Heee 1 kilo yağ dört paket sana yağı eder dimi
Bugün çok halsizim canım gripmi oluyorum ne o yüzden başka spor yapamadım
Antepia27 fatma artık menüleri görmek istiyoruz.
BencedeAntepia27 canım niye vazgeçtin menü yazmaktan
Listede olup menü vermeyenleri ifşa edecem bundan sonraherkes kuralları kabul edip listeye giriyor çok önemli bir mazeretleri yoksa rica ediyom herkes menüsünü yazsin.
Dünden kalmaKiz sabah balıkmi yidin hay maşallah afiyet olsun gezegenim menün iyi.
Bu dönem hepimizde tuhaflık var galibaKizlaarr karatay cok iyi giderken farkindasinizki ekmek yiyorum yine, niye bilmiyorum , cok zorlaniyorum anlayamadim yemek istiyorum, hissettigimi nasil anlatsam bilemiyorum ama boyle guzel yemekler tikabasa yiyesim var. Tatli degil sadece sicak yemekler istediklerimi yazmim gebertirsiniz beni
hosgeldin sevil..ahh benimde çok sevdigim bir sevil arkadaşım var ama çook uzaklarda şimdinefertityy
yaa sendeki bu spor azmi bende olsa şimdiye mezundum.bayılıyorum şu işten geluo spor yapmana.maaaaaşallah diyeyim de nazar değmesinBende menümü yazayim geç olmus geldim isten mutfağa girdim yemek bulaşık makinesi bosalttim yemek yedim çamaşır katladım bir baktim 7 olmuş haydi spor vs vs bu saat
Sabah
Tb ekmeği şu kinao ve chi tohumlu sandiviç ekmeğiyle tost 1yumurta 4 zeytin koz kirmizi biber
Öğlen
4 kasik kıymalı makarna yogurt
Ikindi sütlü kahve
Akşam ıspanak yemeği ve yoğurt
30 dakka lesli 2 lt su
@sara @aebengezegenfeza
dolunay yaklaşıyor ondan.cuma gününden sonra azalacak insallah.o güne kadar sıkın dişiniziGrip belirtisi yok, bilemedim niye böyle. Birde acaip canım tatlı istiyor
ahahahhh tempomu biliyosun tabiiSen bu hafta eğer kaçamak yapmazsan obezim inşallah 1.5 kilo verecen bu tempoyla
hurma beni müthiş kesiyor ki zaten tatlı sevmem pek. Dünkü menüme de iki tane eklemem lazımBişey itiraf edeyim bendede bir tatlı isteği var ama 1 tane hurmayla bastiriyom öyle baklava falan istemiyom yada sabah tahin pekmez bir kaşık yesem istiyom hafta sonuna kadar yemeyecem ama hafta sonu tahin pekmez yapıp bir kaşık yemeği dusunuyom.
pamuşum sen nerdesin?? Neden kendini unutturuyosun?? Ne olursa ol burada ol, bak az kaldı mezuniyetine hadi bir gayretKalp kalbe karşı tatlım ben bu ara çok isteksizim tam sizi ozleidm geldim sen yazdın :) diyet çok kötü gidiyor bugün menü yazıp (vasat olsa da) spor yapacağım canım
cansın sen yasom.niyetini bildiğim için ne desen hay hay der geçerim..Ha diyeceksiniz ki sen kimsin ? Bunu istiyon açıkçası burasi sanalda olsa güzel dostlukların kurulduğu çıkarsız sevgilerin olduğu ve aynı dertten muzdarip arkadaşlarız ve hepsinin zayıflamasını cani gönülden istediğim içindir.yoksa ben kimim ki zorlayım.
ayy kandil simidi yerken mefta olucaktın kuzum :)) aman dikkat et diyecem de bir yandan da iyi ki takılmış diyorum, bak yiyemedin simidi :)) kötü bir koçum n'apimm :)Mdnum:
Sabah:
1 kepekli ekmek
Avuc ici peynir
3 bardak cay
Omlet
Ce il peynir
Oglen
1 tavuk but
1 bardak filtre kahve
Ara
1 filtre kahve
Aksam
3 kaşik makarna
Ara
1 filtre kahve
2 ısirik dunki yaptigim kandil simidi neden 2 ısirik diye sorarsaniz bogazima kacti oksur oksur bir hal oldum biraktim dahada yemedim
Su 2 lt
Spor; yarim saat oyun havalari
gezegenfeza
obezzto
miden dolu olursa güzel yemekler aklına gelmez ki ben bundan cıs istediğini anlıyorum.gerekirse ekmeğini ye ama cıs yeme.ben de yiyorum ekmeğimi bak, bir kiloya inenene kadar bu böyleKizlaarr karatay cok iyi giderken farkindasinizki ekmek yiyorum yine, niye bilmiyorum , cok zorlaniyorum anlayamadim yemek istiyorum, hissettigimi nasil anlatsam bilemiyorum ama boyle guzel yemekler tikabasa yiyesim var. Tatli degil sadece sicak yemekler istediklerimi yazmim gebertirsiniz beni
CanımmUzaklarda da olsam 1_2 ay sonra yanındayım.. bana yer aç oradanKalbimdesin..
