O zaman bu muzaffer kuşhan diyetine birlikte başlayalım mı?
büşracım menünü kendin beğendinmi canım?Menü yazayım geçmişe dalayimmherkese Merhaba.
Sabah 1 kase sutlu tarhana çorbası (ya yumurta yiyecektim ama midem bulandı artık içim almıyor)
Ara kahve 1 avuç çiğ badem
Öğle 1 kase ezogelin 1 dilim tb
Ara 1 elma
Aksam 4 5 kaşık bamya yemeği yoğurt
Su :ya ben saymıyorum ama çok içerim. Canım sıkıldıkça Çeşme basindayimdir gün boyu. Hele evdeyim wc sıkıntısı da yok bol bol içiyorum.
Spor henüz yok.
Ay korktum sen böyle deyince sinavdaki öğrenci gibi. yani beğendim aslında ama. En azından birkaç gündür kacamaksiz gidiyorum şükür. Açlıktan şu an ölüyorum ama. Midem biraz kuculse diye sabretmeye çalışıyorum. Neyi yanlış ablacim. Biraz karbon mu çok olmuş diyeceksinbüşracım menünü kendin beğendinmi canım?
Kisir döngü oldu iki haftadir kötü gidiyor ve yediğim için öyle farkındayım moralini bozan da bu canım . Ben çabuk kilo alan çabuk veren biriyim ilk günkü azimle gitsem iki hafta sonra mezun olurdumpamukçum lütfen o insanları dinleme sen kendin için kilo veriyorsun sağlığın için 1 kilo verme kilon az artık az vereceksin zaten 300 500 sonra biraz hızlanacak ama vereceksin lütfen geri dön ve bizimle motive ol .
büşracım sabah karbon öğlen karbon olmamış canım sabah yumurta yiyemiyorsan bile bol yeşilikli peynirli güzel bir kahvaltı yap birkaç çeşit peynir yiyebilirsin adanadasın yeşilliğin alası var hemde ucuz.Ay korktum sen böyle deyince sinavdaki öğrenci gibi. yani beğendim aslında ama. En azından birkaç gündür kacamaksiz gidiyorum şükür. Açlıktan şu an ölüyorum ama. Midem biraz kuculse diye sabretmeye çalışıyorum. Neyi yanlış ablacim. Biraz karbon mu çok olmuş diyeceksin
anladım canım nedeyim inşallah çabuk toparlanırsın ben sana inanıyorum.Kisir döngü oldu iki haftadir kötü gidiyor ve yediğim için öyle farkındayım moralini bozan da bu canım . Ben çabuk kilo alan çabuk veren biriyim ilk günkü azimle gitsem iki hafta sonra mezun olurdumgeçen hafta da 500 Gr alip sonra 800 Gr verdim yani -300 Gr yazidrabildim listeye güzel beslensem orda 1 kilo yazabilirdi hadi 800 Gr olsun yarım kilo farketmez ama yaptığım yanlisa üzülüyorum ve gobegim çok ama çok büyüktü doğum yapınca ikiz dedi ameliyathanedekiler ama yok tekdi çok büyüktü ve o da sarkık duruyor biraz kilo verdim ama sanki bana mısın demiyor o da moralimi bozdu. İşyeri çok yoğun ev yoğun çocuklar küçük çınar yalvarıyor anne spor yapma diye gece de onu uyuturken bende uyuyorum maalesef dinlenme ihtiyacı hissediyorum ben @moni bir haftalık izin alsam mı + ile gelmeyeceğim bunun için istemiyorum sadece tekrar düzene girmem lazım. Takımda olunca kendimi sorumluluğunu yerine getiremeyince daha kötü hissediyorum
Haklısın ablacim da toplamda karbonlar 4 oluyor miktarı asmiyor diye seyettiydim.bide tarhanayi yağsız ve sütle pisirdim. Adana'da değilim ege deyim ben. Biz öyle yaparız. Az Suda pişirip inmeye yakın süt ekleriz. Yani 4333 u asmadim hatta altında kaldım diye düşünmüştüm. Çok teşekkür ederim yorumun icin .hep elestir beni nolur. Böyle böyle yola gelirim inşallah. Bi de bakmış iz karbon delisi proteinci olmuş.büşracım sabah karbon öğlen karbon olmamış canım sabah yumurta yiyemiyorsan bile bol yeşilikli peynirli güzel bir kahvaltı yap birkaç çeşit peynir yiyebilirsin adanadasın yeşilliğin alası var hemde ucuz.
