Hayır neden detox tintinim gerek yokki sen normal diyetine devam.Hanımlar günaydın. Moralim bozuk çok. Adet olucam zamanım geldi o tamam da bir de kilo veremiyorum. Yerimde sayıyorum pazartesiden beri nasıl olucak bu iş? Detoks falan mı yapsam?
Ah habibe ah şu karbonları akşam yemesen öğlen gayet guzell niye hala pilav yiyorsun patlicaninla bol salata ayran yesen 1 dilim ekmekle doyacanGünaydın
Dünkü menum
Sabah
2 ufak salatalık
2 biber tost makinasinda
Peynir
5 zeytin
Ara
1mandalina
Öyle
Çorba
Karnibahar yemeği
Arada
1elma
2 bardak şekersiz cay
Akşam
2 kaşık mantı
3 kaşık patlıcan oturtma
3 kaşık pilav
Su 3 litre
Spor
15 dk ağırlık
woo ip
Hayır unuttumYasemin durumunu biliyorsun canım sabırlı olmalısın. Sebepsiz pat diye gelen artı sebepsiz pat diyede gider
Nar suyu içtinmi sen?
Bu sabah olduğuna eminmisingunaydın bayanlar..
sabah menüm ;yeşilçay,bir haş yumurta,sıcak su.
öğlen ;haşlanmış patates,bır dılım ekmek,bı kaç parca peynir,kaymak(ekmek üstune surdum)bi kaç çatalda biber kızrtması aldım abartmadım.çay.
akşam ;mantar,yanında haş patates yarım porisyon bır tabakta.2 bardakda su
yatsı ;bır dılım küçük yuvarlak vafıl,beş tane fıstık,çay,bır tanede hurma yedim
akşam beşten sonra; pilates+koşu+spor salonunda aletlerde çalışma yaptım toplamda 2,5 saat.
Woo ip ne olaki?Günaydın
Dünkü menum
Sabah
2 ufak salatalık
2 biber tost makinasinda
Peynir
5 zeytin
Ara
1mandalina
Öyle
Çorba
Karnibahar yemeği
Arada
1elma
2 bardak şekersiz cay
Akşam
2 kaşık mantı
3 kaşık patlıcan oturtma
3 kaşık pilav
Su 3 litre
Spor
15 dk ağırlık
woo ip
Abla cumadan pazartesiye 300 gram almışyım zaten şimdi kilomda sabit duruyor o yüzden yapsam mı diye düşündümHayır neden detox tintinim gerek yokki sen normal diyetine devam.
Hiç vize haftası diye diyet mi bozulur? Aynı yemene devam etsen sporu yapmazsın belki? Hemen vazgeçme benceMerhabalar herkese.Malum vize haftası geliyor ve ben hiç aktif olamıyorum.Eğer izin alma gibi bir imkanım varsa 2 hafta işin bilgi alabilir miyim?moni
Bu aralar gece 2 den asagi uyuyamıyorumHannereyyan kızım sende mi uyumadın
Hadi sabaha bol msj bekliyorum. Doktorda beklerken canım sıkılmasın
Cumartesi de annemle beraber biz lahmacun yapacaz iki tanede ben götürürüm herhaldeSabah
2 lahmacun
Birkaç dilim domates, salatalık
Öğle
Bikaç lokma simit tahin pekmez
Akşam
Yoğurtlu kereviz için e 1 küçücük ayva
tatlı, tuzlu bişey oldu
Su
Henüz 1 lt, yarim daha içerim
Spor yok ( siz durun ben kendimi döverim)
Kötü mü tatlım yarın ananas diyeti yapacamniliş bugün niye böyle oldu kuzum?
Bence gitme yoksa tontiş olursun :)Yol yakınken gerimi dönsemhiç tanışmamış mı olsak bilemedim
Tamam( böyle idare edebilirmiyiz)
inşallah kilolarını verip mezun olursun canım Allah yardımcın olsunGunaydin hayırlı sabahlar arkadaşlar.
