Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Obezim benim sorumluluklarım az olduğu için spor yapmakta kolay zaten az yiyordum benim derdim spor yapmazsam kilo alıyorum .
Bu arada teşekkür ederim kötü niyetli olmadığımı anlamana
yaseminim hiç kötüye yorulur mu ne çıkarın var milletin kilo vermesinden öyle düşünmedim hiç,spor salonuna gidip en azından bantta yürümeyi o kadar istiyorum ki ama haftaiçi olmuyor,her sabah bugün kesin yapacam diyorum akşam eve öyle yorgun gidiyorum ki kolumu kıpırdatacak hal kalmıyor mesela dün başım çatlayacaktı bugün de ağrısı devam ediyor,ama en azından beslenmeyi bozmamaya çalışıyorum,burası olmasa belki daha farklı olurdu

ne alakası var canım senin iyi niyetinden kimsenin şüphe ettiğini sanmıyorum iyi kalpli arkadaşım benim

sağol canım

menün az değil çok çok az bununla nasıl ayakta duruyosun fatmam bu şekilde kilo veremezsin

hepimizde bir tatlı isteği var hayrolsun

Bu dönem hepimizde tuhaflık var galiba

aynen canım

Pamuğum nedeyim zor çocuklarla iş ev çoğumuz o dönemleri yaşadık eşinde yoğun çalışınca bunalıyorsun biliyorum.

merhabalar herkese
takıma gediğimden bu yana elimden geldiğince menülerimi yazmaya gayret ettim ama gündüz işte akşam evde öyle yoğunum ki bir kaç gündür paylaşımda bulunamadım ama bugün akşam yazacağım menümü düzenli her gün elimden geldiğince spor da yapacağım önceliğim bu olmazsa olmuyor bu sefer kaçamaklar başlıyor

Gelenim geçilmeli olan dünkü menüme
Sabah kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
2 kirbit kutusu köy peyniri
2 dilim köy ekmeği
Yeşillik çay

Ara. besin takviyeleri Türk kahvesi

Öğlen
4-5 yemek kaşığı mantarlı et sote
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 büyük bardak ayran,salata

Ara.1 yemek kaşığı kuru üzüm

Akşam
1 mandalin,2 ceviz.

ay karalahana sarması mı?? Bayılırım

Çikolata çekirdek olmamış 2.40 dk yaptığın spor ancak çekirdek ve çikolatanın kalorisini yakmıstır herhalde
[/QUOTE]

evet zaten o yuzden gıtmıyor işte yapıştı bana

Selam kızlar
Geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim.
Tüm hastalara şifa dilİyorum.
Malum griple mücadele halindeyim.
Eşimle oğlum Dubai'de fuardalardı bir haftadır yalnızdım kedişimle.
Bu sabah geldiler şükür, gündüz geçiyor bi şekilde de geceler bitmedi bir haftadır.
Sağlıklı zamanıma denk gelseydi epey gezerdim, hem grip hem hareket kısıtlılığı olunca evde tıkılı kaldım.

Kilo vermek zor almak çok kolay dikkat et canim

Hem geçmiş olsun, hem gözün aydın olsun monişim. Bundan sonrası kolay olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…