- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
ne desen haklısın yasocum.zaten yavaşlamıştım kv nin işi çıktı düzenim berbat olduşimdi obezim o makarnayı ekmek yerine sayacağız senin ekmek dilimlerin kaçtaneydi 5mi 6mi
sabah 1 dilim
öğlen 1dilim
makarna 1dilimaslında 3kaşığıda neyse
mücverdeki unuda sayarsak 4dilim ekmek yemiş oluyon o yüzden menün dengeli ama ara öğün vermiş onları yapmıyorsun kilon yavaşladı farkındaysan.
yahu sen bana bakma takılıyom öyle.verirsin verirsin kafana takma.zaten takımcak bir problemimiz var bu hafta ama sonumuz hayrolsun.bi kurşun neyin mi döktürsek nazarlara mı geldik acabağ??hımobezzto kinayeli kinayeli neden acaba demişsin ya o hüplettiğim günün sabahta 67 kiloydum bari yiyimde o kiloda olam dedim benim sıkıntı adet günüm yaklaştı ödemim var tabi adet olurmuyum bilmem olursam ne ala olmassamda yapacak bişey yok bu hafta balon gibim gezecem. ilacımda az geliyor olabilir bu hafta biraz dozu arttırabilirim geçen ay düşmüştük dozu belki yeterli gelmiyordur bu sebeplerden şişebilirim.
aramıza hoşgeldin fulyacım :)) mevsimsel bir şey geçecek insallah..vücut kış geldiği için yağ depolamak istiyor biz yaratılış tersine vermeye çalışıyoruz.tersine yüzen balık gibiyiz ama sebat eden kazanacak :)çok yorgunum, çok yoğunum, moralsizim, regl öncesiyim, iştah tavan, artıdayım, toplayamıyom …….
iyi ki hatırlattın sorucam sorucam unutuyorum pamuşu@Pamukprncess kuzum sen nerdesin ? Bir sıkıntımı var ?
şimdi bırakırsan emin ol kilo alıp geleceksin pamuşum.neden?kendini başarısızlık psikolojisine sokucaksın.yapamadım deyip bozuk moralle daha çok yiyeceksin.sabit kal panikleme yeter.olmadı haftaya da sabit kal bak sonra kaldığın yerden gidecek kilolarKisir döngü oldu iki haftadir kötü gidiyor ve yediğim için öyle farkındayım moralini bozan da bu canım . Ben çabuk kilo alan çabuk veren biriyim ilk günkü azimle gitsem iki hafta sonra mezun olurdumgeçen hafta da 500 Gr alip sonra 800 Gr verdim yani -300 Gr yazidrabildim listeye güzel beslensem orda 1 kilo yazabilirdi hadi 800 Gr olsun yarım kilo farketmez ama yaptığım yanlisa üzülüyorum ve gobegim çok ama çok büyüktü doğum yapınca ikiz dedi ameliyathanedekiler ama yok tekdi çok büyüktü ve o da sarkık duruyor biraz kilo verdim ama sanki bana mısın demiyor o da moralimi bozdu. İşyeri çok yoğun ev yoğun çocuklar küçük çınar yalvarıyor anne spor yapma diye gece de onu uyuturken bende uyuyorum maalesef dinlenme ihtiyacı hissediyorum ben @moni bir haftalık izin alsam mı + ile gelmeyeceğim bunun için istemiyorum sadece tekrar düzene girmem lazım. Takımda olunca kendimi sorumluluğunu yerine getiremeyince daha kötü hissediyorum
Kızlar eve geldiğimden beri başım çok ağrıyor bütün vücudumda kırılıyor sanki çok halsizim bugün spor yapamayacam
gezegenfeza @aeben
Menümü yazayım
Sabah
Yok malesef
Öğle
Bir kepçe paça çorbası
Yarım porsiyon çoban kavurma
Yarım porsiyon Arnavut ciğeri
Salata
Ara
Bir fincan sade türk kahvesi
Üç tane kuru kayısı
10 tane çiğ badem
Akşam
Bir tabak reyhanlı yeşil mercimekli nohut çorbası
Salata
Su 1.5 litre spor sadece yarım saat yürüyüş
@aebengezegenfeza @yasom7272 Antepia27
hala dr gitçen ha saraycam nedeyim bravo
divim ortim sen bu diyeti mi yapıyorsun, zor mu acaba,İnternetten bakiyorum
Hatta Muzaffer kushan 2 haftada 8-10 kilo verdiren diyet yazınca çıkıyor
Geliyor gibi gibi.Ama daha cok veren olabilir hic belli olmaz
İyi akşamlar stop
Kocacımın yanında teli alamıyom stop
Yarın daha yogunum misafirlerim var stop
Menülere bakamıyom stop
Aşure yapacam stop
Bu hafta kilo vermeyi unut aeben stop
Beni özleyin anacımm stop
Tmm canım, bebekte sende ıyi ol, müsait olunca daha çok uğrarsın. Geçmiş olsunGunaydin herkese
Kbakmayin gelemedim gelemiyorumda gece ayri gunduz ayri sorun yasiyoruz hafta ici olmasindan dolayi esim sadece aksamlari yardimci olabiliyor oda Ali o kadar huysuzki 2 kisi bile bisey yapamıyoruz dun rotavirusu asisi yaptirdik dahada beter oldu.artii bayilacak duruma geldim bittim tukendim aksam emzirip sansima uyudu bende yatak odasinda uyudum esim sadece emzirmeye getirdi uykumu aldim ama o bas agrim gecmedi bunada şükür diyorum. Bugun cocukluk arkadasim gelecek bana yardimci olmaya biraz daha nefes alabilirim insallah.
moni gezegenfeza deneme surecindeyim zaten katilim saglayamazsam listeye girmem kizlar.Bu tempodada kac kahveyle ayakta durmaya calistigimi hatirlayamiyorum bile. Belkide daha buralara donme zamani gelmemiştir aslinda ben hazirim ama benimki musade etmiyor buna. yinede deneme surecine devam edeyim belki toparlarda bende kendime vakit ayirabilirim.
Kaç kere alıntıladım yazamadım cok geçmiş olsun canim.tam da ne güzel motive olmuştunGünaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım
Çok şükür bugün daha iyiyim
Günler sonra dün gece uyuyabildim spora gidecek tim terleyip tekrar hasta olmaktan korktum
Bu hafta diyette genel olarak dikkatli idim spor olmadığından mi çok yattım odemdenmi tartı gülmedi inşallah sabaha guler
sarayca sen ne alemdesin canım? Kilo serüvenin nasıl gidiyor?Günaydın Hayırlı sabahlar hanımlar
kuzum günaydın.kuzuların sessizliği gibisun bu hafta, insallah tartıda fırtına olursunGunaydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?