maşallah 7 kiloyu verdin yani 2 haftada hadi bakalım inşallah.Dönmem inşallah abla
Bu diyete başladım 2 haftada 7 kilo verdim
Midem küçüldü devam ettim 7 kilo daha verdim toplamda 14 kilo verip hamile kaldım
Hamileliğimin ilk zamanları da çok yiyemedim midem küçülmüş ya
Ama sonra nasıl olsa kilo alacam diye zorla yedim :/
Emzirirken hamilelik kilolarımi geri verdim fit bir yeni anneydim
Dönmem inşallah abla
Midem küçüldü devam ettim 7 kilo daha verdim toplamda 14 kilo verip hamile kaldım
bende öyleyim fulyam ne yapalım canımız sağolsunçok yorgunum, çok yoğunum, moralsizim, regl öncesiyim, iştah tavan, artıdayım, toplayamıyom …….
Hemen hemen aynı menumuz
O zaman bende onu yapsam iki haftada kilo sorunumu çözsem mi?Evet menüm az
Doymuyorum
Bu hazır bir diyet listesi
Muzaffer kushan 2 haftada 8-10kilo verdiren diyet
Bu diyetle ilk hafta 5 ikinci hafta 2 kilo vermiştim 2011 de
Ben çok yiyorum
Listeye uyup biraz mideyi küçültmek istiyom
İnternetten bakiyorumbana atar mısın özelden. bende de vardı ama nerde şimdi bilmiyorum.
Evet canım Muzaffer kushan 2 haftada 8-10 kilo verdiren diyet yaz hemen çıkıyorO zaman bende onu yapsam iki haftada kilo sorunumu çözsem mi?
Listelere internetten ulaşabiliyor muyuz?
Birde divinity abla sen kilo verdikten sonra aldın mı kilo hemen? Bazı diyetler hemen verdiriyor ama 1 ay sonra daha fazla kilo aldırıyor ya o yüzden soruyorum?
Süper o zaman bu diyetle yarışamadan kilo sorunumu çözebilirim gibi :) ben kaç gündür gram vermiyorum. Hatta sabah tartılmamışsam artı çıkıyorum. İşe yarar mı bilmiyorum bende ama denemeye değerEvet canım Muzaffer kushan 2 haftada 8-10 kilo verdiren diyet yaz hemen çıkıyor
Ben kolay kilo veririm sende ne kadar işe yarar bilmiyorum
Ben 1 ay sonra hamile kaldım 4. Ayda kilo almaya başladım
Hamile kalmasam almazdım eminim çünkü birine inat verdim kiloyu
Verdikce veresim gelmişti :))
Ay kulağa çok hoş geliyor ben de mi yapsamDönmem inşallah abla
Afiyet olsun canım bişey olmaz inşallah.Arkadaşlarım 1.5 ay ara üzeri ilk defa makarna yedim ki evde yiyecek hiçbir sey yoktu, sadece makarna vardı o da dündenkv ye yemek yaptım, ikramlık yaptım eve sıra gelmedi bugün oradaki pasta böregi yemedim de eve geldim baktım dayanamıyorum makarna yedim beş kaşık
Ay biri tatlı mı dedi ben de alabilir miyimTarifi bende rica edebilirmiyim, gözümden kaçmış
İnternetten bakiyorum
tamam canım saolHatta Muzaffer kushan 2 haftada 8-10 kilo verdiren diyet yazınca çıkıyor
Evet canım benim bir dostum var hep benle diyete başlayıp hep kaçamak yapıp banada ballandirarak anlatan. Neden bu kadar etkilendim bilmiyorum ama ilk doğum kilomu verirken de duraklama sebebim olmuştu . Hatirlarsin belki haftada 1 kilo veriyordum ilkin sonra o da farketti hadi beraber dedi ama hep yemek kaçamak yaptı bende yaptım bu hafta o kadar çok oldu ki kaçamak mutsuz oldum sporu az yaptım ne bileyim iyi değilim izne mi ayrilsam diye de dusunuyorum sadece bugün güzel beslendim çünkü mutsuzluk artınca bıraktım yemeyiPamukprncess kuzum sen nerdesin ? Bir sıkıntımı var ?
pamukçum lütfen o insanları dinleme sen kendin için kilo veriyorsun sağlığın için 1 kilo verme kilon az artık az vereceksin zaten 300 500 sonra biraz hızlanacak ama vereceksin lütfen geri dön ve bizimle motive ol .Evet canım benim bir dostum var hep benle diyete başlayıp hep kaçamak yapıp banada ballandirarak anlatan. Neden bu kadar etkilendim bilmiyorum ama ilk doğum kilomu verirken de duraklama sebebim olmuştu . Hatirlarsin belki haftada 1 kilo veriyordum ilkin sonra o da farketti hadi beraber dedi ama hep yemek kaçamak yaptı bende yaptım bu hafta o kadar çok oldu ki kaçamak mutsuz oldum sporu az yaptım ne bileyim iyi değilim izne mi ayrilsam diye de dusunuyorum sadece bugün güzel beslendim çünkü mutsuzluk artınca bıraktım yemeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?