- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Yok yaa bardak çok, benimki yarım lt ydi. 1 lt lik var onu çıkardım, çok ağır, kaldırmaya eriniyomFena olmamış menün gezegenim.
Başka bardak yokmu camide yaf
Allah kabul etsin, ben tutamadımgünaydın dün oruçluydum.
dün;
akşam ; balık,salata,mancar bi kaç çatal.çay yanındada bir parça kek ve küçük gofret yedim
Ay ben okurken yoruldum. Bilmiyorum herkes Avrupa diye çok övüyor ama memleketimiz bir tane. Allah yardimciniz olsun gurbette yaşamak zor.Belediyenin bişey yaptığı yok. Bu sene gel gez, 10 sene sonra gel yine aynı manzara. Türkiye ye her gidişimde değişmiş, güzelleşmiş görüyoruz. Şimdiki oturduğum ev 98 yaşında, savaş görmüş geçirmiş, elini yüzünü boyadık, yeni gibi oldu. Duvarlar yarım metre.
Başka ev alıp kiraya verdik, vergi dairesi her sene tepemize çöküyor, senmisin cebine para koyacak olan, sağ cebine koyduğunu sol cebimden geri alıyor, vergiler çok yüksek. Eşim vergiyi düşürmek için kiradaki eve tamirat açıyor, öylede böylede para gidecek bari evin değeri artsın diyor.
Haa bak şuda var, krediyle ev aldıysan 10 sene o evi satamazsın, satarsan paranın % 40 ını alıyorlar. Toplu para zaten yok, o şekilde hiç alamazsın.
Çöpleri kaç parçaya ayırırız. Plastikler ayrı, kâğıt çöpü ayrı, cam çöpü ayrı, pil çöpü ayrı, yemek artıkları ayrı. Kalan çöpler ayrı. Çöplerimizi çarşamba akşam yol üstüne çekeriz, perşembe sabah çöp arabası gelip alır. Bu hafta kağıt çöpü ve normal çöpler gidecek, haftaya yemek çöpü ve plastikler. Anladığın üzere burda çöpler 2 haftada bir gider. Yazın yemek çöpü kurtlanır ve yemek çöpüne çöp poşetiyle atmak yasak. Medenî almanya işte, ya kağıt çöp poşetine Atacan, yada plastik poşeti yırtıp içindekileri boşaltacan. Üst kattaki kiracı poşetle atmış, çöpün üstüne ihtar yazıp asmışlar ve götürmemişler. Allah 'tan havalar soğuk yoksa kurtlanırdı.
Günaydın ablam havalàr soğudu iyice hareket azaldı. Ben de mi ugrasam şu spor salonuna.
Öyle canım.Ben de meju
Ay ben okurken yoruldum. Bilmiyorum herkes Avrupa diye çok övüyor ama memleketimiz bir tane. Allah yardimciniz olsun gurbette yaşamak zor.
Grip sezonu açıldı geçmiş olsun Ayşe abla
Ben 75 e kadar çıkmıştım yüzüm yoktu geri dönmeye şimdi Allaha şükür tekrar rayına girdi
seaBahARΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝYöneticiEditor
yasom7272 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Nisan / 5
Mayıs / 2,3
Haziran / 2,6
Temmuz / 2,4
Ağustos / 1,1
2015 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 13,4 KİLO
Temmuz / -8,4
Ağustos / 5
Eylül / 1
Ekim / 2,2
Kasım / 1,2
2018 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 1 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (406. Etap) ( 80,0 )
Bitiş Kilosu (596. Etap) ( 65,6 )
Verilen Toplam Kilo ( 14,4 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 18,00% )
Toplam Süre ( 37 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,49% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 389 )
Bilgi:
Sevgili yasom7272 23 Mart 2015 tarihinde (406. etap) deneme sürecine alınmış ve 408. Etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
16 Kasım 2018 tarihinde (596. etap) toplam 14,4 kilo vererek ve 65 kilo olan hedefini 96% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece üyesi olduğu 10. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız 428. ve 581. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.
Teskler cnmyasocum tebrikler canım sonuna kadar hakettin
Afiyet olsun yasocumKızlar bugün öğle yemeğinde sebze yok un çorbası ve kıymalı makarna var ve yoğurt kararsız kaldim ne yesem diye uzun zamandır makarna yemedim makarna yiyecem galiba
Spor bildirimi
30 dk koşu bandı
20 dk bisiklet
30 dk kardio
60 tane ip ilk defa bu kadar ip atladim insanlik icin kendim için buybü bir adım bu
gezegenfeza
Spor bildirimi
30 dk koşu bandı
20 dk bisiklet
30 dk kardio
60 tane ip ilk defa bu kadar ip atladim insanlik icin kendim için buybü bir adım bu
gezegenfeza
Kızlar bugün öğle yemeğinde sebze yok un çorbası ve kıymalı makarna var ve yoğurt kararsız kaldim ne yesem diye uzun zamandır makarna yemedim makarna yiyecem galiba
Geçmiş olsun canım
Tebrik ediyorum canım
bencede makarna ve yoğurt ye canım afiyet şifa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?