Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gunaydin herkese
Kbakmayin gelemedim gelemiyorumda gece ayri gunduz ayri sorun yasiyoruz hafta ici olmasindan dolayi esim sadece aksamlari yardimci olabiliyor oda Ali o kadar huysuzki 2 kisi bile bisey yapamıyoruz dun rotavirusu asisi yaptirdik dahada beter oldu.artii bayilacak duruma geldim bittim tukendim aksam emzirip sansima uyudu bende yatak odasinda uyudum esim sadece emzirmeye getirdi uykumu aldim ama o bas agrim gecmedi bunada şükür diyorum. Bugun cocukluk arkadasim gelecek bana yardimci olmaya biraz daha nefes alabilirim insallah.
moni gezegenfeza deneme surecindeyim zaten katilim saglayamazsam listeye girmem kizlar.Bu tempodada kac kahveyle ayakta durmaya calistigimi hatirlayamiyorum bile. Belkide daha buralara donme zamani gelmemiştir aslinda ben hazirim ama benimki musade etmiyor buna. yinede deneme surecine devam edeyim belki toparlarda bende kendime vakit ayirabilirim.

ne desen haklısın yasocum.zaten yavaşlamıştım kv nin işi çıktı düzenim berbat oldu bugun sabahtan ev işini yemekleri falan halledip öýle çıkıcam üst kata.yoksa olmuyo maalesef

yahu sen bana bakma takılıyom öyle.verirsin verirsin kafana takma.zaten takımcak bir problemimiz var bu hafta ama sonumuz hayrolsun.bi kurşun neyin mi döktürsek nazarlara mı geldik acabağ??

çok yorgunum, çok yoğunum, moralsizim, regl öncesiyim, iştah tavan, artıdayım, toplayamıyom …….
aramıza hoşgeldin fulyacım :)) mevsimsel bir şey geçecek insallah..vücut kış geldiği için yağ depolamak istiyor biz yaratılış tersine vermeye çalışıyoruz.tersine yüzen balık gibiyiz ama sebat eden kazanacak :)

@Pamukprncess kuzum sen nerdesin ? Bir sıkıntımı var ?
iyi ki hatırlattın sorucam sorucam unutuyorum pamuşu

şimdi bırakırsan emin ol kilo alıp geleceksin pamuşum.neden?kendini başarısızlık psikolojisine sokucaksın.yapamadım deyip bozuk moralle daha çok yiyeceksin.sabit kal panikleme yeter.olmadı haftaya da sabit kal bak sonra kaldığın yerden gidecek kilolar

Kızlar eve geldiğimden beri başım çok ağrıyor bütün vücudumda kırılıyor sanki çok halsizim bugün spor yapamayacam

gezegenfeza @aeben

Geçmiş olsun canım

Afiyet olsun canım güzel bir menü

Günaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım
Çok şükür bugün daha iyiyim
Günler sonra dün gece uyuyabildim spora gidecek tim terleyip tekrar hasta olmaktan korktum

Bu hafta diyette genel olarak dikkatli idim spor olmadığından mi çok yattım odemdenmi tartı gülmedi inşallah sabaha guler

gunaydın bayanlar dünki menüm;

sabah ; yeşil çay,1 haş yumurta,üç bardak sıcak su
öğlen ;karnıbahar,bir lokmalık çıkolatalı ekmek,çay
akşam ;5 kaşık çorba, kaç tane yedim bılmıyorum mercimek köftesi
yatsı ;türk kahvesi,yanına bıtter çıkolata 3 parça kadar

bırde 30 dakıkalık egzersiz yaptım evde.

İyi akşamlar stop
Kocacımın yanında teli alamıyom stop
Yarın daha yogunum misafirlerim var stop
Menülere bakamıyom stop
Aşure yapacam stop
Bu hafta kilo vermeyi unut aeben stop
Beni özleyin anacımm stop

seni seviyom stop bizi sensiz bırakma stop aşureyi yap ama yeme stop

Tmm canım, bebekte sende ıyi ol, müsait olunca daha çok uğrarsın. Geçmiş olsun

Arkadaşlar bir dr arkadaşım bana bir gıda takviye ürünün tavsiyesi verdi hem bu halsizliğim hemde sıkılaşma sağlasın dedi. Diyet listeme Onu da ekledim bilginiz olsun. isim yazmam site kuralları gereği yasak. bu ürün 3 lü bir set.

1.meyve konsantresi, 2. Damla, 3. Omega 3 .

Kızlar gunaydin dun ddukkana gidince buraya hic girmeye firsatim olmadi yogunluktan dunku menumu yazayim
Sabah domates peynir yumurta yesilcay
Oglen doner yedim durum olarak
Aksamda karnıyarık yedim sadece
2lt su ve yorgun oldugum için yarimsaat yurudum sadece

Kaç kere alıntıladım yazamadım cok geçmiş olsun canim.tam da ne güzel motive olmuştun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…