Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sabah TK yağ çökelek , üç dilim den az fazla ekmek bir omlet, çk reçel , iki kk peynir
Öğlen 1 lahmacun
Akşam iki kaşık makarna
Su 2 lt spor 30 dk pump it up evinizinmimari gezegenfeza
Evet pamuğum bazen insanın modu düşüyor biliyorum ama kalkıp yeniden yeniden denemekten vazgeçmeyin cok gencsiniz hayatinizi kilolarla gecirmeyin ben o gunlerime cok uzuluyorum.

Teşekkür ederim yorumun için ablacim. Dikkat edicem inşa lah yarın öyle yapayım

Sabah
2 yumurta sarısı
1 domates
1 dilimden az peynir
3 çubuk balik(hazır fırınlanmış)
2 ceviz
5 kuru erik
Öğle
5, 6 parça beyti kebap
Akşam
1 elma
1 ayva
Biraz musli, 2 kaşık yoğurtla meyva salatası
2 avuç kuruyemiş

Su 2 lt olur
Spor yok
Halim yok

Bir dilimde cız öğle yemeğinden az önce

Biraz önce spor yeni bitmiştiki oğlum aradi bana diyo anne sana hayranım hergun spor yapiyon bikmiyonmu dedi sonra daha fazla zayıflama anne gibi olmuyon anne dediğin acik kilolu olur dedi epey güldük. çocuğum alışmış şişman anneye zayıf görünce tuhafına gidiyor.

Annen mankin olacak deseydin

Kiz sabah balıkmi yidin hay maşallah afiyet olsun gezegenim menün iyi.

Listede olup menü vermeyenleri ifşa edecem bundan sonra herkes kuralları kabul edip listeye giriyor çok önemli bir mazeretleri yoksa rica ediyom herkes menüsünü yazsin.
Evet liste işi ciddi iş girerken şartlar sunuluyor kabul ederek giriliyor .
Birde birsürü yeni arkadaşlar gelmişti denemeye nereye kaybolulorlar

Bi ara moni yapıyordu menü vermeyen listesi bence günlük yapılabilir ama bunun için gönüllü lazım.

Kimse yazmamış bugün bende geldim dedim gelenler beni okusun bari aklıma geleni yaziyom

Şahsım adına menü yazmıyorum çünki diyet yapmıyorum bu günlerde . Yarın diyetisyene gideceğim için birde gün ,sohbet hep bu haftaya geldi relax takıldım . Listem yok yani

Abla diyeceğiniz bana dediydim hepsi kacti

Ha diyeceksiniz ki sen kimsin ? Bunu istiyon açıkçası burasi sanalda olsa güzel dostlukların kurulduğu çıkarsız sevgilerin olduğu ve aynı dertten muzdarip arkadaşlarız ve hepsinin zayıflamasını cani gönülden istediğim içindir.yoksa ben kimim ki zorlayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…