Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Mdnum:
Sabah:
1 kepekli ekmek
Avuc ici peynir
3 bardak cay
Omlet
Ce il peynir

Oglen
1 tavuk but
1 bardak filtre kahve

Ara
1 filtre kahve

Aksam
3 kaşik makarna

Ara
1 filtre kahve
2 ısirik dunki yaptigim kandil simidi neden 2 ısirik diye sorarsaniz bogazima kacti oksur oksur bir hal oldum biraktim dahada yemedim

Su 2 lt
Spor; yarim saat oyun havalari

gezegenfeza
obezzto

Heee 1 kilo yağ dört paket sana yağı eder dimi

Bugün çok halsizim canım gripmi oluyorum ne o yüzden başka spor yapamadım

Anladım saram geçmis olsun canım

Antepia27 fatma artık menüleri görmek istiyoruz.

Senin güzel hatrina yazayım ncanim turda yiyince mecburen kistin az gelir şimdi sana
Bencede Antepia27 canım niye vazgeçtin menü yazmaktan

Listede olup menü vermeyenleri ifşa edecem bundan sonra herkes kuralları kabul edip listeye giriyor çok önemli bir mazeretleri yoksa rica ediyom herkes menüsünü yazsin.

Sabah
1 dlm k.ekmegi
1 dlm peynir

Öğle
1 simit
Yoğurt

Akşam
Tavuk salatası

Şu ölcmedim ama en az 2 lt olmuştur canım

Kizlaarr karatay cok iyi giderken farkindasinizki ekmek yiyorum yine, niye bilmiyorum , cok zorlaniyorum anlayamadim yemek istiyorum, hissettigimi nasil anlatsam bilemiyorum ama boyle guzel yemekler tikabasa yiyesim var. Tatli degil sadece sicak yemekler istediklerimi yazmim gebertirsiniz beni

Bu dönem hepimizde tuhaflık var galiba

yaa sendeki bu spor azmi bende olsa şimdiye mezundum.bayılıyorum şu işten geluo spor yapmana.maaaaaşallah diyeyim de nazar değmesin

Grip belirtisi yok, bilemedim niye böyle. Birde acaip canım tatlı istiyor
dolunay yaklaşıyor ondan.cuma gününden sonra azalacak insallah.o güne kadar sıkın dişinizi

Sen bu hafta eğer kaçamak yapmazsan obezim inşallah 1.5 kilo verecen bu tempoyla
ahahahhh tempomu biliyosun tabii inşallah bana da öyle geliyor

hurma beni müthiş kesiyor ki zaten tatlı sevmem pek. Dünkü menüme de iki tane eklemem lazım

Kalp kalbe karşı tatlım ben bu ara çok isteksizim tam sizi ozleidm geldim sen yazdın :) diyet çok kötü gidiyor bugün menü yazıp (vasat olsa da) spor yapacağım canım
pamuşum sen nerdesin?? Neden kendini unutturuyosun?? Ne olursa ol burada ol, bak az kaldı mezuniyetine hadi bir gayret

cansın sen yasom.niyetini bildiğim için ne desen hay hay der geçerim..

ayy kandil simidi yerken mefta olucaktın kuzum :)) aman dikkat et diyecem de bir yandan da iyi ki takılmış diyorum, bak yiyemedin simidi :)) kötü bir koçum n'apimm :)

miden dolu olursa güzel yemekler aklına gelmez ki ben bundan cıs istediğini anlıyorum.gerekirse ekmeğini ye ama cıs yeme.ben de yiyorum ekmeğimi bak, bir kiloya inenene kadar bu böyle

Obezim benim sorumluluklarım az olduğu için spor yapmakta kolay zaten az yiyordum benim derdim spor yapmazsam kilo alıyorum .
Bu arada teşekkür ederim kötü niyetli olmadığımı anlamana

Geldim obeztomm inşallah mezuniyeti göreceğim :) ama bu ara evde hiç yemiyorum cocuklara kv bakıyor sabah akşam ordayız öğlen iş yerinde ortamim dan dolayı da galiba boyleyim

Evet pamuğum bazen insanın modu düşüyor biliyorum ama kalkıp yeniden yeniden denemekten vazgeçmeyin cok gencsiniz hayatinizi kilolarla gecirmeyin ben o gunlerime cok uzuluyorum.
Çok çok haklısın canım tekrar başlamazsam bir yerden olmaz kilo almaya başladim tekrar keşke düzenli bir haystim olsaydı akşam spor yaparken eşim çocuğa baksaydi en çok bunlar beni yordu galiba ama devam edeceğim insallah

mancar kara lahana .

gunaydın.dünki menüm

sabah: yeşil çay bır bardak su, bır haş yumurta.3 bardak da sıcak su
öğlen; lahana sarması bir tabak,çay
arada iki küçük elma.
akşam;bir tgabak lahana sarması
yatsı;çay,çekırdek,çikolata

akşam 5 ten 7.40 a kadarda spor yaptım.

Obezim benim sorumluluklarım az olduğu için spor yapmakta kolay zaten az yiyordum benim derdim spor yapmazsam kilo alıyorum .
Bu arada teşekkür ederim kötü niyetli olmadığımı anlamana
evet ne kadar az sorumluluk=o kadar fazla kendine ayrılacak zaman.kesinlikle haklısın.ama sen de çalışıyorsun be yasom, onu demek istedim aslında.şimdi ben kv de değilde dışarıda bir işte çalışsaydım ( kendimi bayağı bir işci addediyorum artık) eve gelip spor yapar mıydım muamma??bir gün , iki gün belki sen bu disiplini oluşturmuşsun maasallah

Geldim obeztomm inşallah mezuniyeti göreceğim :) ama bu ara evde hiç yemiyorum cocuklara kv bakıyor sabah akşam ordayız öğlen iş yerinde ortamim dan dolayı da galiba boyleyim
ay artık kv lafi duymak istemiyorumAllah başımızdan eksik etmesin ama son bir haftalık süreçten sonra yok almayayım artık..
Pamuşum sen diete başladıgında da çocuklara kv bakmıyor muydu? Diger türlü olsa bile kendine bahaneler üretme lütfen.biliyorum iki küçük çocuk ve iş hayatıyla hayat çok zor ama bu zamana kadar yaptıysan bundan sonrada yaparsın insallah.bir an önce motive ol, yoksa senden önce mezun olucam bak :)

Günaydın erkenci kuşlar
günaydın gezginci kuş :))

ay karalahana sarması mı?? Bayılırım

Çikolata çekirdek olmamış 2.40 dk yaptığın spor ancak çekirdek ve çikolatanın kalorisini yakmıstır herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…