Gözün aydın hadi afiyet olsunTa ta ta taaamm
Sonunda buldum
Gözün aydın hadi afiyet olsun
Hoşgeldin abla naptın basladinmi kushan diyetineGünaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım güzel bir gün dileğiyle
CÇok şükür spor salonuna bir hafta aradan sonra geldim
Bu hafta bende relax takılıyorum
Şahsım adına menü yazmıyorum çünki diyet yapmıyorum bu günlerde . Yarın diyetisyene gideceğim için birde gün ,sohbet hep bu haftaya geldi relax takıldım . Listem yok yani
Gelmişem obezimDivi geliyoooodivinity
Ahahahhh divi bende kv ile elti dedikodusu yapıyorum :)) daha günahı kalmadı cınımm eltimin..ama şöyle de bir gerçek var ki benim kv nin elticanımla benim dedikodumu yaptığına da eminim :)) çünkü kv olmak bunu gerektirir.öğren bunlarıHoşgeldin abla naptın basladinmi kushan diyetine
Benim bu hafta hiç kushan olmadı evde değilim yapamıyorum
Bu hafta bende relax takılıyorum
Ev ,kaynanamlar ,hastane arası gidip geliyorum ...bide hastanede olunca psikolojik yeme isteği oluyor bende ..
Gelmişem obezim
Kaynanani kaynanama benzettim senide eltimeAllah yardımcınız olsun
Bidaha kv lafı duymak istemiyordun ama napiyim..eltimle 3 gündür iyi günahını alıyoruz kaynanamizin ama içimiz hala sogumuyor
çok gecmiş olsun sara.dinlen biraz diyecem ama çalışınca zor biraz
Eltimi bacım gibi severim arkasından asla atmamAhahahhh divi bende kv ile elti dedikodusu yapıyorum :)) daha günahı kalmadı cınımm eltimin..ama şöyle de bir gerçek var ki benim kv nin elticanımla benim dedikodumu yaptığına da eminim :)) çünkü kv olmak bunu gerektirir.öğren bunlarıyasom7272
Ay sesli gülmüşümaeben benim altınbaşak püskevetime sunta deyip bunu yiyorsan sana diyecek bir şey bulamıyorum bacım
Suntanın kralı bu
Ev olur bundan.koy arasına çimento diz üst üste gir içine yaşa
Geçmiş olsun ayşemSelam kızlar
Geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim.
Tüm hastalara şifa dilİyorum.
Malum griple mücadele halindeyim.
Eşimle oğlum Dubai'de fuardalardı bir haftadır yalnızdım kedişimle.
Bu sabah geldiler şükür, gündüz geçiyor bi şekilde de geceler bitmedi bir haftadır.
Sağlıklı zamanıma denk gelseydi epey gezerdim, hem grip hem hareket kısıtlılığı olunca evde tıkılı kaldım.
Menüme eklenecek 2 - 3 dilim kadar narBugün menülükten çıkan menüm
Sabah uyanamadım halsizlikten sürünerek çıktım yataktan
Uyandım sabah kahvaltı yapmak istemedim saat 12 de kahvaltımı yaptım
Kahvaltım
Takviyelerle başladım
1 haşlanmış yumurta
2 kirbit kutusu kadar az yağlı peynir
2 dilim tam tahıllı ekmek
Maydanoz
Ara 1 yemek kaşığı kuru üzüm
Akşam
3 kepçe tarhana çorbası
3 minik et köftesi
1 dilim ekmek
Ara şuan midem bulanıyor onu bile düşünemiyorum
İştahım büyük ölçüde azaldı kabul ediyorum ama buna sevineyimi üzeleyimmi onu bilmiyorum
Ay maşallah ne eltiler var. Bizimki hep yarış halinde benimle. Gösteriş meraklısıEltimi bacım gibi severim arkasından asla atmam
Oda benim arkamdan atmaz :)
Kaynanam bizim birbirimize düşkünlüğümüzü bilircanım eltim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?