Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugün de hep sebze olmuş sarà çim. Şu çorbalar denince sen geliyorsun artık aklıma

Ay sesli gülmüşüm
Hadi gözün aydın afiyet olsun

Evet kralı bu

Kız diyetmi yapıyomda sunta yiycem
Suntanızın tadı tuzu yok bu en azından datlı bana
Altınbaşak bunun yanında bir baklava..bir kaymaklı kadayıf..bir efendime söyliim şöbiyet..

Tatlı yeme altınbaşak ye..

Iyi aksamlar kizlar, oyle yorgunumki kuru kofte sulu kofte yuvarladik et paketledim yarinda icli kofte yapicaz, sabah 8den bellidir ayaktayim. Simdide cocuklari yatircam sonra dayanabilirsem gecmisi okurum

vurun beni

şişe şişe bi hal oldum. yeme düzenim alt üst oldu. regl bugün ucundan geldi ama tam sökülmedi. wc de yok. akşam eve gelince tartıldım..... 82.4
tabi akşam üzeri doğru zaman değil tartı için ama yine de böyle. canım çok sıkkın. listede olduğum için ayrıca moralsiz ve gerginim. yarım tam sökülür herhalde. yemekler midemi bulandırıyor. ağlamak istiyorum. defresif oldum.

Fulyacım sana tecrübelerime dayanarak tek bir şey demek istiyorum; yemek ye! Az yeme,doyacak kadar ye ve yanında muhakkak salata olsun..

Yemek yediğinde bünye zaten başka bir şey istemiyor..

bi patlatan pişman bir de patlatmayan :)) ondan önce bence bi altınbaşak ye, onun da tadına bak..

Ikisinide dene, tarafını seç
Ay ben onu eskiden çok yerdim. Binde de satılır di 5 li paketlerde. Şimdi yok sanırım var mı Bim ya da à 101de. Diğer marketler biraz uzak kalıyor bana

Fulyacım sana tecrübelerime dayanarak tek bir şey demek istiyorum; yemek ye! Az yeme,doyacak kadar ye ve yanında muhakkak salata olsun..
Yemek yediğinde bünye zaten başka bir şey istemiyor..
yiyorum ama hiç zevk almıyorum. çok mutsuzum artılar için

iyi akşamlar herkese bugünün menüsünü vereyim
08.00 mantarlı omlet,peynir,zeytin,3 kuru kayısı
13.00 1 elma,yarım bardak süt
18.00 1 köfte,yarım kase yoğurt yarım muz
biraz fıstık ve çekirdek malesef
su 2 litre,spor yok
afiyet olsun canım. nasılsın?

Diyetisyene gitmiş bulunmaktayım

Kilom tok ve elbiseli oldugundan baya fazla çıktı tabi bunda dün günde yenen açık menü kahvaltınında etkisi olabülü
Efendime söyleyim baya fazla yağım var lakin fazladan bayada kasım varmış
Diyetisyen hele karın kaslarıma hayran oldu
Sporcumuydun dedi

Tevekkeli kilomu ondan göstermiyorum

Vel hasıl liste alında , haftaya perşembeyede tekrar randevü alındı ,
Ara ögünlük klasik bildiğiniz liste işte .
Klasık ekmekli kahvaltı
Bir öğün etli bir ögün sebzeli ara öğünlü bir liste .
Bi uygulayım bakalım
Tabi gezmelerde naparım bilmiyom

geçmiş olsun efserim neyin var ?

Sabah ekmeğin ne kadar?
Temiz menü

neden diyetisyene gitmek istedin aeben? Gayet normal bir kilon ve disiplinin var.yoksa yok mu?

Sabah ekmeğin ne kadar?
Temiz menü
her öğün için bir dilim ama bazen yemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…