Hollanda daha beter tam bir vergi, somurucu ulkeBelediyenin bişey yaptığı yok. Bu sene gel gez, 10 sene sonra gel yine aynı manzara. Türkiye ye her gidişimde değişmiş, güzelleşmiş görüyoruz. Şimdiki oturduğum ev 98 yaşında, savaş görmüş geçirmiş, elini yüzünü boyadık, yeni gibi oldu. Duvarlar yarım metre.
Başka ev alıp kiraya verdik, vergi dairesi her sene tepemize çöküyor, senmisin cebine para koyacak olan, sağ cebine koyduğunu sol cebimden geri alıyor, vergiler çok yüksek. Eşim vergiyi düşürmek için kiradaki eve tamirat açıyor, öylede böylede para gidecek bari evin değeri artsın diyor.
Haa bak şuda var, krediyle ev aldıysan 10 sene o evi satamazsın, satarsan paranın % 40 ını alıyorlar. Toplu para zaten yok, o şekilde hiç alamazsın.
Çöpleri kaç parçaya ayırırız. Plastikler ayrı, kâğıt çöpü ayrı, cam çöpü ayrı, pil çöpü ayrı, yemek artıkları ayrı. Kalan çöpler ayrı. Çöplerimizi çarşamba akşam yol üstüne çekeriz, perşembe sabah çöp arabası gelip alır. Bu hafta kağıt çöpü ve normal çöpler gidecek, haftaya yemek çöpü ve plastikler. Anladığın üzere burda çöpler 2 haftada bir gider. Yazın yemek çöpü kurtlanır ve yemek çöpüne çöp poşetiyle atmak yasak. Medenî almanya işte, ya kağıt çöp poşetine Atacan, yada plastik poşeti yırtıp içindekileri boşaltacan. Üst kattaki kiracı poşetle atmış, çöpün üstüne ihtar yazıp asmışlar ve götürmemişler. Allah 'tan havalar soğuk yoksa kurtlanırdı.
Menümü yazayım
Sabah
Bir bardak ceviz suyu ve ceviz
Bir kase paça çorbası
Öğle
Bir kepçe ezo gelin çorbası
Bir porsiyon et köfte
Salata
Ayran
Ara
Üç tane çiğ kaju
Üç tane çiğ badem
Üç tane çiğ fındık
Üç tane kuru üzüm
Bir bardak bamya çiçeği çayı
Akşam
Bir tabak ıspanak çorbası (bulgurlu)
Bir tabak yumurtalı pırasa
Su 2 litre spor yarım saat yürüyüş
aeben yasom7272 Antepia27 gezegenfeza
Kızlar lütfen yorum bekliyorum
Teşekkür ederim
Sorma kuzum fena grip oldum, bir aydır evdeyim neredeyse ama yine de geldi beni buldu.
nesi süper kız hepsi hepsi bir kilo vermişim
Menümü yazayım
Sabah
Bir bardak ceviz suyu ve ceviz
Bir kase paça çorbası
Öğle
Bir kepçe ezo gelin çorbası
Bir porsiyon et köfte
Salata
Ayran
Ara
Üç tane çiğ kaju
Üç tane çiğ badem
Üç tane çiğ fındık
Üç tane kuru üzüm
Bir bardak bamya çiçeği çayı
Akşam
Bir tabak ıspanak çorbası (bulgurlu)
Bir tabak yumurtalı pırasa
Su 2 litre spor yarım saat yürüyüş
aeben yasom7272 Antepia27 gezegenfeza
Kızlar lütfen yorum bekliyorum
Yaa demişsin ya hepsini yağdan verdim ondan dedim 1 kilo yağı beğenmiyonmu yağın kilosu kaç para
Bugün platese yapmadı mı canım sporun az geldi menune uyulmusmus kutlarım canım
sabah 08.40
1,5 kk peynir
7 zeytin
domates biber
1 ceviz
1,5 ekmek kadar tb yufka
öğlen 12.45
1 adana kebap
salata, antep ezme
2 yk bulgur pilavı
1,5 dilim ekmek kadar lavaş
ara 1 dilim ayva
akşam 19.30
4 yk karalahana yemeği
cacık
1,5 dilim ekmek kadar yufka
biraz kabak tatlısı
yatana kadar 1,5 lt su
20+20= 40 dk tempolu yürüyüşaeben gezegenfeza
saol saracım. aslında bana fazla bunlar. diyete de uygun değil ama bu ara maalesef böyle oldu.Menün güzel Fulyacım afiyet şifa olsun
Slm kızlar bugün niye az katılım olmus nerde herkes gene kuma gömmüş kafasını herkes nerdesiniz bakimm
Bende menümü yazayim geç olmus geldim isten mutfağa girdim yemek bulaşık makinesi bosalttim yemek yedim çamaşır katladım bir baktim 7 olmuş haydi spor vs vs bu saat
Sabah
Tb ekmeği şu kinao ve chi tohumlu sandiviç ekmeğiyle tost 1yumurta 4 zeytin koz kirmizi biber
Öğlen
4 kasik kıymalı makarna yogurt
Ikindi sütlü kahve
Akşam ıspanak yemeği ve yoğurt
30 dakka lesli 2 lt su
sara aeben gezegenfeza
saol saracım. aslında bana fazla bunlar. diyete de uygun değil ama bu ara maalesef böyle oldu.
Aynen katiliyorumBuranın demirbaşı benim heralde hasta bile olsam menümü kilomu bildiriyorum ama herkeste aynı hassasiyeti görmeyince üzülüyorum takım olmamızın ne manası kalıyor o zaman bütün takımlar bile başarımızı kıskanırken bizim böyle dağılmamız hiç hoş değil
sara_28 canim sen niye beğenmedin 1 kiloyu kilon azaldikca kili vermekde yavaşlayacak buna alışman lazim bir ikincisi artık serbest gunlerin var menün dolu dolu o yuzden 1 kiloyu küçümseme canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?