- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Erken ye, arasına bol yeşillik koy. Yanında yoğurt olsunCumartesi de annemle beraber biz lahmacun yapacaz iki tanede ben götürürüm herhalde
Canım dün diye yazmamışsın.gunaydın bayanlar..
sabah menüm ;yeşilçay,bir haş yumurta,sıcak su.
öğlen ;haşlanmış patates,bır dılım ekmek,bı kaç parca peynir,kaymak(ekmek üstune surdum)bi kaç çatalda biber kızrtması aldım abartmadım.çay.
akşam ;mantar,yanında haş patates yarım porisyon bır tabakta.2 bardakda su
yatsı ;bır dılım küçük yuvarlak vafıl,beş tane fıstık,çay,bır tanede hurma yedim
akşam beşten sonra; pilates+koşu+spor salonunda aletlerde çalışma yaptım toplamda 2,5 saat.
Gittim geldim canım. Memleketime kurban olsunlar. Türk doktorumuz yoktu. Alman doktora girdik
Geçmiş olsun çok. Bakalım senin doktor ne diyecek?Gittim geldim canım. Memleketime kurban olsunlar. Türk doktorumuz yoktu. Alman doktora girdik. Mayısta ayak parmağımın röntgenini çektirmiştim, sonucu sordum, bişey yok dedi. Hâlâ ağrıyor dedim, rahat ayakkabı giy dedi .
Belim ağrıyor dedim, muayene bile etmeden ağrı kesici yazdı, haftada 2 sefer spora git dedi.
Tek kârım kan verdim.
Haftaya kendi doktorumu ararım
Sağol canımGeçmiş olsun çok. Bakalım senin doktor ne diyecek?
çok geçmiş olsunGittim geldim canım. Memleketime kurban olsunlar. Türk doktorumuz yoktu. Alman doktora girdik. Mayısta ayak parmağımın röntgenini çektirmiştim, sonucu sordum, bişey yok dedi. Hâlâ ağrıyor dedim, rahat ayakkabı giy dedi .
Belim ağrıyor dedim, muayene bile etmeden ağrı kesici yazdı, haftada 2 sefer spora git dedi.
Tek kârım kan verdim.
dün diye yazacaktım fakat anlaşılır herhalde dıye yazmadımCanım dün diye yazmamışsın.
Sabah yazınca bugünkü mü acaba diye düşündüm, ondan eminmisin diye sordum
geçmiş olşsu bu arada drların geneli oyle.benımde belım çok ağrır ayakta duramam uzun sure ama spor baya ıyı geldi.tavsıye ederim baya rahatladım.Gittim geldim canım. Memleketime kurban olsunlar. Türk doktorumuz yoktu. Alman doktora girdik. Mayısta ayak parmağımın röntgenini çektirmiştim, sonucu sordum, bişey yok dedi. Hâlâ ağrıyor dedim, rahat ayakkabı giy dedi .
Tek kârım kan verdim.
Gittim geldim canım. Memleketime kurban olsunlar. Türk doktorumuz yoktu. Alman doktora girdik. Mayısta ayak parmağımın röntgenini çektirmiştim, sonucu sordum, bişey yok dedi. Hâlâ ağrıyor dedim, rahat ayakkabı giy dedi .
Tek kârım kan verdim.
Sağol canımçok geçmiş olsun
dün diye yazacaktım fakat anlaşılır herhalde dıye yazmadım
Aklımın bi tarafında kalsıngeçmiş olşsu bu arada drların geneli oyle.benımde belım çok ağrır ayakta duramam uzun sure ama spor baya ıyı geldi.tavsıye ederim baya rahatladım.
Oh ne güzelmerhaba kızlar bugün sabahtan beri dışardaydım kuaföre gittim saçlarımı boyattım kendime bakım yaptım sonra diyetisyen kontrolüm vardı oraya gittim haberler güzel iki kilo vermişim yarım kilosu yağdan gitmiş geri kalanı ödem atmışım aynı listeye devam ek olarak bamya çiçeği çayı önerdi çok faydalı ve çok güzel yağ yakarmış ona başlayacam ceviz suyuna devam detoks suyuna devam benden haberler böyle
geçmişi okuyamadım eve geçince okuyacam hepinizi çok özledim akşama görüşürüz
izin durumuna bakarım canım alabiliyormusun diye. Eğer cuma günü kilo bildirmeyi unutmam ve kiloda veririm dersen izne ayırmam paylaşımdan muaf olursun. ama kilo bildirmeyi asla unutmaman gerekiyor.Merhabalar herkese.Malum vize haftası geliyor ve ben hiç aktif olamıyorum.Eğer izin alma gibi bir imkanım varsa 2 hafta işin bilgi alabilir miyim?moni
@aeben cim sabah menümü okuduğunda yapacağın yorumları biliyorum ama oklavayı eline almadan açıklayayım..
