Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

diyetisyenden geldim bu hafta bir kilo vermişim hepsi yağdan gitmiş ama yarım kiloda ödemim çıktı ben hem haşimatodan dolayı hemde stresten dolayı ödem tutuyorum buna yapacak bişeyim yok o yüzden bu hafta takıma çok fazla katkım olmayabilir kızlar şimdiden söyleyim bu hafta top sizde

Ooo süper sin canım sevindim yağdan verdigine

geçmiş olsun moni

günaydın dün oruçluydum.
dün;
akşam ; balık,salata,mancar bi kaç çatal.çay yanındada bir parça kek ve küçük gofret yedim
mancar ne ola ki? Kek ve gofrete hiç deginmiycem bile

yaa hepten de tü kaka yapmayalım simdi gezegenim.adamlar her şekilde bizden fersah fersah ilerdeler ama ne yaparsalar yapsınlar insanın kendi memleketi gibi olmaz tabii.kuşu altın kafese koy illa vatanım demiş.bizim o çöp ayrıştırma bilincine ulaşmamız bana hayal gibi geliyo ama kurtlanmış çöp ıykk ne kötü.ona da bir çözüm bulmaları gerek, saçma geldi bana

ayy ikeadan almıstım böyle bi tane bardak niyetine.meğersem vazoymuş :)) vazo mazo valla güzel iş görüyo

her hafta mı gidiyosun diyetisyene sara?

Evet canım her hafta gidiyorum

Oyy odev yaptırdım yemekleri ayarladim geldim. Menü yazayım
Sabah 5 kaşık et sote (dünden kalmıştı yumurta yiyemiyorum artık pro olsun diye yedim)
Öğle 1 lahmacun ayran
Ara 1 nar ve sade kahve
Aksam 1 kase kozlenmis patlıcan salatası ve yoğurt(şu anda yiyorum 6dan sonra yemeyi düşünmüyorum inşallah basaririm)
Su 3 litre
Spor 15 dakika eliptik aksama inşallah Leslie de yaparım.

Valla tatlım bizim içimizdeki çürükler olmasa türkiye hepsini sollar. Burda birde haberlerde genellikle Türkiye ve RTE kötülenir. Kendi memleketlerinde olan pisliklerden bahsetmezler. Bizim tv lerde her haltı haber yapıyorlar, onada son verilmesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…