teşekkur ederim.tuttum ama bir de bana sorun kolşumu kaldıramadımAllah kabul etsin, ben tutamadım
Açlık halsizlikmi yaptıteşekkur ederim.tuttum ama bir de bana sorun kolşumu kaldıramadım
Yarım litre var mı
diyetisyenden geldim bu hafta bir kilo vermişim hepsi yağdan gitmiş ama yarım kiloda ödemim çıktı ben hem haşimatodan dolayı hemde stresten dolayı ödem tutuyorum buna yapacak bişeyim yok o yüzden bu hafta takıma çok fazla katkım olmayabilir kızlar şimdiden söyleyim bu hafta top sizde
Ooo süper sin canım sevindim yağdan verdigine
Yarım litreliğim dün kırıldı, bu 1 litreYarım litre var mı
Beğenmediysen bana vernesi süper kız hepsi hepsi bir kilo vermişim
yok canım ben hiç tanımadım rahmetliyi,benim sıkıntım biraz iş biraz özel rabbim refaha çıkarsın inşallahSeninde sıkıntın kayganagillerlemi ilgili özlemim
sen bana ver onu sarıp sarmalayım eskiden ne kilolar verirdim mahvettim metayı tabinesi süper kız hepsi hepsi bir kilo vermişim
geçmiş olsun
mancar ne ola ki? Kek ve gofrete hiç deginmiycem bilegünaydın dün oruçluydum.
dün;
akşam ; balık,salata,mancar bi kaç çatal.çay yanındada bir parça kek ve küçük gofret yedim
yaa hepten de tü kaka yapmayalım simdi gezegenim.adamlar her şekilde bizden fersah fersah ilerdeler ama ne yaparsalar yapsınlar insanın kendi memleketi gibi olmaz tabii.kuşu altın kafese koy illa vatanım demiş.bizim o çöp ayrıştırma bilincine ulaşmamız bana hayal gibi geliyo ama kurtlanmış çöp ıykk ne kötü.ona da bir çözüm bulmaları gerek, saçma geldi banaBelediyenin bişey yaptığı yok. Bu sene gel gez, 10 sene sonra gel yine aynı manzara. Türkiye ye her gidişimde değişmiş, güzelleşmiş görüyoruz. Şimdiki oturduğum ev 98 yaşında, savaş görmüş geçirmiş, elini yüzünü boyadık, yeni gibi oldu. Duvarlar yarım metre.
Başka ev alıp kiraya verdik, vergi dairesi her sene tepemize çöküyor, senmisin cebine para koyacak olan, sağ cebine koyduğunu sol cebimden geri alıyor, vergiler çok yüksek. Eşim vergiyi düşürmek için kiradaki eve tamirat açıyor, öylede böylede para gidecek bari evin değeri artsın diyor.
Haa bak şuda var, krediyle ev aldıysan 10 sene o evi satamazsın, satarsan paranın % 40 ını alıyorlar. Toplu para zaten yok, o şekilde hiç alamazsın.
Çöpleri kaç parçaya ayırırız. Plastikler ayrı, kâğıt çöpü ayrı, cam çöpü ayrı, pil çöpü ayrı, yemek artıkları ayrı. Kalan çöpler ayrı. Çöplerimizi çarşamba akşam yol üstüne çekeriz, perşembe sabah çöp arabası gelip alır. Bu hafta kağıt çöpü ve normal çöpler gidecek, haftaya yemek çöpü ve plastikler. Anladığın üzere burda çöpler 2 haftada bir gider. Yazın yemek çöpü kurtlanır ve yemek çöpüne çöp poşetiyle atmak yasak. Medenî almanya işte, ya kağıt çöp poşetine Atacan, yada plastik poşeti yırtıp içindekileri boşaltacan. Üst kattaki kiracı poşetle atmış, çöpün üstüne ihtar yazıp asmışlar ve götürmemişler. Allah 'tan havalar soğuk yoksa kurtlanırdı.
ayy ikeadan almıstım böyle bi tane bardak niyetine.meğersem vazoymuş :)) vazo mazo valla güzel iş görüyo
her hafta mı gidiyosun diyetisyene sara?diyetisyenden geldim bu hafta bir kilo vermişim hepsi yağdan gitmiş ama yarım kiloda ödemim çıktı ben hem haşimatodan dolayı hemde stresten dolayı ödem tutuyorum buna yapacak bişeyim yok o yüzden bu hafta takıma çok fazla katkım olmayabilir kızlar şimdiden söyleyim bu hafta top sizde
geçmiş olsunmoni
mancar ne ola ki? Kek ve gofrete hiç deginmiycem bile
yaa hepten de tü kaka yapmayalım simdi gezegenim.adamlar her şekilde bizden fersah fersah ilerdeler ama ne yaparsalar yapsınlar insanın kendi memleketi gibi olmaz tabii.kuşu altın kafese koy illa vatanım demiş.bizim o çöp ayrıştırma bilincine ulaşmamız bana hayal gibi geliyo ama kurtlanmış çöp ıykk ne kötü.ona da bir çözüm bulmaları gerek, saçma geldi bana
ayy ikeadan almıstım böyle bi tane bardak niyetine.meğersem vazoymuş :)) vazo mazo valla güzel iş görüyo
her hafta mı gidiyosun diyetisyene sara?
Evet öyle malesef, az önce aklıma geldi. Mağazalarda, marketlerde poşetlerde paralımoni kaptanım çok geçmiş olsun havalara dikkat etmek lazım
gezegenfeza o ne öyle memleketimin gözünü seveyim,abartmışlar resmen
Valla tatlım bizim içimizdeki çürükler olmasa türkiye hepsini sollar. Burda birde haberlerde genellikle Türkiye ve RTE kötülenir. Kendi memleketlerinde olan pisliklerden bahsetmezler. Bizim tv lerde her haltı haber yapıyorlar, onada son verilmesi lazımgeçmiş olsunmoni
mancar ne ola ki? Kek ve gofrete hiç deginmiycem bile
yaa hepten de tü kaka yapmayalım simdi gezegenim.adamlar her şekilde bizden fersah fersah ilerdeler ama ne yaparsalar yapsınlar insanın kendi memleketi gibi olmaz tabii.kuşu altın kafese koy illa vatanım demiş.bizim o çöp ayrıştırma bilincine ulaşmamız bana hayal gibi geliyo ama kurtlanmış çöp ıykk ne kötü.ona da bir çözüm bulmaları gerek, saçma geldi bana
her hafta mı gidiyosun diyetisyene sara?
Geçmiş olsun canım, kendine iyi bakKızlar sabahtan beri halsızım ne yaptıysam ayıklamadım kızım gelsin onu doyurup uyuyacağım sanırım akşam yemeği yiyem yarın menümü yazarım
Evet öyle malesef, az önce aklıma geldi. Mağazalarda, marketlerde poşetlerde paralı
Burada da artık paralıkv'dem cok sasirmisti parali posetlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?