- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Düzmü 67, 300 gr fazlalık gitmiş o zamanDeli olacam pazar gunden beri 67 kiloyum
Vay masallah afiyet olsun. Gezegenim gecen hafta 66 yi gordum ama cuma 66 500 dum pazar gunden beride 67yimEki Görüntüle 2205897
Kızlar bunlarda benim bahçenin ürünleri
bel ağrısına yürumek gerçekten fayda ediyor canım ama röntgen mr çekmeden yürü demesini anlamadımGittim geldim canım. Memleketime kurban olsunlar. Türk doktorumuz yoktu. Alman doktora girdik. Mayısta ayak parmağımın röntgenini çektirmiştim, sonucu sordum, bişey yok dedi. Hâlâ ağrıyor dedim, rahat ayakkabı giy dedi .
Belim ağrıyor dedim, muayene bile etmeden ağrı kesici yazdı, haftada 2 sefer spora git dedi.
Tek kârım kan verdim.
Haftaya kendi doktorumu ararım
vallahi öyle dogru söylüyorsun ama Allah rızası için yapıyorum gerisi çok da mühim degil.ne demişler iyilik yap denize at balık bilmese malik bilirKıyamam yazdıklarını okuyunca seni o kadar iyi anladım ki Allah yardımcın olsun önceliğin kendin olsun kaynana takımına ne yapsan yaranamazsın bunu çok iyi biliyorum
neden acabaaa??Deli olacam pazar gunden beri 67 kiloyum
yaa çok güzeller.orası daha sıcak demekki burada bahcelerde bir sey kalmadıEki Görüntüle 2205897
Nickinin altındaki kilo eski o zamanVay masallah afiyet olsun. Gezegenim gecen hafta 66 yi gordum ama cuma 66 500 dum pazar gunden beride 67yim
Yürü demedi ki tatlım, spor salonuna git dedi, haftada 2 gün sigorta karşılıyormuş. Kendi doktorum gelsin onunla konuşurumbel ağrısına yürumek gerçekten fayda ediyor canım ama röntgen mr çekmeden yürü demesini anlamadımadam önce bi tetkik eder sonra tavsiyede bulunur değil mi? Bunları biz mi söyliycez hep.olmadı bir sarı seron verir ki hasta kendine gelsin :)
vallahi öyle dogru söylüyorsun ama Allah rızası için yapıyorum gerisi çok da mühim degil.ne demişler iyilik yap denize at balık bilmese malik bilir
neden acabaaa??
yaa çok güzeller.orası daha sıcak demekki burada bahcelerde bir sey kalmadı
Eki Görüntüle 2205897
Sağlık olsun. Seneye tekrar dikersinMaşallah canım ne güzeller benim balkonumdada vardı biberlerim domateslerim soğanlarım maydanozlarım ama ev tamirata girince kurudu gitti hepsi
Afiyet olsun :) organik sebzeler, misEki Görüntüle 2205897
Sağlık olsun. Seneye tekrar dikersin
Karnım çok ağrıyor 2 büklüm yatıyorum evde. Hiç kıpırdayacak halim yok o derece. Menümü yazayım.
Sabah
1 yumurta
1 kk beyaz peynir
Biraz sucuk
Ara
3-4 ceviz
Öğle
Kabak yemeği
3 yk yoğurt
Ara
2 küçük elma
Akşam
Tavuklu avakadolu salata
Ödem vs olmasın diye suyu 3litre yaptım. Yatana kadar daha içecek gibiyim. Spor yok. Gerekmedikçe yürümüyorum bile o durumdayım.
Yok öyle hasta değilim, regl oldum.Geçmiş olsun canım ne oldu sana doktora gittinmi
Geçmiş olsun canımKarnım çok ağrıyor 2 büklüm yatıyorum evde. Hiç kıpırdayacak halim yok o derece. Menümü yazayım.
Sabah
1 yumurta
1 kk beyaz peynir
Biraz sucuk
Ara
3-4 ceviz
Öğle
Kabak yemeği
3 yk yoğurt
Ara
2 küçük elma
Akşam
Tavuklu avakadolu salata
Ödem vs olmasın diye suyu 3litre yaptım. Yatana kadar daha içecek gibiyim. Spor yok. Gerekmedikçe yürümüyorum bile o durumdayım.
Ne güzel işte bozmadığın çok iyi. Ben bozuyorum galiba canım çok tatlı istiyor, sütlü tatlı söyledimHayırlı akşamlar hanımlar
Bütün hastalara çok geçmiş olsun
Allah şifa versin inşallah hepinize
Bugünkü menüm
Sabah :1 bardak limonlu sıcak su
Kahvaltı : peynir-7zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara: 1 büyük bardak yeşil çay
Ogle : 2 salatalık
1 minik dilim tam buğday ekmeği
1 kase yoğurt
Akşam : 1 kutu ton balığı
1 tabak roka salatası bol limonlu
Su: 2 lt
Çayı hiç söylemiyorum çok içiyorum ve şekersiz
aeben gezegenfeza yasom7272
Akşam bizimkilere içli köfte yaptım
Niyeti bozdum 1 tane yiycektim
Bizim sofrada azda yapsam çokta yapsam illa artar
Bugün artmadı :)
Bizimki kalmasın diye zorla yemiş :/ Allah'ın sevgili kuluyum galiba diyeti bozmaya niyetlendim bozamadim
Afiyet olsun.Bugünkü menüm arkadaşlar
Sabah 09.30
Omlet, peynir, zeytin, domates, salatalık, bir dilim ekmek
Öğle 14.30
Ton balıklı salata, bir dilim ekmek
Ara 17.00
Bir dilim fırinda mücver
Aksam 20.00
Beş kaşık makarna
Su: 2 litre
Spor: 10800 adım tekabülü bir saat yürüdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?