Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Arkadaşlarım 1.5 ay ara üzeri ilk defa makarna yedim ki evde yiyecek hiçbir sey yoktu, sadece makarna vardı o da dünden kv ye yemek yaptım, ikramlık yaptım eve sıra gelmedi bugün oradaki pasta böregi yemedim de eve geldim baktım dayanamıyorum makarna yedim beş kaşık

Ne güzel işte bozmadığın çok iyi. Ben bozuyorum galiba canım çok tatlı istiyor, sütlü tatlı söyledim
Bu arada bana menün az geldi, doymuyosun gibi hissettim.
Evet menüm az
Doymuyorum
Bu hazır bir diyet listesi
Muzaffer kushan 2 haftada 8-10kilo verdiren diyet
Bu diyetle ilk hafta 5 ikinci hafta 2 kilo vermiştim 2011 de
Ben çok yiyorum
Listeye uyup biraz mideyi küçültmek istiyom

Afiyet olsun canım yarın dengelersin

5 kaşiktan nolacakki
Benim cuma günü menümde 1 büyük tabak yağsız makarna var

Menün genel itibarıyla güzel canım

Afiyet olsun.
Fırında mücveri nasıl yapıyorsun tarifini verebilir misin?
Ben pırasayla yapıyorum ama kabakla da yapabilirsin.pırasayı doğrayıp tuzla öldürüyorum ki fazla un almasın.icine birazda havuç rendeliyorum.bir tane soğan doğruyorum.bir tane yumurta.mısır unu veya beyaz un koyuyorum azıcık.tuz kabartma tozu istersen peynir de koyabilirsin.en son üzerine çörek otu susam döküp yallah fırına.cok güzel oluyor

şimdi obezim o makarnayı ekmek yerine sayacağız senin ekmek dilimlerin kaçtaneydi 5mi 6mi
sabah 1 dilim
öğlen 1dilim
makarna 1dilim aslında 3kaşığıda neyse
mücverdeki unuda sayarsak 4dilim ekmek yemiş oluyon o yüzden menün dengeli ama ara öğün vermiş onları yapmıyorsun kilon yavaşladı farkındaysan.

Spor???

afiyet olsun saracım bugün protein günü yapmışsın öğlenin acık fazla olmuş ama sabah kahvaltı yapmadığın için bişey diyemeyecem

hım obezzto kinayeli kinayeli neden acaba demişsin ya o hüplettiğim günün sabahta 67 kiloydum bari yiyimde o kiloda olam dedim benim sıkıntı adet günüm yaklaştı ödemim var tabi adet olurmuyum bilmem olursam ne ala olmassamda yapacak bişey yok bu hafta balon gibim gezecem.ilacımda az geliyor olabilir bu hafta biraz dozu arttırabilirim geçen ay düşmüştük dozu belki yeterli gelmiyordur bu sebeplerden şişebilirim.

Yok
Aç ayı oynamıyor

Yarın yigenimize yolun yarısını yürüyerek gidecem
Bide dönüş var nasıl gözüme büyüyor
divi bu hazır listelerden nefret ederim ama başlamışsın bişey demiyecem bunu bıraktığın an eski kilona dönecen yaz biyere tamam .

divi bu hazır listelerden nefret ederim ama başlamışsın bişey demiyecem bunu bıraktığın an eski kilona dönecen yaz biyere tamam .
Dönmem inşallah abla
Bu diyete başladım 2 haftada 7 kilo verdim
Midem küçüldü devam ettim 7 kilo daha verdim toplamda 14 kilo verip hamile kaldım
Hamileliğimin ilk zamanları da çok yiyemedim midem küçülmüş ya
Ama sonra nasıl olsa kilo alacam diye zorla yedim :/
Emzirirken hamilelik kilolarımi geri verdim fit bir yeni anneydim

hım benim menüme gelince
sabah
bol maydonozlu lorlu 1yumurtalı omlet 5tane zeytin 1 tane kırmızı biber yarım dilim tb ekmeği
ara şekersiz nescafe sütlü
öğlen
ezogelin çorba yoğurt karnıbahar yemeği 4 5 kaşık
akşam
salata ve ton balığı
2.5 lt su
30 dakka lesli
aeben sara_28 @gezegenfeza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…