Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bel ağrısına yürumek gerçekten fayda ediyor canım ama röntgen mr çekmeden yürü demesini anlamadım adam önce bi tetkik eder sonra tavsiyede bulunur değil mi? Bunları biz mi söyliycez hep.olmadı bir sarı seron verir ki hasta kendine gelsin :)

Kıyamam yazdıklarını okuyunca seni o kadar iyi anladım ki Allah yardımcın olsun önceliğin kendin olsun kaynana takımına ne yapsan yaranamazsın bunu çok iyi biliyorum
vallahi öyle dogru söylüyorsun ama Allah rızası için yapıyorum gerisi çok da mühim degil.ne demişler iyilik yap denize at balık bilmese malik bilir

Deli olacam pazar gunden beri 67 kiloyum
neden acabaaa??

Eki Görüntüle 2205897
Kızlar bunlarda benim bahçenin ürünleri
yaa çok güzeller.orası daha sıcak demekki burada bahcelerde bir sey kalmadı

Yürü demedi ki tatlım, spor salonuna git dedi, haftada 2 gün sigorta karşılıyormuş. Kendi doktorum gelsin onunla konuşurum

Burda havalar epeydir soğuk, arada ısıtıyor. Bahçemin bulunduğu yer direk güneş alıyor. Ben ilgilenemedim. Sağolsun konu komşu gelip suladı. Anca bu kadar oldu

Menümü yazayım
Sabah
Yok malesef

Öğle
Bir kepçe paça çorbası
Yarım porsiyon çoban kavurma
Yarım porsiyon Arnavut ciğeri
Salata

Ara
Bir fincan sade türk kahvesi
Üç tane kuru kayısı
10 tane çiğ badem

Akşam
Bir tabak reyhanlı yeşil mercimekli nohut çorbası
Salata

Su 1.5 litre spor sadece yarım saat yürüyüş

aeben gezegenfeza yasom7272 Antepia27

Karnım çok ağrıyor 2 büklüm yatıyorum evde. Hiç kıpırdayacak halim yok o derece. Menümü yazayım.

Sabah
1 yumurta
1 kk beyaz peynir
Biraz sucuk

Ara
3-4 ceviz

Öğle
Kabak yemeği
3 yk yoğurt

Ara
2 küçük elma

Akşam
Tavuklu avakadolu salata

Ödem vs olmasın diye suyu 3litre yaptım. Yatana kadar daha içecek gibiyim. Spor yok. Gerekmedikçe yürümüyorum bile o durumdayım.

Çok hastayım heryerim ağrıyor diyorum görümceklerim ağrı kesici iç bişey olmaz diyorlar gevşek gevşek yetmezmiş gibi evim bitince biraz bizde kalmak istiyorlarmış annelerinin hastalığını bahane edip bizim ev hastaneye daha yakınmışta bilmem ne ben kurtulmak için gün sayıyorum delirecek ya hasta hasta delirttiler beni akşam akşam

Geçmiş olsun canım ne oldu sana doktora gittinmi

Geçmiş olsun canım

Hayırlı akşamlar hanımlar
Bütün hastalara çok geçmiş olsun
Allah şifa versin inşallah hepinize

Bugünkü menüm

Sabah :1 bardak limonlu sıcak su

Kahvaltı : peynir-7zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara: 1 büyük bardak yeşil çay

Ogle : 2 salatalık
1 minik dilim tam buğday ekmeği
1 kase yoğurt

Akşam : 1 kutu ton balığı
1 tabak roka salatası bol limonlu

Su: 2 lt
Çayı hiç söylemiyorum çok içiyorum ve şekersiz

aeben gezegenfeza yasom7272

Akşam bizimkilere içli köfte yaptım
Niyeti bozdum 1 tane yiycektim
Bizim sofrada azda yapsam çokta yapsam illa artar
Bugün artmadı :)
Bizimki kalmasın diye zorla yemiş :/ Allah'ın sevgili kuluyum galiba diyeti bozmaya niyetlendim bozamadim

Ne güzel işte bozmadığın çok iyi. Ben bozuyorum galiba canım çok tatlı istiyor, sütlü tatlı söyledim
Bu arada bana menün az geldi, doymuyosun gibi hissettim.

Afiyet olsun.
Fırında mücveri nasıl yapıyorsun tarifini verebilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…