Obezim benim sorumluluklarım az olduğu için spor yapmakta kolay zaten az yiyordum benim derdim spor yapmazsam kilo alıyorum .yaa sendeki bu spor azmi bende olsa şimdiye mezundum.bayılıyorum şu işten geluo spor yapmana.maaaaaşallah diyeyim de nazar değmesin
dolunay yaklaşıyor ondan.cuma gününden sonra azalacak insallah.o güne kadar sıkın dişinizi
ahahahhh tempomu biliyosun tabiiinşallah bana da öyle geliyor
hurma beni müthiş kesiyor ki zaten tatlı sevmem pek. Dünkü menüme de iki tane eklemem lazım
pamuşum sen nerdesin?? Neden kendini unutturuyosun?? Ne olursa ol burada ol, bak az kaldı mezuniyetine hadi bir gayret
cansın sen yasom.niyetini bildiğim için ne desen hay hay der geçerim..
ayy kandil simidi yerken mefta olucaktın kuzum :)) aman dikkat et diyecem de bir yandan da iyi ki takılmış diyorum, bak yiyemedin simidi :)) kötü bir koçum n'apimm :)
miden dolu olursa güzel yemekler aklına gelmez ki ben bundan cıs istediğini anlıyorum.gerekirse ekmeğini ye ama cıs yeme.ben de yiyorum ekmeğimi bak, bir kiloya inenene kadar bu böyle
Geldim obeztomm inşallah mezuniyeti göreceğim :) ama bu ara evde hiç yemiyorum cocuklara kv bakıyor sabah akşam ordayız öğlen iş yerinde ortamim dan dolayı da galiba boyleyimyaa sendeki bu spor azmi bende olsa şimdiye mezundum.bayılıyorum şu işten geluo spor yapmana.maaaaaşallah diyeyim de nazar değmesin
dolunay yaklaşıyor ondan.cuma gününden sonra azalacak insallah.o güne kadar sıkın dişinizi
ahahahhh tempomu biliyosun tabiiinşallah bana da öyle geliyor
hurma beni müthiş kesiyor ki zaten tatlı sevmem pek. Dünkü menüme de iki tane eklemem lazım
pamuşum sen nerdesin?? Neden kendini unutturuyosun?? Ne olursa ol burada ol, bak az kaldı mezuniyetine hadi bir gayret
cansın sen yasom.niyetini bildiğim için ne desen hay hay der geçerim..
ayy kandil simidi yerken mefta olucaktın kuzum :)) aman dikkat et diyecem de bir yandan da iyi ki takılmış diyorum, bak yiyemedin simidi :)) kötü bir koçum n'apimm :)
miden dolu olursa güzel yemekler aklına gelmez ki ben bundan cıs istediğini anlıyorum.gerekirse ekmeğini ye ama cıs yeme.ben de yiyorum ekmeğimi bak, bir kiloya inenene kadar bu böyle
Çok çok haklısın canımEvet pamuğum bazen insanın modu düşüyor biliyorum ama kalkıp yeniden yeniden denemekten vazgeçmeyin cok gencsiniz hayatinizi kilolarla gecirmeyin ben o gunlerime cok uzuluyorum.
Günayďın 10.takım
Herkese tatlı yemeden mutlu olacağı bir gün diliyorum
Günaydın hayırlı sabahlar herşey gönlünüzce olsun .....
Bugünkü menüm
Sabah 09.00: peynir, zeytin, domates, salatalık, bir dilim ekmek
Ara: yarım ayva
Öğle: ton balıklı salata
Ara: beş fındık, beş kaju
Akşam 18.00
Yumurtalı ıspanak, yoğurt, bir dilim ekmek
Su: 2 litre
Spor:yok @aeben
evet ne kadar az sorumluluk=o kadar fazla kendine ayrılacak zaman.kesinlikle haklısın.ama sen de çalışıyorsun be yasom, onu demek istedim aslında.şimdi ben kv de değilde dışarıda bir işte çalışsaydım ( kendimi bayağı bir işci addediyorum artık) eve gelip spor yapar mıydım muamma??bir gün , iki gün belkiObezim benim sorumluluklarım az olduğu için spor yapmakta kolay zaten az yiyordum benim derdim spor yapmazsam kilo alıyorum .
Bu arada teşekkür ederim kötü niyetli olmadığımı anlamana
ay artık kv lafi duymak istemiyorumGeldim obeztomm inşallah mezuniyeti göreceğim :) ama bu ara evde hiç yemiyorum cocuklara kv bakıyor sabah akşam ordayız öğlen iş yerinde ortamim dan dolayı da galiba boyleyim
günaydın gezginci kuş :))Günaydın erkenci kuşlar
ay karalahana sarması mı?? Bayılırımgunaydın.dünki menüm
sabah: yeşil çay bır bardak su, bır haş yumurta.3 bardak da sıcak su
öğlen; lahana sarması bir tabak,çay
arada iki küçük elma.
akşam;bir tgabak lahana sarması
yatsı;çay,çekırdek,çikolata
akşam 5 ten 7.40 a kadarda spor yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?