Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ah habibe ah şu karbonları akşam yemesen öğlen gayet guzell niye hala pilav yiyorsun patlicaninla bol salata ayran yesen 1 dilim ekmekle doyacan

Yasemin durumunu biliyorsun canım sabırlı olmalısın. Sebepsiz pat diye gelen artı sebepsiz pat diyede gider
Nar suyu içtinmi sen?
Hayır unuttum aslında biyere uğrayamadım iş çıkışı yağmurdan gözümüzü açamadık. Evet herşeyimiz bollandi ama tartı 67 gosteriyor

Bu sabah olduğuna eminmisin

Woo ip ne olaki?

Merhabalar herkese.Malum vize haftası geliyor ve ben hiç aktif olamıyorum.Eğer izin alma gibi bir imkanım varsa 2 hafta işin bilgi alabilir miyim? moni
Hiç vize haftası diye diyet mi bozulur? Aynı yemene devam etsen sporu yapmazsın belki? Hemen vazgeçme bence

Cumartesi de annemle beraber biz lahmacun yapacaz iki tanede ben götürürüm herhalde

Son düzenleyen: Moderatör:
inşallah kilolarını verip mezun olursun canım Allah yardımcın olsun

Nilişim başta suyun hiç olmamış 2 lt en az olmalı hava soguk içilmiyor ama zorla biraz

Hep kahvaltı tarzı olmuş bugun imkanlar ne der bilmiyorum tabi ama sebze ve proya daha agırlık ver
Menümü yazdıktan sonra iki bardakta sekersiz bitki çayı içtim tatlım yazın su iyi içiliyor dediğin gibide kışın zor ılık içiyorum dün sebze olarak hep domates salatalık ağırlıklı beslendim :) yarın ananas diyeti yapacam doğru bi sekinde yaparsam 1 kiloya kadar verebilirim inşallah

sarı seron= içine vitamin enjekte edilmiş bir serum canım..+65 yaş hastaların can damarı:)) onsuz bir hayat düşünülemez.ben onların diliyke yazdım hatta instada böyle bir hesap dahi var:))

İçine B vitamini katılmış serum oluyor abla. Şu bi gerçekki her hastalığa iyi geliyor bziim memlekette :)))
ahahahhh valla öyle ya.ölüyü diriltiyo mübarek

aybenim kesinlikle haklısın.ben çok yedigimde kilo veriyorum bunu net anladım.iki öğün bana uymadı ama hedef kiloma indiğimde kesinlikle iki öğün devam edicem..

Yok canim dogru biloyorsun.Ben eksík yazinca oyle anlamakta cok haklisin.Evden carsiya,merkeze yuruyerek giderim dicektim.Gidis donus 1.5 2 saat suruyor.Bide carsida yurudugunu sayarsak 4 saati bile buldugu oldu.
maasallah yaa.mortim bu kadar yürüsem bende erirmiyim acaba??

evet en çok da ona sevindim :) fermuarı evdekilere çektiriyordum bu sefer tık diye kendim çektim.bu bile o kadar büyük bir moralki monişim..

Hanımlar günaydın. Moralim bozuk çok. Adet olucam zamanım geldi o tamam da bir de kilo veremiyorum. Yerimde sayıyorum pazartesiden beri nasıl olucak bu iş? Detoks falan mı yapsam?
detoks suyu yapabilirsin ama çok ta mucize bekleme rintintin sen yine diet spor devam et en temizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…