- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
yaseminim hiç kötüye yorulur mu ne çıkarın var milletin kilo vermesinden öyle düşünmedim hiç,spor salonuna gidip en azından bantta yürümeyi o kadar istiyorum ki ama haftaiçi olmuyor,her sabah bugün kesin yapacam diyorum akşam eve öyle yorgun gidiyorum ki kolumu kıpırdatacak hal kalmıyor mesela dün başım çatlayacaktı bugün de ağrısı devam ediyor,ama en azından beslenmeyi bozmamaya çalışıyorum,burası olmasa belki daha farklı olurduObezim benim sorumluluklarım az olduğu için spor yapmakta kolay zaten az yiyordum benim derdim spor yapmazsam kilo alıyorum .
Bu arada teşekkür ederim kötü niyetli olmadığımı anlamana
Ha diyeceksiniz ki sen kimsin ? Bunu istiyon açıkçası burasi sanalda olsa güzel dostlukların kurulduğu çıkarsız sevgilerin olduğu ve aynı dertten muzdarip arkadaşlarız ve hepsinin zayıflamasını cani gönülden istediğim içindir.yoksa ben kimim ki zorlayım.
Anladım saram geçmis olsun canım
Senin güzel hatrina yazayım ncanim turda yiyince mecburen kistin az gelir şimdi sana
Sabah
1 dlm k.ekmegi
1 dlm peynir
Öğle
1 simit
Yoğurt
Akşam
Tavuk salatası
Şu ölcmedim ama en az 2 lt olmuştur canım
Kizlaarr karatay cok iyi giderken farkindasinizki ekmek yiyorum yine, niye bilmiyorum , cok zorlaniyorum anlayamadim yemek istiyorum, hissettigimi nasil anlatsam bilemiyorum ama boyle guzel yemekler tikabasa yiyesim var. Tatli degil sadece sicak yemekler istediklerimi yazmim gebertirsiniz beni
Bu dönem hepimizde tuhaflık var galiba
Pamuğum nedeyim zor çocuklarla iş ev çoğumuz o dönemleri yaşadık eşinde yoğun çalışınca bunalıyorsun biliyorum.Çok çok haklısın canımtekrar başlamazsam bir yerden olmaz kilo almaya başladim tekrar keşke düzenli bir haystim olsaydı akşam spor yaparken eşim çocuğa baksaydi en çok bunlar beni yordu galiba ama devam edeceğim insallah
Geçmiş olsun dikka et kendineşifayı kaptım ben grip oldum genzim yanıyor midem bulanıyor çok üşüyorum
çok gecmiş olsun sara.dinlen biraz diyecem ama çalışınca zor birazşifayı kaptım ben grip oldum genzim yanıyor midem bulanıyor çok üşüyorum
Kilo vermek zor almak çok kolay dikkat et canimGünaydın herkese . Sinav yapıyorm An itibariyle öğrencilerı. Yoğunluk ve benim kilo artı durumum devam ediyör. istersem birakirim yemem sanıyordum ama öyle olmuo . Şu ara ne bulsam yiyorum. Bakalım kendime biraz daha zaman tanıyorum
Hem geçmiş olsun, hem gözün aydın olsun monişim. Bundan sonrası kolay olur inşallahSelam kızlar
Geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim.
Tüm hastalara şifa dilİyorum.
Malum griple mücadele halindeyim.
Eşimle oğlum Dubai'de fuardalardı bir haftadır yalnızdım kedişimle.
Bu sabah geldiler şükür, gündüz geçiyor bi şekilde de geceler bitmedi bir haftadır.
Sağlıklı zamanıma denk gelseydi epey gezerdim, hem grip hem hareket kısıtlılığı olunca evde tıkılı kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?