorum.Sen nasilsin iyisindir insallah.Rabbim butun kullarina iyilik saglik huzur ... versin insallah.

Bugün daha iyisindir inşallah

Cok şükür canim

Çok hastasın taa burdan belli fatmam tekrar gelmişmolsun

Çok teşekkürler canım

İnşallah iyilesirim dün gece 2 de yattım 4 kalktım öksürükle sabah cocuçocui eşimi gönderdim yine yatıcam

Ayyy inşallah iyilesirim
Cuma günü batı Karadeniz Abant tabiat tura yazildim orda da karla karışık yağmur varmış bakalım nasıl olacak

kuzum öncelikle kv ne geçmiş olsun. Rabbim senin de gönlüne ferahlık versin.
tartı her zaman baz alınmaz, kas yaparsın, yağ yakarsın ödem oluşur hepsini düşünmek gerek. pantolonun olduğuna göre demek ki yağdan gitmiş bu üzülesi değil aksine güzel bir haber.

Çarşamba geleneksel balkon konuşmamı yapayım
kızçelerim,
cumaya kaldı 2 gün.
bu 2 günü çok güzel değerlendirip hedeflere ulaşalım.
cuma günü kutlamamızı yapalım inşallah.

yediğimize içtiğimize azami özen lütfen, sporlar yapılsın bugün, yürüyüşler hiç bişi olmassa açın müziği oynayın
karbonhidratlardan uzak duralım, ucundan bile olsa bakmak kan şekerimi oynatıp bizi acıktırır ve daha kötü sonuçlarla karşılaştırır, göz dönmesi gibi
suyumuzu ihmal etmeyelim
hedeflerinizi düşünün, kilo verdikten sonra yaşayacağınız güzellikleri
bol bol hayal kurun, isteyin ve evrene yollayın
akşam yemekleriniz hafif ve mümkün olabildiğince erken saatte olsun
sakın aç bırakmayın kendinizi, metabolizmanızı bozmaktan başka hiçbir işe yaramaz
az az sık sık yiyebilirsiniz eğer acıkmıyorsanız, hafif ara öğünler mesela
şeviyoyum şiji minnak ejderyalayımı menim

Yaptır kurtul inşallah canım

Vay arkadaş, hasta hasta yerinde de durmuyor.
Inşallah cumaya kadar düzelirsin

Günaydın
Dünkü menum
Sabah
2 ufak salatalık
2 biber tost makinasinda
Peynir
5 zeytin

Ara
1mandalina

Öyle
Çorba
Karnibahar yemeği

Arada
1elma
2 bardak şekersiz cay

Akşam
2 kaşık mantı
3 kaşık patlıcan oturtma
3 kaşık pilav

Su 3 litre
Spor
15 dk ağırlık
woo ip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…