Cok sevindim saram tebrik ederim.Cumaya derece geliyor bence
Menü veremicem arkadaşlarım ablalarım beni mazur görün. Dişimden hala doğru dürüst bişey yiyemiyorum. Hala çok ağrım var.
Gripmi olacan acaba ? Gecmis olsun cnmKızlar eve geldiğimden beri başım çok ağrıyor bütün vücudumda kırılıyor sanki çok halsizim bugün spor yapamayacam
gezegenfeza aeben
sara_28 canim cok sevindim masallah 2 kilo vermissin darisi basima 2 kilo versemmm gobek atardim ben zayıflamıyorum kilo aliyom kilo alma yarışmasındayim sankim
Havuç alerjisi için ilaç kullanmıyorum, çiğ havuç yiyemiyorum. Salataların içind e az miktar olursa etkilemiyor, pişmişide dokunmuyor.Geçmiş olsun canım benim
Geçmiş olsun canım benim
Geçmiş olsun canım alerjiyi önemse lütfen ihmale gelmeyen bir hastalıktır ilaçlarını kullan ve yanında bulundur ve havucuds yeme nolur alerjinin berbat bişey olduğunu çok iyi biliyorum malesef
Geçmiş olsun canım dişlerini ihmal etme tedavini yaptır mutlaka
Deli olacam pazar gunden beri 67 kiloyumTeşekkür ederim canım iki kilonun yarım kilosu yağdan bir buçuk kilosu ödemden gitmiş ama
Sen kilo almadığını biliyosun ödemdir o
Gripmi olacan acaba ? Gecmis olsun cnm
Oy cnm ya allah yardimcin olsunMenü veremicem arkadaşlarım ablalarım beni mazur görün. Dişimden hala doğru dürüst bişey yiyemiyorum. Hala çok ağrım var.
Evet abla antibiyotik ve emzirdiğim için parol yazdı. Onları kullanıyorum.Doktora gittinmi canım ilaç kullanıyomusun
Saol abla. İnşallah yarın biraz toparlanırım.Oy cnm ya allah yardimcin olsun
Tarifi bende rica edebilirmiyim, gözümden kaçmışaeben canım senin tatlı tarifini diyetisyenime söyledim çok beğendi yap banada resmini at dedi ya yarın yada haftasonu yapacam tekrar teşekkür ederim
Canın sağolsunMenü veremicem arkadaşlarım ablalarım beni mazur görün. Dişimden hala doğru dürüst bişey yiyemiyorum. Hala çok ağrım var.
Bugün vucudun dinlensin.Kızlar eve geldiğimden beri başım çok ağrıyor bütün vücudumda kırılıyor sanki çok halsizim bugün spor yapamayacam
gezegenfeza aeben
Pazartesi doktora ulaşabilirsem öğrenirim inşallahgezegenfeza canim gecmis olsun ins tahlilerinde iyi cikmistir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?