Rabbim hasta olanlara safi ismiyle şifa versin ıns. Sıkıntıda olana da gönül ferahlığı hiçbirşey için kendinizi hırpalamayın lütfen herşey gelip geçici bakın ben umutla kilo vermek istiyom ama kilo aliyombide yesem gam yemem ama üzülmüyorum verecem ben o kiloları ve mezun olacam allahim izniyle.
Menümü yazdıktan sonra iki bardakta sekersiz bitki çayı içtim tatlım yazın su iyi içiliyor dediğin gibide kışın zor ılık içiyorum dün sebze olarak hep domates salatalık ağırlıklı beslendim :) yarın ananas diyeti yapacam doğru bi sekinde yaparsam 1 kiloya kadar verebilirim inşallahNilişim başta suyun hiç olmamış 2 lt en az olmalıhava soguk içilmiyor ama zorla biraz
Hep kahvaltı tarzı olmuş bugun imkanlar ne der bilmiyorum tabi ama sebze ve proya daha agırlık ver
dünki menüm canım bu.bu sabah neyden emınmıyım anlamadımBu sabah olduğuna eminmisin
sarı seron= içine vitamin enjekte edilmiş bir serum canım..+65 yaş hastaların can damarı:)) onsuz bir hayat düşünülemez.ben onların diliyke yazdım hatta instada böyle bir hesap dahi var:))Okudum acil maceralarınızı
Bu sarı seron ne olakibende kv yok ya bilmiyom
Kilon için üzülme obezim egerki kıyafetler bollaştı ise kas kazanıp yağdan veriyorsun sporlada . Biliyorum baskülüde görmek istiyorsun ama biraz zaman ver kendine
ahahahhh valla öyle ya.ölüyü diriltiyo mübarekİçine B vitamini katılmış serum oluyor abla. Şu bi gerçekki her hastalığa iyi geliyor bziim memlekette :)))
aybenim kesinlikle haklısın.ben çok yedigimde kilo veriyorum bunu net anladım.iki öğün bana uymadı ama hedef kiloma indiğimde kesinlikle iki öğün devam edicem..Ben az yediğine kızıyorum obezim
Misal akşam sadece kereviz hani salata yogurt
Sonra gidip 1 paket sunta yemişsin
5 adat sulu köfte ne allah aşkına 1-2 lokma böyle ögünmü olur
Senin ilk geldiğinde menülerin dolu doluydu , şimdi yok oldu iyce menün bünyen kıtlık piskolojisine girip kilo korumaya geçmişte olabilir .
Kv canını sıksada yemek yemelisin
maasallah yaa.mortim bu kadar yürüsem bende erirmiyim acaba??Yok canim dogru biloyorsun.Ben eksík yazinca oyle anlamakta cok haklisin.Evden carsiya,merkeze yuruyerek giderim dicektim.Gidis donus 1.5 2 saat suruyor.Bide carsida yurudugunu sayarsak 4 saati bile buldugu oldu.
evet en çok da ona sevindim :) fermuarı evdekilere çektiriyordum bu sefer tık diye kendim çektim.bu bile o kadar büyük bir moralki monişim..kuzum öncelikle kv ne geçmiş olsun. Rabbim senin de gönlüne ferahlık versin.
tartı her zaman baz alınmaz, kas yaparsın, yağ yakarsın ödem oluşur hepsini düşünmek gerek. pantolonun olduğuna göre demek ki yağdan gitmiş bu üzülesi değil aksine güzel bir haber.
detoks suyu yapabilirsin ama çok ta mucize bekleme rintintinHanımlar günaydın. Moralim bozuk çok. Adet olucam zamanım geldi o tamam da bir de kilo veremiyorum. Yerimde sayıyorum pazartesiden beri nasıl olucak bu iş? Detoks falan mı yapsam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?