- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Aminn yasemincim.Herkese hayirli sabahlar hayirli gunletr canlarGunaydin hayırlı sabahlar arkadaşlar.
Rabbim hasta olanlara safi ismiyle şifa versin ıns. Sıkıntıda olana da gönül ferahlığı hiçbirşey için kendinizi hırpalamayın lütfen herşey gelip geçici bakın ben umutla kilo vermek istiyom ama kilo aliyombide yesem gam yemem ama üzülmüyorum verecem ben o kiloları ve mezun olacam allahim izniyle.
İyi günler sanaÇoçukları gönderdim eş caz uyurken bende sohbete hazırlık yapayım .
Öptüm sarıldım sımdıkı hepinize , güzünüzde, gönlünüzde gülsün inş
Yok canim dogru biloyorsun.Ben eksík yazinca oyle anlamakta cok haklisin.Evden carsiya,merkeze yuruyerek giderim dicektim.Gidis donus 1.5 2 saat suruyor.Bide carsida yurudugunu sayarsak 4 saati bile buldugu oldu.Aylin ben seni evde çalısıyir biliyirdum.sen başka bir yerde mi çalışıyosun?
geçmiş olsun canım, rabbim şifa versin.Saol ablacım. Dua edin bana gerçekten çok zor durumdayım.
Evet aebenim.Ama buna ragmen yuruyusumu ve diyetimi hiiicc ihmal etmiyorum.Bu hafta guzel bir eksiyle geliyorim Allahib izniyle.Aylinnnnnnnn kuzum gene yorgunluktan uyuyamı kaldın?
Bugün daha iyisindir inşallah
Çok hastasın taa burdan belli fatmamtekrar gelmişmolsun
kuzum öncelikle kv ne geçmiş olsun. Rabbim senin de gönlüne ferahlık versin.@aeben cim sabah menümü okuduğunda yapacağın yorumları biliyorum ama oklavayı eline almadan açıklayayım..
pazartesi sabahından beri kv nin pesindeyim.dizi rahatsız ameliyat olmasi gerekiyo ama bizimki o avm benim bu avm senin gezdiğinden mütevellit erteliyodu.hafta sonu yine gezdi gezdi pazartesi sabah hoop obez dizim ağrıyo acile gidelim dedi.acili türk halkı genellikle ağrı kesici bir sağlık birimi gördüğünden mütevellit bir iki tahlil ve akabinde bir serum yedik geldik.geldik ama geleni gideni akraba ı taallukatı bitmiyor bir türlü.obez onu yap obez bunu yap imanım gevredi yahuspor yapamıyorum yorgunluktan
Artı bu pazartesi tartılmayı unuttuğumdan salı tartıldım kilomda tık yoktu.pazar 19 bin adım atmışım gram oynama yok ki ne yediysem harfiyyen yazıyorum artısı yok yanihaa olmayan pantolonum oluyor ama tartı eksilmeyince bende moral bozukluğu, motivasyon kaybı oluyor. bir de bu kv nin ameliyat isi çıkarsa bütün düzenim berbat olacak ki düzen benim hayatım, belirsizlik ve spontone yaşamaktan nefret ederim
Sonuç; obez karışık, obez ekside değil, obez mutsuz
kızçenin doğumgünü kutlu olsun, nice sağlıklı mutlu yıllara .Çoçukları gönderdim eş caz uyurken bende sohbete hazırlık yapayım .
Öptüm sarıldım sımdıkı hepinize , güzünüzde, gönlünüzde gülsün inş
Sağol canımBitirdim abla okudum hepsini.
Yaptır kurtul inşallah canımBenimde damağımdan fazladan bir diş çıkmıştı. Korkudan çektiremedim direndim. Şimdi o çıkan diş önündeki iki dişi çürütmüş. Orda üçgen bi çürük diş alanı oluşturmuş. Dayanamayacağım ağrılara sebep oluyor. Keşke zamanında halletseymişim. Cumaya kanal tedavisi için randevu verdi. Şimdi de ondan korkuyorum ama mecbur gidicem tekrar aynı şeyleri yaşamaktansa kanal yaptırayım diyorum.
Vay arkadaş, hasta hasta yerinde de durmuyor.Cok şükür canim
Çok teşekkürler canım
İnşallah iyilesirim dün gece 2 de yattım 4 kalktım öksürükle sabah cocuçocui eşimi gönderdim yine yatıcam
Ayyy inşallah iyilesirim
Cuma günü batı Karadeniz Abant tabiat tura yazildim orda da karla karışık yağmur varmış bakalım nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?