hatta içaplarımı bile değişmiştim 2 hafta tutup haftaya gelecektim işte kısmet değilmş kesin gelecem aebenim ölmessem anamın mezarına gitmem lazım mezar çökmüştü bu sene yeniden yaptırdım ama birisine rica ettim yaptırdı resmini attı ama gidip bakmam lazım.
müge anlıyı izleyen varmı?
amin allah razı olsun canımAllah annene rahmet etsin mekanı cennet olsun canım
Allah rahmet eylesinhatta içaplarımı bile değişmiştim 2 hafta tutup haftaya gelecektim işte kısmet değilmş kesin gelecem aebenim ölmessem anamın mezarına gitmem lazım mezar çökmüştü bu sene yeniden yaptırdım ama birisine rica ettim yaptırdı resmini attı ama gidip bakmam lazım.
allah razı olsun canımAllah rahmet eylesin
bir kadın var benim çalıştığım hastanede normal doğum yapmış kadın öğretmen ama doğum sonrası kanama olmuş ve bitkisel hayata girmiş hastane 2 trilyon ödemiş annesi bakıyormuş para gelince koca kaçırmış kadını.
Bugün gördüm o konuyu öyleymişbir kadın var benim çalıştığım hastanede normal doğum yapmış kadın öğretmen ama doğum sonrası kanama olmuş ve bitkisel hayata girmiş hastane 2 trilyon ödemiş annesi bakıyormuş para gelince koca kaçırmış kadını.
Adam üstelik vermiyor kadını birde kadın seviyormuş eski eşini ve çocuklarını ona baktıracakmış.annesi tek kızımı ver para senin olsun diyor .bakıcı parasında alıyormuş.Töbe töbe daha neler duyacaz
Kadın doktoruna yolladıdiğer durum?
Evet valla insanlıktan çıkıyorum bu zamanlarda. Karnım davul gibi şu an. Gelse de rahatlasam.Yanlız değilsinki fulyam geçen hafta bende öyleydim şükür regl geçti iştahta insan kıvamına indi
Tebrikler
seaBahARΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝYöneticiEditor
yasom7272 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Nisan / 5
Mayıs / 2,3
Haziran / 2,6
Temmuz / 2,4
Ağustos / 1,1
2015 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 13,4 KİLO
Temmuz / -8,4
Ağustos / 5
Eylül / 1
Ekim / 2,2
Kasım / 1,2
2018 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 1 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (406. Etap) ( 80,0 )
Bitiş Kilosu (596. Etap) ( 65,6 )
Verilen Toplam Kilo ( 14,4 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 18,00% )
Toplam Süre ( 37 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,49% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 389 )
Bilgi:
Sevgili yasom7272 23 Mart 2015 tarihinde (406. etap) deneme sürecine alınmış ve 408. Etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
16 Kasım 2018 tarihinde (596. etap) toplam 14,4 kilo vererek ve 65 kilo olan hedefini 96% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece üyesi olduğu 10. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız 428. ve 581. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.
Amin canım inşallah.Allah şifa versin
Aminbütün ölmüşlerimiz allah rahmet etsin bu gece hürmetine günahlarını bağışlasın inşallah.
Kan değerlerim güzel çıkmış. Gece bacaklarım kaşınıyordu , alerjik bir durum yokmuş. Arada kanamam oluyordu, meselâ geçen hafta 2 gün, bu hafta 2 gün gibi, bayan doktoruna git dedi, menapoza yaklaşıyorsun ondan olabilir dedi. Belimdede önemli bişey yokmuş, zaten azalmıştıDoktormu diyor
Yav sizin memleket bi işe yaramaz dönün Türkiye'ye
Uyanamıyorumki izlemek istiyorum aslında. Önemli birseymi varmüge anlıyı izleyen varmı?
Kimm bonusmu gerçektenmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?