Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Saracim afiyet olsun bu hafta kahvaltı serbest mi yoksa senmi çorba istedin gerçi bugün diyetisyen günün dünde icince merak ettim canim bu hafta liste değişmesi sanirsam.

Saracim afiyet olsun bu hafta kahvaltı serbest mi yoksa senmi çorba istedin gerçi bugün diyetisyen günün dünde icince merak ettim canim bu hafta liste değişmesi sanirsam.

Yok canım kahvaltı serbest değil benimki evsizlikten sabah uyanıyorum ev buz gibi ancak troit ilacımı içip giyinip evden çıkıyorum kahvaltı içinde gidip çorba içmek cazip geliyor evime geçince düzenimi oturtacam ama yarın erken uyanırsam ve takatim olursa yumurtamı falan haşlayacam hergün hergün çorbada olmuyor farkındayım

Listemde değişmedi bu haftada aynı liste canım

Fulyacim biliyom doymuyorsun ama biraz ķorbonu azalırsan kilo vermekde kolaylaşacak. Akşam tatlı nirden cikti bu arada yemeseydin keske

Busracim aksam yemegiyle gunu dengelemissin afiyet olsun ama sabah yumurta yiyemiyorsan 2 cesit dolu dolu peynir yiyebilirsin canim bol yesilikle ckk fazla protein yemek bobrekleri yorar acikcasi ben protein diyetlerini cokta sevmiyorum sadece kolay kilo verirsin ama böbreğini karaciğerini yorarsın.

Sen bu hafta eğer kaçamak yapmazsan obezim inşallah 1.5 kilo verecen bu tempoyla

Bişey itiraf edeyim bendede bir tatlı isteği var ama 1 tane hurmayla bastiriyom öyle baklava falan istemiyom yada sabah tahin pekmez bir kaşık yesem istiyom hafta sonuna kadar yemeyecem ama hafta sonu tahin pekmez yapıp bir kaşık yemeği dusunuyom.

Karışık kuruyemişin içinde var birkaç tane. Ayriyetten satıldığını görmedim
Ben nasıl bişey onu bile bilmiyom bacim biz köyde yasiyoz evimin altında migros vardi taşındım 1 sene sonra kapandı diğer marketlerdede yok aradim sonra netten isteyim dedim üşendim ama 10 km uzaktaki ilçede var gidersem alacam

Pamukprncess pamuğum ne yapiyon özledik seni don aramıza artık. Menü yazmaz oldun.
Kalp kalbe karşı tatlım ben bu ara çok isteksizim tam sizi ozleidm geldim sen yazdın :) diyet çok kötü gidiyor bugün menü yazıp (vasat olsa da) spor yapacağım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…