- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
Evet pamuğum bazen insanın modu düşüyor biliyorum ama kalkıp yeniden yeniden denemekten vazgeçmeyin cok gencsiniz hayatinizi kilolarla gecirmeyin ben o gunlerime cok uzuluyorum.Sabah TK yağ çökelek , üç dilim den az fazla ekmek bir omlet, çk reçel , iki kk peynir
Öğlen 1 lahmacun
Akşam iki kaşık makarna
Su 2 lt spor 30 dk pump it upevinizinmimari gezegenfeza
Teşekkür ederim yorumun için ablacim. Dikkat edicem inşa lah yarın öyle yapayımBusracim aksam yemegiyle gunu dengelemissin afiyet olsun ama sabah yumurta yiyemiyorsan 2 cesit dolu dolu peynir yiyebilirsin canim bol yesilikle ckk fazla protein yemek bobrekleri yorar acikcasi ben protein diyetlerini cokta sevmiyorum sadece kolay kilo verirsin ama böbreğini karaciğerini yorarsın.
Biraz önce spor yeni bitmiştiki oğlum aradi bana diyo anne sana hayranım hergun spor yapiyon bikmiyonmu dedi sonra daha fazla zayıflama anne gibi olmuyon anne dediğin acik kilolu olur dedi epey güldük.çocuğum alışmış şişman anneye zayıf görünce tuhafına gidiyor.
Kiz sabah balıkmi yidin hay maşallah afiyet olsun gezegenim menün iyi.Sabah
2 yumurta sarısı
1 domates
1 dilimden az peynir
3 çubuk balik(hazır fırınlanmış)
2 ceviz
5 kuru erik
Öğle
5, 6 parça beyti kebap
Akşam
1 elma
1 ayva
Biraz musli, 2 kaşık yoğurtla meyva salatası
2 avuç kuruyemiş
Su 2 lt olur
Spor yok
Halim yok
Bir dilimde cız öğle yemeğinden az önce
Adam 187 100kilo yanında çocuk gibi kaliyomAnnen mankin olacak deseydin
Biraz önce spor yeni bitmiştiki oğlum aradi bana diyo anne sana hayranım hergun spor yapiyon bikmiyonmu dedi sonra daha fazla zayıflama anne gibi olmuyon anne dediğin acik kilolu olur dedi epey güldük.çocuğum alışmış şişman anneye zayıf görünce tuhafına gidiyor.
Kimse yazmamış bugün bende geldim dedim gelenler beni okusun bariİyi geceler
Naparsınız nönetti bacılar
Evet liste işi ciddi iş girerken şartlar sunuluyor kabul ederek giriliyor .Listede olup menü vermeyenleri ifşa edecem bundan sonraherkes kuralları kabul edip listeye giriyor çok önemli bir mazeretleri yoksa rica ediyom herkes menüsünü yazsin.
Kimse yazmamış bugün bende geldim dedim gelenler beni okusun bariaklıma geleni yaziyom
Abla diyeceğiniz bana dediydim hepsi kactiEvet liste işi ciddi iş girerken şartlar sunuluyor kabul ederek giriliyor .
Birde birsürü yeni arkadaşlar gelmişti denemeye nereye kaybolulorlar
Bi ara moni yapıyordu menü vermeyen listesi bence günlük yapılabilir ama bunun için gönüllü lazım.
evet öyle canım yaa valla ben de üzülüyom. annem yapmış. tatlı krizim tuttu biraz yedim. daha yok ama.Fulyacim biliyom doymuyorsun ama biraz ķorbonu azalırsan kilo vermekde kolaylaşacak. Akşam tatlı nirden cikti bu arada yemeseydin keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?