Saracim afiyet olsun bu hafta kahvaltı serbest mi yoksa senmi çorba istedin gerçi bugün diyetisyen günün dünde icince merak ettim canim bu hafta liste değişmesi sanirsam.Menümü yazayım
Sabah
Bir bardak ceviz suyu ve ceviz
Bir kase paça çorbası
Öğle
Bir kepçe ezo gelin çorbası
Bir porsiyon et köfte
Salata
Ayran
Ara
Üç tane çiğ kaju
Üç tane çiğ badem
Üç tane çiğ fındık
Üç tane kuru üzüm
Bir bardak bamya çiçeği çayı
Akşam
Bir tabak ıspanak çorbası (bulgurlu)
Bir tabak yumurtalı pırasa
Su 2 litre spor yarım saat yürüyüş
@aebenyasom7272 @Antepia27 gezegenfeza
Kızlar lütfen yorum bekliyorum
Bugün hiç halim yok, yarı uyur yarı uyanık 2 saat yatmışımSlm kızlar bugün niye az katılım olmus nerde herkes gene kuma gömmüş kafasını herkes nerdesiniz bakimm
Saracim afiyet olsun bu hafta kahvaltı serbest mi yoksa senmi çorba istedin gerçi bugün diyetisyen günün dünde icince merak ettim canim bu hafta liste değişmesi sanirsam.
Fulyacim biliyom doymuyorsun ama biraz ķorbonu azalırsan kilo vermekde kolaylaşacak. Akşam tatlı nirden cikti bu arada yemeseydin keskesabah 08.40
1,5 kk peynir
7 zeytin
domates biber
1 ceviz
1,5 ekmek kadar tb yufka
öğlen 12.45
1 adana kebap
salata, antep ezme
2 yk bulgur pilavı
1,5 dilim ekmek kadar lavaş
ara 1 dilim ayva
akşam 19.30
4 yk karalahana yemeği
cacık
1,5 dilim ekmek kadar yufka
biraz kabak tatlısı
yatana kadar 1,5 lt su
20+20= 40 dk tempolu yürüyüş @aebengezegenfeza
Bugün hiç halim yok, yarı uyur yarı uyanık 2 saat yatmışım
Tembel tenekeBugün hiç halim yok, yarı uyur yarı uyanık 2 saat yatmışım
Ha saracim sizin orda migros vardır brezilya cevizi al en fazla selenyum onda varmış bizim için selenyum önemli bende gidersem alaçam burda yok migros o yuzden alamadim.
Grip belirtisi yok, bilemedim niye böyle. Birde acaip canım tatlı istiyorGeçmiş olsun canım grip olmayasın bende bugün halsizim
Grip belirtisi yok, bilemedim niye böyle. Birde acaip canım tatlı istiyor
Onu ben dedim kendimeTembel tenekedun dr sana turp gibisin dedi
Busracim aksam yemegiyle gunu dengelemissin afiyet olsun ama sabah yumurta yiyemiyorsan 2 cesit dolu dolu peynir yiyebilirsin canim bol yesilikle ckk fazla protein yemek bobrekleri yorar acikcasi ben protein diyetlerini cokta sevmiyorum sadece kolay kilo verirsin ama böbreğini karaciğerini yorarsın.Oyy odev yaptırdım yemekleri ayarladim geldim. Menü yazayım
Sabah 5 kaşık et sote (dünden kalmıştı yumurta yiyemiyorum artık pro olsun diye yedim)
Öğle 1 lahmacun ayran
Ara 1 nar ve sade kahve
Aksam 1 kase kozlenmis patlıcan salatası ve yoğurt(şu anda yiyorum 6dan sonra yemeyi düşünmüyorum inşallah basaririm)
Su 3 litre
Spor 15 dakika eliptik aksama inşallah Leslie de yaparım.
Yağlı evet hiç yemedim ama 1 avuç yemeyecek 3 4 en fazlaOnu ben dedim kendime
Brezilya cevizi ne ise yarıyor? Şimdi baktım çok yağlı bi yemiş
Sen bu hafta eğer kaçamak yapmazsan obezim inşallah 1.5 kilo verecen bu tempoylaBugünkü menüm
Sabah 09.00: peynir, zeytin, domates, salatalık, bir dilim ekmek
Ara: yarım ayva
Öğle: ton balıklı salata
Ara: beş fındık, beş kaju
Akşam 18.00
Yumurtalı ıspanak, yoğurt, bir dilim ekmek
Su: 2 litre
Spor:yok @aeben
Karışık kuruyemişin içinde var birkaç tane. Ayriyetten satıldığını görmedimYağlı evet hiç yemedim ama 1 avuç yemeyecek 3 4 en fazla
Yağlı evet hiç yemedim ama 1 avuç yemeyecek 3 4 en fazla
Ben nasıl bişey onu bile bilmiyom bacimKarışık kuruyemişin içinde var birkaç tane. Ayriyetten satıldığını görmedim
Kalp kalbe karşı tatlım ben bu ara çok isteksizim tam sizi ozleidm geldim sen yazdın :) diyet çok kötü gidiyor bugün menü yazıp (vasat olsa da) spor yapacağım canımPamukprncess pamuğum ne yapiyon özledik seni don aramıza artık. Menü yazmaz oldun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?