Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım dün diye yazmamışsın.
Sabah yazınca bugünkü mü acaba diye düşündüm, ondan eminmisin diye sordum

gezegenfeza dr gidecektin ne oldu canım??

Bir de sara_28 gelmemiş mi ben mi göremedim
Gittim geldim canım. Memleketime kurban olsunlar. Türk doktorumuz yoktu. Alman doktora girdik. Mayısta ayak parmağımın röntgenini çektirmiştim, sonucu sordum, bişey yok dedi. Hâlâ ağrıyor dedim, rahat ayakkabı giy dedi.
Belim ağrıyor dedim, muayene bile etmeden ağrı kesici yazdı, haftada 2 sefer spora git dedi.
Tek kârım kan verdim.
Haftaya kendi doktorumu ararım

Geçmiş olsun çok. Bakalım senin doktor ne diyecek?

çok geçmiş olsun

geçmiş olşsu bu arada drların geneli oyle.benımde belım çok ağrır ayakta duramam uzun sure ama spor baya ıyı geldi.tavsıye ederim baya rahatladım.

geçmiş olsun canım

merhaba kızlar bugün sabahtan beri dışardaydım kuaföre gittim saçlarımı boyattım kendime bakım yaptım sonra diyetisyen kontrolüm vardı oraya gittim haberler güzel iki kilo vermişim yarım kilosu yağdan gitmiş geri kalanı ödem atmışım aynı listeye devam ek olarak bamya çiçeği çayı önerdi çok faydalı ve çok güzel yağ yakarmış ona başlayacam ceviz suyuna devam detoks suyuna devam benden haberler böyle

geçmişi okuyamadım eve geçince okuyacam hepinizi çok özledim akşama görüşürüz

Oh ne güzel, imajda değişmiş

Merhabalar herkese.Malum vize haftası geliyor ve ben hiç aktif olamıyorum.Eğer izin alma gibi bir imkanım varsa 2 hafta işin bilgi alabilir miyim? moni
izin durumuna bakarım canım alabiliyormusun diye. Eğer cuma günü kilo bildirmeyi unutmam ve kiloda veririm dersen izne ayırmam paylaşımdan muaf olursun. ama kilo bildirmeyi asla unutmaman gerekiyor.

Kıyamam yazdıklarını okuyunca seni o kadar iyi anladım ki Allah yardımcın olsun önceliğin kendin olsun kaynana takımına ne yapsan yaranamazsın bunu çok iyi biliyorum

Cok sevindim saram tebrik ederim.Cumaya derece geliyor bence

İyi geceler sevgili takımım bugün Dr gittim ilaçlarımi aldım ama uyuyamadım

Geçmiş olsun canım benim

Kizlar halen karin agrim var sanciyo sanki, bide calisiyorum yarinda caliscam sonra 1 bucuk hafta tatilim, virusmudur nedir anlamafim aglicam simdii sinirden

Geçmiş olsun canım benim

Geçmiş olsun canım alerjiyi önemse lütfen ihmale gelmeyen bir hastalıktır ilaçlarını kullan ve yanında bulundur ve havucuds yeme nolur alerjinin berbat bişey olduğunu çok iyi biliyorum malesef

Geçmiş olsun canım dişlerini ihmal etme tedavini yaptır mutlaka

Çoçukları gönderdim eş caz uyurken bende sohbete hazırlık yapayım .

Öptüm sarıldım sımdıkı hepinize , güzünüzde, gönlünüzde gülsün inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…