Geçmiş olsun ayşem bu seferde şifayımı kaptın bakimm
Memleketimiz bi taneBizim standart ilaçlar 5 euro
Benim troid ılacim 5,49
Burun spreyi gibi basit ilaçlar 5 den aşağı
Kullandığım vitamin takviyelerinide eczaneden alırsam daha pahalı, ben dm den yada rossman dan alıyorum.
O onlukları çabuk bozdur bonuscan
Gayretlerim dondu. Tüp bitti gazım yok ihtilal yaptılar bana diyet kara borsa :)
Kaç yıl sonra verdiğim 18 kilonun onluğunu geri aldım.
Fena olmamış menün gezegenimSabah
2 yumurta sarısı (haşlama)
1 dilim peynir
5 kuru erik
3 ceviz
1 domates
Maydanoz, nane, dereotu
Akşam
Ton balıklı salata
5 çubuk paneli balık (hazır ama fırınlanmış)
4 medine hurması
1 incir, 1 kuru kayısı (camide ikram ettiler)
Spor yok
Su yarım lt ( bardağım kırıldı içemedim)
6 kupa çay
2 kupa kahve
Teşekkür ederimGeçmiş olsun ayşem bu seferde şifayımı kaptın bakimm.
Günaydın ablam havalàr soğudu iyice hareket azaldı. Ben de mi ugrasam şu spor salonuna.Günaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım güzel bir gün dileğiyle
CÇok şükür spor salonuna bir hafta aradan sonra geldim
Kek gofret haaaagünaydın dün oruçluydum.
dün;
akşam ; balık,salata,mancar bi kaç çatal.çay yanındada bir parça kek ve küçük gofret yedim
Ay abla. Senin adın ayben miymis. Hele diom à eben ne demekGeçmiş olsun ayşem bu seferde şifayımı kaptın bakimm.
çok değil ama gerçekten frenledım kendımıKek gofret haaaa
Geçmiş olsun kaptanım
Yok verom o nerden çıktı kızAy abla. Senin adın ayben miymis. Hele diom à eben ne demek
Belediyenin bişey yaptığı yok. Bu sene gel gez, 10 sene sonra gel yine aynı manzara. Türkiye ye her gidişimde değişmiş, güzelleşmiş görüyoruz. Şimdiki oturduğum ev 98 yaşında, savaş görmüş geçirmiş, elini yüzünü boyadık, yeni gibi oldu. Duvarlar yarım metre.burada da cepten ödüyoruz ve takviyeler bayağı pahalı
çok iyi düşünmüşsün aybencim.hep aklımda ben de gitmrk istiyorum ama ayak gitmiyo maalesef
annem de kabe hurması der yaa :)) dokanmayın yasoma
annenin mezarına uzak olmak bile kötüdür yasom
aynen öyle :) menüyü okuyunca direk bugün paçacıya gideyim diyorum
her yerin kokoreci yenmez yaso.hele ki sokak kokoreçcisinden falan uzak dur.çok bilindik marka olmuş yerde yemek lazım kokoreci
valla sayılır aybencim.benim kv ye bir değil iki yardımcı kadın geliyor ama her ne hikmetse illa bana da yapılacak işi kalıyor.bu cuma da günü var, artık cumaya kadar evi kırklatır
yolu siz yapıyorsanız belediye ne is yapıyor?buradakinden farklı bir sistem yürüyor desene.ilginç
patatesleri yemeyeydin iyiydi kuzum.neyse , afiyet olsun
o dedigin ilaçların hepsini burada devlet karşılıyo.e ne duruyosunuz o zaman gelin buraya :)
Valla öyle, yinede kıymetini bilmiyorlar. Burda 1 köprü var, küçücük bişey. Gidiş geliş oldumu dayanmaz diye köprünün bir tarafını trafiğe kapattılar, trafik lambası koydular. Önce bir taraf geçiyor sonra öteki taraf. Sonrada gelsin uzun kuyruklar. Tamir edip iki yönlü açmıyorlarMemleketimiz bi tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?