Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet onu biliyorum.
Allah yardımcısı olsun. Adamın imam nikahlı karisi filan çıkmış galiba

Ay ben izliyorum ablacim. Kahroldum uzuntuden. Demek sen de mi orda çalışıyorsun. Bugün bi kadın bağlandı orda çalışan. Eşi gelip kendi baktığına dair yalancı şahitlik yapmasını istemiş pislik.

obezzto
Evimiz tam köşe başında. Ilk taşındık bir tarafın yolu yapıldı, bilmem kaç bin euro. Biz ödedik. 5 sene önce öteki taraf yol yapıldı 5.000 euro, biz ödedik. 2 sene önce tekrar önceki yapılan yol yapıldı, 6.000 küsür euro, biz ödedik. Kar yağar, evimizin bulunduğu kaldırımları biz temizler, tuzlarız. 8 sene önce gece esim kaldırımların karını temizliyor, yatıyor, kar yağmaya devam ediyor. Yaşlı bir kadın evin önünde ayağı kayıp düşüyor, bizim sigorta ödedi. Bugün yara kremi yazdırdım, sigorta karşılamıyor, cepten ödedik. Binanın dibinde yabani oylar büyür, herkes kendi binasının önünü temizler. Her binanın çöp kovası vardır. Olduda doldu yer kalmadı, başkasının çöpüne atamazsın. Ev alıp kirayamı verdin, hoop öde bakalım bilmem kaç bin euro vergisini. Daha aklıma bişey gelmiyor, geldikçe yazarım

Sabah
2 yumurta sarısı (haşlama)
1 dilim peynir
5 kuru erik
3 ceviz
1 domates
Maydanoz, nane, dereotu

Akşam
Ton balıklı salata
5 çubuk paneli balık (hazır ama fırınlanmış)
4 medine hurması
1 incir, 1 kuru kayısı (camide ikram ettiler)

Spor yok
Su yarım lt ( bardağım kırıldı içemedim)
6 kupa çay
2 kupa kahve

gezegenfeza orada takviyeleri devlet mi karşılıyor yoksa cebinizden mi ödüyorsunuz gezegenim?
Hollandada kendimiz oduyoruz artik guya saglik sigortamiz var, her ay 2 kisi 280 euro oduyoruz cocuklar bizden yararlaniyor. Ve her yil 380 euro kendimiz odememiz lazim , yani bi ilac 10 eurousa, 6 eurosunu biz oduyoz o 6 euroda 380 eurodan iniyor. o limiti doldurana kadarda zaten koca 1 yil bitiyor hoop tekrar bastan :))

Menum:
Sahur:
2 yumurtadan omlet
Avuc ici peynir
1 bardak cay
2 dilim kepekli ekmek

Iftar:
1 kase tavuk corba
1 tavuk but
1 kase salata
4 dilim patates ( parmak dilim)

Daha sonra 3 bardak siyah cay

Su 1 bucuk anca ictim, az biliyorum ama nedense icemedim
Spor yok

obezzto
gezegenfeza

Bizim standart ilaçlar 5 euro
Benim troid ılacim 5,49
Burun spreyi gibi basit ilaçlar 5 den aşağı

Kullandığım vitamin takviyelerinide eczaneden alırsam daha pahalı, ben dm den yada rossman dan alıyorum.

Cebimizden ödüyoruz canım.
Daha neleri cepten ödüyoruz camiden gelince yazarım
burada da cepten ödüyoruz ve takviyeler bayağı pahalı

çok iyi düşünmüşsün aybencim.hep aklımda ben de gitmrk istiyorum ama ayak gitmiyo maalesef

Oda bişimi kabe hurması hiç duymadımdı medine hurması olmasın o
annem de kabe hurması der yaa :)) dokanmayın yasoma

annenin mezarına uzak olmak bile kötüdür yasom

Her zamanki gibi

Canımı paça istetiyon saram
aynen öyle :) menüyü okuyunca direk bugün paçacıya gideyim diyorum

inşallah ama ben kokoreç yiyememki ankara simidi al yeter bana onun içindeki baharatlar bana çok dokunuyor bir kere denedim yiyemedim
her yerin kokoreci yenmez yaso.hele ki sokak kokoreçcisinden falan uzak dur.çok bilindik marka olmuş yerde yemek lazım kokoreci

Kv temizlik spor yerine sayılırmışki
Pazartesi kilon iyi obeztom

Rutin ekmekli menülere dönmüşsün
Menün güzel kuzum afiyet olsun.
valla sayılır aybencim.benim kv ye bir değil iki yardımcı kadın geliyor ama her ne hikmetse illa bana da yapılacak işi kalıyor.bu cuma da günü var, artık cumaya kadar evi kırklatır

yolu siz yapıyorsanız belediye ne is yapıyor?buradakinden farklı bir sistem yürüyor desene.ilginç

patatesleri yemeyeydin iyiydi kuzum.neyse , afiyet olsun

Bizim standart ilaçlar 5 euro
Benim troid ılacim 5,49
Burun spreyi gibi basit ilaçlar 5 den aşağı

Kullandığım vitamin takviyelerinide eczaneden alırsam daha pahalı, ben dm den yada rossman dan alıyorum.
o dedigin ilaçların hepsini burada devlet karşılıyo.e ne duruyosunuz o zaman gelin buraya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…