öğlen evet ezogelin yedin zaten ekmek yerine geçiyor çorban yanına ekmek yemişsin bolca salata yapsaydın doyana kadar yeseydin.
akşamda az olmuş 4 kaşık nedir senin kilon için en az 8 9 kaşık yemek yiyeceksinki karnın doysun.
az yiyerek değil dengeli beslenerek kilo verebiliriz demisiz bana bakmayın benim yaşım 46 haşimatoyum menopozdayım metobolizma hızım az o yüzden az yiyorum.
İyi akşamlar stop
Kocacımın yanında teli alamıyom stop
Yarın daha yogunum misafirlerim var stop
Menülere bakamıyom stop
Aşure yapacam stop
Bu hafta kilo vermeyi unut aeben stop
Beni özleyin anacımm stop
biliyom büşracım o tarhanayı ama tarhana neden yapılıyor kuzum ekmek olarak saymadım ama dengeli olmamış dedim ekmek olarak sayarsak 3dilim ekmek yemişsin ama hani proteinin hani meyven yani açıkçası az yesende dengeli değil canım menünHaklısın ablacim da toplamda karbonlar 4 oluyor miktarı asmiyor diye seyettiydim.bide tarhanayi yağsız ve sütle pisirdim. Adana'da değilim ege deyim ben. Biz öyle yaparız. Az Suda pişirip inmeye yakın süt ekleriz. Yani 4333 u asmadim hatta altında kaldım diye düşünmüştüm. Çok teşekkür ederim yorumun icin .hep elestir beni nolur. Böyle böyle yola gelirim inşallah. Bi de bakmış iz karbon delisi proteinci olmuş.
Kolay gelsinİyi akşamlar stop
Menülere bakamıyom stop
Aşure yapacam stop
Iyi geceler yasocanhayırlı geceler hepinize
Geliyor gibi gibi.Ama daha cok veren olabilir hic belli olmazTeşekkür ederim canım senden de derece geliyo bence
Cok gecmis olsun.Dis agrisi da biseye benzemezMenü veremicem arkadaşlarım ablalarım beni mazur görün. Dişimden hala doğru dürüst bişey yiyemiyorum. Hala çok ağrım var.
Tamam ablacim yerden göğe haklısın. Yarın söz sana layık bir menu ile geliyorum. Bu arada 45 dakika Leslie yaptım da geldimbiliyom büşracım o tarhanayı ama tarhana neden yapılıyor kuzum ekmek olarak saymadım ama dengeli olmamış dedim ekmek olarak sayarsak 3dilim ekmek yemişsin ama hani proteinin hani meyven yani açıkçası az yesende dengeli değil canım menün
Ooo ablam derecelere doymuyorsun maşallahGeliyor gibi gibi.Ama daha cok veren olabilir hic belli olmaz
Hadi hayırlısı bakalım :)Süper o zaman bu diyetle yarışamadan kilo sorunumu çözebilirim gibi :) ben kaç gündür gram vermiyorum. Hatta sabah tartılmamışsam artı çıkıyorum. İşe yarar mı bilmiyorum bende ama denemeye değer
Dene bi istersenAy kulağa çok hoş geliyor ben de mi yapsam
Rica ederim :)tamam canım saol
Resmen diyetini sabote etmişEvet canım benim bir dostum var hep benle diyete başlayıp hep kaçamak yapıp banada ballandirarak anlatan. Neden bu kadar etkilendim bilmiyorum ama ilk doğum kilomu verirken de duraklama sebebim olmuştu . Hatirlarsin belki haftada 1 kilo veriyordum ilkin sonra o da farketti hadi beraber dedi ama hep yemek kaçamak yaptı bende yaptım bu hafta o kadar çok oldu ki kaçamak mutsuz oldum sporu az yaptım ne bileyim iyi değilim izne mi ayrilsam diye de dusunuyorum sadece bugün güzel beslendim çünkü mutsuzluk artınca bıraktım yemeyi
Ben pazartesi başladım zaten
Keşke yarış yapsaydık eski günlerdeki gibiİyi akşamlar stop
Menülere bakamıyom stop
Aşure yapacam stop
Bende cumayı atlatıp pazartesi başlıyorum o zaman kuşhana. Görelim bakalım neler olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?