- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Evet onu biliyorum.bir kadın var benim çalıştığım hastanede normal doğum yapmış kadın öğretmen ama doğum sonrası kanama olmuş ve bitkisel hayata girmiş hastane 2 trilyon ödemiş annesi bakıyormuş para gelince koca kaçırmış kadını.
Bence Allah söyletti
İçimi cız ettirdi ağlattı bu mesaj... bonus ve üstüne yapışan şişmanlık...
Ay ben izliyorum ablacim. Kahroldum uzuntuden. Demek sen de mi orda çalışıyorsun. Bugün bi kadın bağlandı orda çalışan. Eşi gelip kendi baktığına dair yalancı şahitlik yapmasını istemiş pislik.bir kadın var benim çalıştığım hastanede normal doğum yapmış kadın öğretmen ama doğum sonrası kanama olmuş ve bitkisel hayata girmiş hastane 2 trilyon ödemiş annesi bakıyormuş para gelince koca kaçırmış kadını.
İnanırsak başarırız75 diyo bide
Gayret et yapıştırma sende bonus can
İçimi cız ettirdi ağlattı bu mesaj... bonus ve üstüne yapışan şişmanlık...
Hoşgeldin canım benim adımda SevilayHoşbuldum ❤ takım kaç kişi genel kurallar dışında takım içi kurallar varmı?
Gayret et yapıştırma sende bonus can
Kız kırk yılın başı takıma geldi sopayla karşıladım
Hollandada kendimiz oduyoruz artik guya saglik sigortamiz var, her ay 2 kisi 280 euro oduyoruz cocuklar bizden yararlaniyor. Ve her yil 380 euro kendimiz odememiz lazim , yani bi ilac 10 eurousa, 6 eurosunu biz oduyoz o 6 euroda 380 eurodan iniyor. o limiti doldurana kadarda zaten koca 1 yil bitiyor hoop tekrar bastan :))
Bizim standart ilaçlar 5 euroHollandada kendimiz oduyoruz artik guya saglik sigortamiz var, her ay 2 kisi 280 euro oduyoruz cocuklar bizden yararlaniyor. Ve her yil 380 euro kendimiz odememiz lazim , yani bi ilac 10 eurousa, 6 eurosunu biz oduyoz o 6 euroda 380 eurodan iniyor. o limiti doldurana kadarda zaten koca 1 yil bitiyor hoop tekrar bastan :))
burada da cepten ödüyoruz ve takviyeler bayağı pahalıCebimizden ödüyoruz canım.
Daha neleri cepten ödüyoruz camiden gelince yazarım
çok iyi düşünmüşsün aybencim.hep aklımda ben de gitmrk istiyorum ama ayak gitmiyo maalesefHuhu ben geldimmm
Bugun keteme gittim 1 saatin içinde hem memografı hem simir vs testi hem dişçi hemde diyetisyene gittim
Çarşambaya diyetisyenden randevu aldım birde bunu deneyim , beni denetliycek biri lazım. Diyet hakkında Herşeyi bilmek uygulamaya yetmiyor malesef
annem de kabe hurması der yaa :)) dokanmayın yasomaOda bişimi kabe hurması hiç duymadımdı medine hurması olmasın o
hatta içaplarımı bile değişmiştim 2 hafta tutup haftaya gelecektim işte kısmet değilmş kesin gelecem aebenim ölmessem anamın mezarına gitmem lazım mezar çökmüştü bu sene yeniden yaptırdım ama birisine rica ettim yaptırdı resmini attı ama gidip bakmam lazım.
aynen öyle :) menüyü okuyunca direk bugün paçacıya gideyim diyorumHer zamanki gibi
Canımı paça istetiyon saram
her yerin kokoreci yenmez yaso.hele ki sokak kokoreçcisinden falan uzak dur.çok bilindik marka olmuş yerde yemek lazım kokoreciinşallah ama ben kokoreç yiyememki ankara simidi al yeter bana onun içindeki baharatlar bana çok dokunuyor bir kere denedim yiyemedim
valla sayılır aybencim.benim kv ye bir değil iki yardımcı kadın geliyor ama her ne hikmetse illa bana da yapılacak işi kalıyor.bu cuma da günü var, artık cumaya kadar evi kırklatırKv temizlik spor yerine sayılırmışki
Pazartesi kilon iyi obeztom
Rutin ekmekli menülere dönmüşsün
Menün güzel kuzum afiyet olsun.
yolu siz yapıyorsanız belediye ne is yapıyor?buradakinden farklı bir sistem yürüyor desene.ilginçobezzto
Evimiz tam köşe başında. Ilk taşındık bir tarafın yolu yapıldı, bilmem kaç bin euro. Biz ödedik. 5 sene önce öteki taraf yol yapıldı 5.000 euro, biz ödedik. 2 sene önce tekrar önceki yapılan yol yapıldı, 6.000 küsür euro, biz ödedik. Kar yağar, evimizin bulunduğu kaldırımları biz temizler, tuzlarız. 8 sene önce gece esim kaldırımların karını temizliyor, yatıyor, kar yağmaya devam ediyor. Yaşlı bir kadın evin önünde ayağı kayıp düşüyor, bizim sigorta ödedi. Bugün yara kremi yazdırdım, sigorta karşılamıyor, cepten ödedik. Binanın dibinde yabani oylar büyür, herkes kendi binasının önünü temizler. Her binanın çöp kovası vardır. Olduda doldu yer kalmadı, başkasının çöpüne atamazsın. Ev alıp kirayamı verdin, hoop öde bakalım bilmem kaç bin euro vergisini. Daha aklıma bişey gelmiyor, geldikçe yazarım
patatesleri yemeyeydin iyiydi kuzum.neyse , afiyet olsunMenum:
Sahur:
2 yumurtadan omlet
Avuc ici peynir
1 bardak cay
2 dilim kepekli ekmek
Iftar:
1 kase tavuk corba
1 tavuk but
1 kase salata
4 dilim patates ( parmak dilim)
Daha sonra 3 bardak siyah cay
Su 1 bucuk anca ictim, az biliyorum ama nedense icemedim
Spor yok
obezzto
gezegenfeza
o dedigin ilaçların hepsini burada devlet karşılıyo.e ne duruyosunuz o zaman gelin buraya :)Bizim standart ilaçlar 5 euro
Benim troid ılacim 5,49
Burun spreyi gibi basit ilaçlar 5 den aşağı
Kullandığım vitamin takviyelerinide eczaneden alırsam daha pahalı, ben dm den yada rossman dan alıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?