Kimm bonusmu gerçektenmi ?75 gidiyor
bugün iyi pot kırmışım geçin anam dalganızı burda kabe hurması diyolar nebileyim işte
hatta içaplarımı bile değişmiştim 2 hafta tutup haftaya gelecektim işte kısmet değilmş kesin gelecem aebenim ölmessem anamın mezarına gitmem lazım mezar çökmüştü bu sene yeniden yaptırdım ama birisine rica ettim yaptırdı resmini attı ama gidip bakmam lazım.gece gece üzdün beni
Napalım geç Olsun güç Olmasın ama bekliyorum bak
Her zamanki gibiMenümü yazayım
Sabah
Bir kase paça çorbası
Öğle
Bir kase ezo gelin çorbası
Bir porsiyon köfte
Salata
Ara
3 tane çiğ fındık
3 tane çiğ badem
Üç tane çiğ kaju
Bir fincan bamya çiçeği çayı
Akşam
Bir tabak tavuklu kabak yemeği
Bir kase yoğurt
Su 2litre spor yarım saat pilates
aeben yasom7272 @Antepia27 @gezegenfeza
yav geçmeyin dalga yaşlı kadınım ben
Rabbım tahmet eylesin tüm geçmişlerimize .hatta içaplarımı bile değişmiştim 2 hafta tutup haftaya gelecektim işte kısmet değilmş kesin gelecem aebenim ölmessem anamın mezarına gitmem lazım mezar çökmüştü bu sene yeniden yaptırdım ama birisine rica ettim yaptırdı resmini attı ama gidip bakmam lazım.
Her zamanki gibi
Canımı paça istetiyon saram
inşallah ama ben kokoreç yiyememki ankara simidi al yeter bana onun içindeki baharatlar bana çok dokunuyor bir kere denedim yiyemedimRabbım tahmet eylesin tüm geçmişlerimize .
Bekliyorum inş .
Sana kokoreç yedirecem
Zeyzey canım listedede olman şert değil her zaman beklerizmoni @gezegenfeza aeben
Kizlar ben bebegimin durumunu toparladiktan sonra tekrar gelim buraya olurmu diger türlü ben katilim saglayamiyorum liateye girersem takimida zor durumda birakmak istemem
Tesekkur ederim desteğiniz icin
Tmm istediğin simit olsun masrafsız misafirim beniminşallah ama ben kokoreç yiyememki ankara simidi al yeter bana onun içindeki baharatlar bana çok dokunuyor bir kere denedim yiyemedim
Doktormu diyorBomba gibiymişim.agrilarda benim hüsnü kuruntum zaar
ben seni görsem karnım doyar zaten yemeği ne yapayım iki tatlı sohbet yemekten daha tatlıTmm istediğin simit olsun masrafsız misafirim benim
burda olsa emar tomografi ultroson kan tahlili eeg emege efor vs vs hepsini çekerlerdiDoktormu diyor
Yav sizin memleket bi işe yaramaz dönün Türkiye'ye
Kv temizlik spor yerine sayılırmışkiMenümü yazayım
Sabah 09.30
Peynir, zeytin, domates, kavurmalı yumurta, bir dilim ekmek
Ara:yarım armut
Ögle: bir kepçe çorba, etli taze fasulye, bir dilim ekmek
Ara: bir kücük muz
Akşam:kabak yemeği, yoğurt, bir dilim ekmek
Su:2 litre
Spor: spor niyetine kv.nin evini temizledim.iki kere tşört değistim terden
ben seni görsem karnım doyar zaten yemeği ne yapayım iki tatlı sohbet yemekten daha tatlı
Tv aram hiç yok vaktimde yok . Hele gündüz tv de ne var bilmemmüge anlıyı izleyen varmı?
İlgimi çeken konu olursa bakarımmüge anlıyı izleyen varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?