Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Fena olmamış menün gezegenim .

Başka bardak yokmu camide yaf

Günaydın herkese . Sinav yapıyorm An itibariyle öğrencilerı. Yoğunluk ve benim kilo artı durumum devam ediyör. istersem birakirim yemem sanıyordum ama öyle olmuo . Şu ara ne bulsam yiyorum. Bakalım kendime biraz daha zaman tanıyorum

Belediyenin bişey yaptığı yok. Bu sene gel gez, 10 sene sonra gel yine aynı manzara. Türkiye ye her gidişimde değişmiş, güzelleşmiş görüyoruz. Şimdiki oturduğum ev 98 yaşında, savaş görmüş geçirmiş, elini yüzünü boyadık, yeni gibi oldu. Duvarlar yarım metre.
Başka ev alıp kiraya verdik, vergi dairesi her sene tepemize çöküyor, senmisin cebine para koyacak olan, sağ cebine koyduğunu sol cebimden geri alıyor, vergiler çok yüksek. Eşim vergiyi düşürmek için kiradaki eve tamirat açıyor, öylede böylede para gidecek bari evin değeri artsın diyor.
Haa bak şuda var, krediyle ev aldıysan 10 sene o evi satamazsın, satarsan paranın % 40 ını alıyorlar. Toplu para zaten yok, o şekilde hiç alamazsın.
Çöpleri kaç parçaya ayırırız. Plastikler ayrı, kâğıt çöpü ayrı, cam çöpü ayrı, pil çöpü ayrı, yemek artıkları ayrı. Kalan çöpler ayrı. Çöplerimizi çarşamba akşam yol üstüne çekeriz, perşembe sabah çöp arabası gelip alır. Bu hafta kağıt çöpü ve normal çöpler gidecek, haftaya yemek çöpü ve plastikler. Anladığın üzere burda çöpler 2 haftada bir gider. Yazın yemek çöpü kurtlanır ve yemek çöpüne çöp poşetiyle atmak yasak. Medenî almanya işte, ya kağıt çöp poşetine Atacan, yada plastik poşeti yırtıp içindekileri boşaltacan. Üst kattaki kiracı poşetle atmış, çöpün üstüne ihtar yazıp asmışlar ve götürmemişler. Allah 'tan havalar soğuk yoksa kurtlanırdı.

Memleketimiz bi tane
Valla öyle, yinede kıymetini bilmiyorlar. Burda 1 köprü var, küçücük bişey. Gidiş geliş oldumu dayanmaz diye köprünün bir tarafını trafiğe kapattılar, trafik lambası koydular. Önce bir taraf geçiyor sonra öteki taraf. Sonrada gelsin uzun kuyruklar. Tamir edip iki yönlü açmıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…