pazartesi sabahından beri kv nin pesindeyim.dizi rahatsız ameliyat olmasi gerekiyo ama bizimki o avm benim bu avm senin gezdiğinden mütevellit erteliyodu.hafta sonu yine gezdi gezdi pazartesi sabah hoop obez dizim ağrıyo acile gidelim dedi.acili türk halkı genellikle ağrı kesici bir sağlık birimi gördüğünden mütevellit bir iki tahlil ve akabinde bir serum yedik geldik.geldik ama geleni gideni akraba ı taallukatı bitmiyor bir türlü.obez onu yap obez bunu yap imanım gevredi yahuspor yapamıyorum yorgunluktan
Artı bu pazartesi tartılmayı unuttuğumdan salı tartıldım kilomda tık yoktu.pazar 19 bin adım atmışım gram oynama yok ki ne yediysem harfiyyen yazıyorum artısı yok yanihaa olmayan pantolonum oluyor ama tartı eksilmeyince bende moral bozukluğu, motivasyon kaybı oluyor. bir de bu kv nin ameliyat isi çıkarsa bütün düzenim berbat olacak ki düzen benim hayatım, belirsizlik ve spontone yaşamaktan nefret ederim
Sonuç; obez karışık, obez ekside değil, obez mutsuz
Cok sevindim saram tebrik ederim.Cumaya derece geliyor bencemerhaba kızlar bugün sabahtan beri dışardaydım kuaföre gittim saçlarımı boyattım kendime bakım yaptım sonra diyetisyen kontrolüm vardı oraya gittim haberler güzel iki kilo vermişim yarım kilosu yağdan gitmiş geri kalanı ödem atmışım aynı listeye devam ek olarak bamya çiçeği çayı önerdi çok faydalı ve çok güzel yağ yakarmış ona başlayacam ceviz suyuna devam detoks suyuna devam benden haberler böyle
geçmişi okuyamadım eve geçince okuyacam hepinizi çok özledim akşama görüşürüz
İyi geceler sevgili takımım bugün Dr gittim ilaçlarımi aldım ama uyuyamadım
Kizlar halen karin agrim var sanciyo sanki, bide calisiyorum yarinda caliscam sonra 1 bucuk hafta tatilim, virusmudur nedir anlamafim aglicam simdii sinirden
ölmeden gelmeyin diyolar kısaca :))
aaa :)) yıkarlar o acili :))
Kız ayağım ağrıyo diye acile gitti kv ötesi var mı? Anne polikliniğe gitseydik diyorum yok acilde her şeyime baktırırım diyo.en son acildeki ortepedi doktoru " teyze niye buraya geldin ben burada alçı yapıyorum sadece, polikliniğe gel" dedi de öyle çıktık oradan.yoksa bırakmıyoduk acili :)
Bana havucun dokunduğunu bilmiyordum. Birgün yine yedim, bu sefer 1 gözüm şişmeye başladıbiraz zaman geçti, öteki şişmeye başladı . Hadi hoop acile
1 saat dr bekledik. Geldi , ilaç yazdi . Bu sefer nöbetçi eczane aradık .
Onuda bulduk. Malesef ilaç yok . Sabahı bekledim, inat ettim o ilacı alacam . Birde yolu karıştırdım
10 dakikada gidip döneceğim eczaneden 40 dakikada döndüm. Eve geldimki, azalan şişlik tamamen inmiş
Benimde damağımdan fazladan bir diş çıkmıştı. Korkudan çektiremedim direndim. Şimdi o çıkan diş önündeki iki dişi çürütmüş. Orda üçgen bi çürük diş alanı oluşturmuş. Dayanamayacağım ağrılara sebep oluyor. Keşke zamanında halletseymişim. Cumaya kanal tedavisi için randevu verdi. Şimdi de ondan korkuyorum ama mecbur gidicem tekrar aynı şeyleri yaşamaktansa kanal yaptırayım diyorum.
Çoçukları gönderdim eş caz uyurken bende sohbete hazırlık yapayım .
Öptüm sarıldım sımdıkı hepinize , güzünüzde, gönlünüzde gülsün inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?